С какво ви дразнят свекървите? – 130

• 29 840
  • 766
  •   1
Отговори
# 450
  • France
Е, за радост на тукашната компания, хич не е чакала
Не ми се размишлява на глас що за човек е....
Колко трябва да чака, че от бг мама да са доволни?

# 451
  • Варна
Аз мога да коментирам и познати казуси. Когато майката приютява различни цървули. Но ти ми отговори, коя нормална майка лъже детето си, кой е бащата?

# 452
Не ми се размишлява на глас що за човек е....
Безкрайно некоректно и нечистоплътно е това, което написа, при условия, че не знаеш нищо за тази жена.
Вивиана, за разлика от теб, аз не коментирам и не квалифицирам хора, чиято история не познавам и не съм наясно с детайлите, които всъщност са ключови. Не зная при това положение как очакваш да ти отговоря.

# 453
  • София
Ами ползва си го, значи го иска. Не й се дава. А новия мъж си събул чехлите и влязъл. Не ги харесвам такива.
На кого да го даде? Той е нейн и на детето и. Как реши, че новият се е събул и е влязъл?
Човекът може да има жилище на по-неудобно място, в друг град. Може тя да държи да живеят там.
Не виждам защо се обсъжда собственост, която е само на жената.

# 454
Ами ползва си го, значи го иска. Не й се дава. А новия мъж си събул чехлите и влязъл. Не ги харесвам такива.
Естествено, че ще го ползва. Нейно е. А откъде знаем, че новият мъж си е събул чехлите и е влязъл? Някой ни е информирал за имотното му състояние?

# 455
  • София
Безкрайно некоректно и нечистоплътно е това, което написа, при условия, че не знаеш нищо за тази жена.
И ти не знаеш всичко за случаи, които смело окачествяваш като "селски". Не всички разполагат с достатъчно жилища като теб, някои едва се справят с по едно. В днешните условия и половин да ти дадат - не е малко.
Ако не задълбавам в размишленията си, е заради теб. Но колкото знам аз, толкова и ти.
Може би проектираш своя опит, но не всяка история е като твоята.
И жаля повече родителите, загубили единственото си дете

# 456
  • София
На кого да го даде? A ako приемем хипотезата, че са правили основен ремот и тя е дала половината или изцяло от нейни средства? М? Свободни съчиненя!

# 457
Не всички разполагат с достатъчно жилища като теб, някои едва се справят с по едно.
Този аргумент го повтаряш 9183973 пъти, но аз не виждам какво общо има броят на апартаментите, които притежавам, с позицията ми, че не можем да квалифицираме хората, ако не разполагаме с информация. А ти правиш точно това. За сметка на това постовете на анонимната бяха чиста селяндурска драматургия. Коментирам и квалифицирам именно тях. Аргументът "Апартамента!!!" също много ми говори за използващия го.

# 458
Но ти ми отговори, коя нормална майка лъже детето си, кой е бащата?

Не знаем дали детето е лъгано или е твърде малко и майката е решила да изчака преди да му съобщи, че биологичният баща е умрял. Ако детето е израстнало с новия мъж без друг баща, няма нищо по-нормално от това да го приема за татко и да го обича като такъв. И аз познавам хора останали без биологичен баща, отгледани от втори съпруг на майката и те също им казват “татко” и за тях те са такива. На свекърите няма да им хареса, да, сигурно не е лесно да приемеш, че детето ти го няма, а животът за всички продължава. Но не разбрах ние защо демонизираме майката без да знаем подробности, а само какво анонимната е чула.

# 459
  • Варна
Много се връзвате, ще каже човек, че за вас става дума. Казвам си мнението, имам право на това.

Да, влязъл е. Очевидно живее там. Значи е влязъл. Като има жилище в друг град или на по-кофти място, продава и купува ново, семейно. Ама е лесно наготово в чуждото, нали, да не даваш купчина мангизи.

# 460
  • София
При подобна трагична ситуация да се обсъжда апартамент е....тъжно. тя е била 20+, предполагам и мъжът и. Това е страшното. Не е страшно, че тя е продължила, напротив.
Родителите му, разбираемо страдат, но апартаментът изобщо не бива и да коментират.
Хай спийд, не се връзваме, казваме нашето мнение.

# 461
Но не разбрах ние защо демонизираме майката без да знаем подробности, а само какво анонимната е чула.
Заради #АПАРТАМЕНТА#

Хай, защо да не влезе? Какво значи "наготово"? И аз, и ти сме започнали живота си на възрастни наготово с купени от мама и тате апартаменти. И? Май не сме ги върнали като сме се омъжили. Това е имот на жена му, защо не? Ами, ако отидем в сферата на спекуациите, той има по-скъпи имоти, които отдава под наем и семейството му печели от тях?

# 462
  • Варна
Не е нужно да се демонизира и др.страна. Познавам вдовица, с втори съпруг. Заедно посещават гроба на бащата. Починал от левкемия, когато детето е било едва на 2 месеца. Заедно гостуват и на родителите на починалия съпруг. Наясно е, че те виждат частица от сина си. Тя им помага, без да е длъжна. Но уважава толерантността им. Нормални човешки взаимоотношения, без академични звания и претенции.

# 463
  • София
Ами да Вивиана, това са нормални отношения. Ние не знаем дали и там не са били такива. Подхвърля се някакви мътни неща и единственото светещо беше великият апартамент.

# 464
  • при късмета
Общото, Уиш са правата на детето.
Бабата и дядото не могат да придобият родителски права над детето. Могат единствено режим на контакт, друго не
Много се връзвате, ще каже човек, че за вас става дума. Казвам си мнението, имам право на това.

Да, влязъл е. Очевидно живее там. Значи е влязъл. Като има жилище в друг град или на по-кофти място, продава и купува ново, семейно. Ама е лесно наготово в чуждото, нали, да не даваш купчина мангизи.
Права си по принцип. Но, първо, защо семейство да продава и да се местят, ако жилище има осигурено. Така единия, на когото е изцяло жилището преди брака може да се счете за прецакан. Ако в такъв казус жилището е на жената, съветите ще са да живеят там, за да има тя сигурност. Защо не са същите, като е на мъжа, нямам логично обяснение, но по принцип е все едно. И няма нужда от разходи по сделки за покупки и продажби при налично жилище, защото са пари на вятъра и никак не малко.
Второ, детето е било много малко, с такова впечатление останах. Не малко, че е загубило баща си, а трябва да преживява и стрес по смяна на жилището. На малките деца единственото което им дава сигурност е познатото и рутината. Моя беше на 7 като се местихме и хич не го прие добре

Общи условия

Активация на акаунт