Модни консултации (Август, 2021) - 58

• 48 271
  • 772
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Подарете ги на друга бременна или ги пазете ако планирате бременност. Може и да ги продадете.

# 151
Цитат
Съгласна съм, че има много по-добри варианти от харчене на излишни пари, за кратко време. Но качих много кг и изобщо не влизах в моите си дрехи, иначе със сигурност щях да импровизирам0. Сега ще се чудя какво да ги правя дрехите.

Не всеки качва много килограми. Освен това зависи как са разпределени. За всеки случай е добре човек да си прецени за себе си и за дадения момент. Предварително няма как да знае, дали след 2-3 месеца ще е като топка или просто ще прилича на празнично понаял се.
Аз затова послушах съвета на онази продавачка, да я поживи Господ, че не беше търгашка. Единствените си джинси за бременни подарих и дори не ги знам вече у кого са. Laughing
Виж, дай ги на някой близка. Може и просто да ги подариш на непозната.

# 152
  • София
Така е, зависи от жената и структурата й. Аз и сега трупам на "пояса". Краката и ръцете ми са слаби.

# 153
Аз съм  фигура осмица (трупам кг равномерно навсякъде). Почти във видеата за видовете фигура не се споменава тази и аз все се чудих каква фигура съм, все казват гледайте коя част на тялото ви е слаба и акцентирайте там. То при мен няма такова животно, навсякъде има мръвка. Дупе, бюст, корем, ръце и крака Grinning
Като бях бременна пак освен на корем си качвах навсякъде, така че да си купувам дрехи по- голям размер си беше опция за мен.

# 154
  • Пловдив
И на гърди много бях наляла от чашка b/c, стигнах до d/e
/и за сутиени не налях пари, изкарах с 3 чифта от онези бабешките/

На въпросната снимка съм първите дни от 9 месец, пак казвам 20кг отгоре върху моите. Нямаше място, на което да не съм качила, в родилното чак джуките ми бяха обърнати все едно съм ги напълнила с хиалурон

# 155
Работя от вкъщи повечето време, но все пак ми се иска да имам 1-2 по-представителни неща, под което да се разбира някоя работна рокля + дънки за бременни. Нямам идея как ще раста. С близнаци, предполагам много. Към момента дори на кила варирам плюс минус 1-2, но това и без бременност си е валидно.
За кила не ме е толкова страх, те се свалят, надявам се да не се прецака много кожата на стомаха. Офтопик е това, де. Благодаря на всички Heart

# 156
  • Варна
Работя от вкъщи повечето време, но все пак ми се иска да имам 1-2 по-представителни неща, под което да се разбира някоя работна рокля + дънки за бременни. Нямам идея как ще раста. С близнаци, предполагам много. Към момента дори на кила варирам плюс минус 1-2, но това и без бременност си е валидно.
За кила не ме е толкова страх, те се свалят, надявам се да не се прецака много кожата на стомаха. Офтопик е това, де. Благодаря на всички Heart
За дрехи за бремени назад са и отговорили,че можеш да прегодиш всичко,но ако държиш да си закупиш освен НМ се сещам за Next и Asos.Специално за Некст имамт едни много удобни якета,който са с платка и двоен цип.Платката разширява якето,а след бременноста можеш да я махнеш и даси носиш якето стандартно.Леко бременеене!

# 157
  • Пловдив
Кожата я мазах с Витасин и кокосово масло, нямам никакви поражения.

# 158
  • София
До кожа си е. Мажете се с каквото си поискате и ако имате кожа предразположена към стрии пак ще ви излезнат.

# 159
  • София
Веднъж се мазах първата бременност с какаово масло, беше ми много досадно и това ми беше. Нямам стрии. До кожа е, както горе са писали.
Но аз имах малки кореми, като другите жени в 7 месец, примерно. Първата бременност нямах никакакъв корем до края на 6 месец, само гърдите ми растяха.
Всъщност те ми наедряват най-много и с блузите се мъчех 🤣 Взимах такива, които после да са ми удобни за кърмене.
Имала съм дрехи от ХМ и съм доволна. Също и от магазини втора употреба съм си купувала. Имах едни страхотни дънки от там-тънки, много мека материя. Не бяха с ластичен колан, а просто разширени при колана и точно под корема се падаха. Относих си ги, даже и в месеците след раждането.

# 160
За кожата имат значение и годините, освен предразположеност. Аз съм много предразположена, имам поражения от млада, но нито една стрия от 2 бременности на 30++ години. Мазах 2/ден всичко до което се докопах - от най-евтиното до безобразно скъпото. Но дори най-прост стик какаово масло е ужасно облекчение.

Първата бременност работих до след термин и се налагаше да съм в по-строга бизнес визия. Много ми дадоха приятелки, доста купих. А и доста кг качих. Много ми помогнаха първите 6 месеца тези широки ластични ленти/колани, с които покривах разкопчаните панталони/поли. Топове купувах трикотажни, с ризите беше по-сложно, рокли с висока талия и трикотажни за студа. Краката ми пораснаха 1.5 размера Sad

И двете ми деца са януарски бебета и помня шока си, че не ми беше студено през зимата - за първи път през живота ми, аз съм ужасно зиморничава, но метаболизмът ми беше турбочарджнат Simple Smile

# 161
  • София
Ми аз на 24 тогава защо бях цялата в стрии щом имат отношение годините? Има отношение еластичността на кожата на жената.

# 162
Винаги съм имала стрии, от тийнейджърка. Както казах качвам килограми равномерно навсякъде, съответно имам и стрии навсякъде - ръце, бедра, бюст и корем. Никога не са ме притеснявали особено честно казано. По едно време бях решила че няма да нося къси поли заради стриите ми зад колената, ама бързо ми мина срама Grinning По корема са най- много, минават чак талията по дължина.

# 163
Ми аз на 24 тогава защо бях цялата в стрии щом имат отношение годините? Има отношение еластичността на кожата на жената.
И аз това казвам - на млади год правех лесно, при бременности след 33 не направих.

# 164
Вярно е.На 35 родих,една стрия нямам.Имаше и причина,но я забравих.

Общи условия

Активация на акаунт