Модни консултации (Август, 2021) - 58

• 48 211
  • 772
  •   1
Отговори
# 600
200 лв за клин... даже и за спорт не. Това е безумие. Не цениш парите.
Благодаря! Много обичам, когато попитам за нещо конкретно и започнат генералните заключения. Със сигурност ще го имам предвид. Blush

Благодаря за предложенията, дами. Heart Не е драма, но искам да е нещо, което ми харесва. Спортен клин не съм купувала досега, не съм и търсила, затова и дадох подобен бюджет, просто защото не знам между какви цени варират. Ще разгледам всички предложения и отново ви благодаря. Heart
Реагираме така защото се опитваш да правиш някаква безумна комбинация между евтина китайска блузка и скъп спортен клин, които да носиш в къщи ...

Наистина не знаех, че “евтина китайска блузка” не може да се комбинира със “скъп спортен клин”. Явно между дрехите повече от 10 лева разлика не трябва да има. Simple Smile
Преди да репликираш на мои коментари те моля да четеш с разбиране. Написала съм, че не съм купувала спортен клин досега, не съм и търсила и следователно няма откъде да знам какви са им цените. Дадох ориентировъчно, не знам защо се хвана толкова много за тази сума. Нейсе… няма какво да се обяснявам.

Розовото палто е Heart Heart Гласувам с две ръце за него!

# 601
  • София
Савова хапе 🤣, но е права. Аз този потник изобщо не го виждам с клин. Може би наистина с пола или панталон с висока талия както си писала.

# 602
Аз въпросните потници и изобщо блузи, рокли, които съм виждала подобен модел...стоят потресаващо.
И то на жени с всякакъв тип тяло. Нито веднъж не ми е харесала подобен тип дреха, независимо дали от много слаба жена, с нормално, пълно телесложение, ниска, висока. Изобщо е пълно недоразумение това.

# 603
Essentiall, ще си позволя да не се съглася с теб.
Направени са за жени с не добре изразена талия, създават илюзията че имат талия. Правилната рокля или топ може да донесат много добра визия на една жена. На мен талията не ми е проблемна зона, но имам една позната която си ги носи постоянно и й стоят разкошно.

# 604
Привет! Присъединявам се да попитам, кое палтенце ви харесва повече?

Имах едно розово палтенце преди, тип широко сако, което ми беше слабост. Но го дарих и сега отново розово ми привлече погледа... Проблемът е, че конкуренция му е друго кремаво, тотално различен модел. Търся си вълнени и дългички - и 2те отговарят на тези критерии, цената е сравнима. Имам вкъщи кремаво и се колебая, но то е на 10 плюс години хаха.

Розовото:

Скрит текст:

От мен кремавото. Розовото ми е прекалено бебешко. Бежовото/кремаво изглежда някак по-стилно, тежко и елегантно. А и е страхотен цвят за сезон есен - зима.

# 605
С. Опитах се да обясня но нещо се разминаваме. Драмата не е в цената на спортния клин, а в съчетанието. Скъп спортен клин + китайско потниче ли е кво е и искаш да ги носиш в къщи Simple Smile.
Няма лошо да съчетаваш евтино и скъпо, но тези две неща са просто несъвместими стилово.

За палтата, гласувам за розовото. Другото ми е много странно и изобщо не мога да разбера как изглежда отпред.

# 606
Аз обожавам такива разкроени топове и нося много, имам си талия, но не държа да е на показ.
С клин би било вулгарно за мен, особено ако е по тялото и къс, лично аз комбинирам с права пола над коляното, слим панталон или дънкови къси панталонки.

Последна редакция: пн, 30 авг 2021, 11:48 от Mateah

# 607
Essentiall, ще си позволя да не се съглася с теб.
Направени са за жени с не добре изразена талия, създават илюзията че имат талия. Правилната рокля или топ може да донесат много добра визия на една жена. На мен талията не ми е проблемна зона, но имам една позната която си ги носи постоянно и й стоят разкошно.

Аз съм точно с проблемна талия или направо липсваща такава. Пробвала съм подобни дрехи, рокли и блузи. Ами приличам точно на бъчва и става още по-зле.
С тези "крила" както аз ги наричам, се разширява още повече цялостната форма на тялото.

# 608
  • София
Матеа, показаният от теб топ покрива талията. Имам имам такива. Този на С. е много къс.
За палтата и двете са ми по-скоро не. Кремавото ми прилича на румънска носия. Интересно е, но нещо ме притеснява.

# 609
  • София
Преди години бяха модерни тези разкроените и досега не обичам елегантните разновидности (онези с дебелите презрамки/без ръкави, някакви измити цветове или черно). И рокли имаше такива.

Аз имам 2 летни, подобни. Едното е ХМ с връзващи се презрамки, ластичмо на гърдите и долу се разкроява. Другото е ярко жълто, много сладко. От леки материи са. Нося ги с дънки с много висока талия, обикновено къси.
Аз имам очевидна талия(да кажем не съм чак пясъчен часовник, по-скоро круша) и се харесвам с тях. Летни и проветриви са.

# 610
  • София
За широки стъпала стават Nike, Reebok и Fila, според мен. Много е важен обаче моделът, знам, в България като цяло не се продават разновидности на производителите, когато имат за тесни и широки стъпала.
New Balance, Adidas и Puma са определено за по-тесни/нормални стъпала.

Обсъжданите 2 палта са много различи и като стил и като излъчване. Розовото не ми харесва, най-вече заради цвета. Кремавото е интересно, но много зависи дали платът е качествен, защото трябва да пада красиво с този набор, както и не е ясно яката как е направена и дали може да се сваля.

# 611
Харесвам розово, но за палто нещо не мога да го обработя - сякаш се движи огромен захарен бонбон. Бежовото е интересно като модел, било то и румънска носия, но го виждам как се цапа на всеки 3 дни и .. ааа, не, мерси. Та, и двете съм не.

# 612
  • София
За първи път чувам Nike да е за хора със широки стъпала по-скоро е обратното.

# 613
За първи път чувам Nike да е за хора със широки стъпала по-скоро е обратното.
Съгласна. С тясно стъпало съм и някои от моделите им са ми много стегнати.

# 614
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Тези обувки с какъв модел чанта ще си подхождат?

Общи условия

Активация на акаунт