Има ли смисъл?

• 11 519
  • 300
  •   1
Отговори
# 240
Ами ако от трите секса авторката забременее?

Хехе, поне ще си знае какво я чака, когато тръгне към родилното Simple Smile Simple Smile

Ако темата е истинска, авторке, тоя първо не е мъж, и второ, е някъв ненормален тип.... Дори да не обича жена си, просто от човещина, не би трябвало да постъпва така с нея в този момент. Представи си, тя прясна родилка с новородено на ръце, и тоз мунчо и сервира "айде чао, изнасям се, не те обичам". Мога да те уверя на 100%, че той ако искаше да се раздели с нея, да го е направил досега и да се е изнесъл. Няма нормален мъж, който прави дете с жената до себе си, и когато тя забременее, изведнъж размисля да и бие шута, щото не я обича. Има нещо много сбъркано в любовника ти, и по-добре бягай от него. Той може действително да се раздели с жена си в някакъв момент, обаче не ти трябва да си имаш работа с такива нестабилни типове като тоя. Разкарай го час по-скоро. Не става ни за баща,ни за семейство.

# 241
Абе все плюят мъжете обикновено..... ама е*ати жените се навъдиха! Но пък колелото се върти..

# 242
Абе все плюят мъжете обикновено..... ама е*ати жените се навъдиха! Но пък колелото се върти..
Изнасилвачки!

# 243
Има и по-тежки случаи

# 244
  • here and now
Върти се върти....
Лирическия герой го е възпитавала някоя подобна, дето все нали.. другите са виновни и са длъжни да му осигуряват комфорт...

# 245
  • София
ама на, намери друг и си заряза семейството. Критическа ли я хвана, кво стана, не знам, ама много се промени. И никой не очакваше такова нещо. Та така, гаранция Франция
Решила е, зарязала е. Никой и нищо не я е хванаш и заставил. Интересно е как все се апелира за кеф и живот, ама не се поема тази отговорност. Нали е много яко и е гледане на живота, да си поемеш отговорност би трябвало да води до гордост дори?

# 246
Авторке, предлагам следната хипотеза - така нареченият мъж изведнъж се е уплашил, че ще става баща, опряло е вече яйцето до дупето. Иска да избяга от отговорност, намира една млада дама, завърта ѝ главата, в крайна сметка жена му разбира и го натирва, което е и целта, той милият изгонен, онази харпия любовницата как го е подлъгала...
Не съм крайна моралистка, но тази история е гнусна дори и като пързалка.

# 247
  • София
Чудесен е коментирания мъж, чудесен… жените с този начин на мислене такива си ги заслужават.

# 248
ама на, намери друг и си заряза семейството. Критическа ли я хвана, кво стана, не знам, ама много се промени. И никой не очакваше такова нещо. Та така, гаранция Франция
Решила е, зарязала е. Никой и нищо не я е хванаш и заставил. Интересно е как все се апелира за кеф и живот, ама не се поема тази отговорност. Нали е много яко и е гледане на живота, да си поемеш отговорност би трябвало да води до гордост дори?
Никой не я е хванал и заставил, да, ама що го прави. За мен това не е нормално. На 50г любов да търси, тепърва, нещо ново, различно 🙄. Ако не е критическа, какво да е? С дългогодишен брак, голямо дете, мъж, който я гледа цял живот, а тя ден работа не е хванала.
М да, човек трябва да поема отговорност за действията и постъпките си и да се гордее, че след всичко може да е отговорен.

# 249
На 50г любов да търси, тепърва, нещо ново, различно 🙄. Ако не е критическа, какво да е?

На 50 години хората не умират от старост на днешно време Simple Smile
А това може да е "голямата любов", която няма ограничения от деца, отговорности и ангажименти.
Ако тази госпожа е обявила, че си тръгва от семейството и не е лъгала  половинката си - няма нищо общо с тази тема.
На днешно време смяната на партньор не е подсъдно и не е престъпление.
Е, това, да живееш с някого и да го лъжеш, че си му верен /или нещо подобно/, вече не е морално. Но и това не е подсъдно. Да се търкаляш с някого, който е лъжец и това ти е пределно ясно, си е личен морален избор.
Авторката е наивна, ако смята, че тоя "мъж" ще е неин до гроб и ще я направи щастлива.
Този "мъж" е поредния комплексиран муньо, който прави деца и бяга от отговорност.
Нито единия, нито другия са китки в тази испанска мелодрама с пернишки привкус.
Ама не можем да ги съдим за глупостта им. Авторката искаше мнение. Е, получи повече от колкото ѝ се е искало, ако изобщо всичко това е истина.

# 250
На 50г любов да търси, тепърва, нещо ново, различно 🙄. Ако не е критическа, какво да е?

На 50 години хората не умират от старост на днешно време Simple Smile
А това може да е "голямата любов", която няма ограничения от деца, отговорности и ангажименти.
Ако тази госпожа е обявила, че си тръгва от семейството и не е лъгала  половинката си - няма нищо общо с тази тема.
На днешно време смяната на партньор не е подсъдно и не е престъпление.
Е, това, да живееш с някого и да го лъжеш, че си му верен /или нещо подобно/, вече не е морално. Но и това не е подсъдно. Да се търкаляш с някого, който е лъжец и това ти е пределно ясно, си е личен морален избор.
Авторката е наивна, ако смята, че тоя "мъж" ще е неин до гроб и ще я направи щастлива.
Този "мъж" е поредния комплексиран муньо, който прави деца и бяга от отговорност.
Нито единия, нито другия са китки в тази испанска мелодрама с пернишки привкус.
Ама не можем да ги съдим за глупостта им. Авторката искаше мнение. Е, получи повече от колкото ѝ се е искало, ако изобщо всичко това е истина.
Каква голяма любов на 50г? Не казвам, че умират от старост или че не трябва да живеят. Но не е приемливо за мен. Не е на 20г, глупава и наивна, би трябвало вече да е разбрала, че всички са еднакви или вярва още в принца на бял кон 🙄. Със какво новия ще е по различен от предишния? Какво по различно ще й даде? 20-30 години си с този човек, свикнала си му на характера, навици, всичко. Тепърва да опознаваш друг 😏. И не, не е обявила, че си тръгва, просто мъжа й разбира, хваща я в изневяра и й казва да си тръгва. Много време го е лъгала, ако мине номера. Живее си с мъжа си, а си ляга с друг.
Та, написах това по повод друг коментар, че някои се заричаха как не биха позволили да им се случи такова нещо. Дадох го като пример просто, какви неща се случват и че никой не е застрахован. Напротив, точно тези, които се заричат за дадено нещо, предизвикват съдбата и точно това им се случва.

# 251

Каква голяма любов на 50г? Не казвам, че умират от старост или че не трябва да живеят. Но не е приемливо за мен. Не е на 20г, глупава и наивна, би трябвало вече да е разбрала, че всички са еднакви или вярва още в принца на бял кон 🙄. Със какво новия ще е по различен от предишния? Какво по различно ще й даде? 20-30 години си с този човек, свикнала си му на характера, навици, всичко. Тепърва да опознаваш друг 😏.
А, за любовта имало възрастови квоти? Ти да видиш. Интересно, с какво един мъж може да е по-различен от друг? Много екзистенциални въпроси поставяте, госпожо. Много. Всъщност, съвсем предвидими въпроси от гледна точка на живуркането.

Последна редакция: ср, 04 авг 2021, 15:32 от Анонимен

# 252
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Това, което лично аз не разбирам не е, че нещо такова се е случило, или че възможно да се случи. За историята написах кое ми е най-противно - фактът, че дори не става въпрос за хлътване, а за задоволяване на елементарен нагон. За съветите да се отдаде изцяло на нагона си, щото веднъж се живее - това, че въпросните съветници всъщност се виждат винаги като странични наблюдателки - няма как да се е случило при тях, защото си познавали мъжете, защото сега баш не са раждали и времето не съвпада, защото просто не се виждат в тая роля. Аз просто се чудя, ако се окажат в тази позиция, без да са очаквали - пак ли така биха аплодирали любовниците на мъжете си.

# 253
Аз се намествам в ролята на разказвача и гледам. Ами, не ми пасва да мятам въздишки и трепетливо да се сравнявам с официалната, че и да съм доволна от самозалъгвания подобни.
Голямо ли ми е Егото, нещо друго ли, не знам, ама, първо, не харесвам сополанковци в смешни роли/щото аз някой, дето се крие, не го възприемам за мъж/ и второ, на всички останали жени гледам с една майчинска загриженост, да не споменавам децата в тия истории. За тях сигурно бих и набила.
Явно малцина са ония, които са дотолкова умни, че да не осерат семейния пейзаж - единственото място за получаване на чувство за обич и подкрепа на децата, не само свои, но и чужди.
П.П. Ако някой чувства липси и недоволство от живота си, от това, което сам е избрал и съградил, то е невъзможно друг да му ги запълни. Ще скача като дива коза от клон на клон, ама все гладен ще стои, щото не търси на правилното място, т.е. у себе си.

Последна редакция: ср, 04 авг 2021, 15:41 от Vasudevaya

# 254
Здравейте!
Пиша, за да ви споделя развръзката.
Ами, премести се при мен, вече не крием, че сме заедно Blush Благодаря на всички за мненията!

Общи условия

Активация на акаунт