Има ли смисъл?

• 11 551
  • 300
  •   1
Отговори
# 225
Да го взима с куфарите, но и да бъде добра мащеха, бебето не е виновно, че се е родило баш в неподходящия момент за нея. Това мисля аз.

Да го вземе..Ама дали ще го пуснат Wink
Той едно си приказва, мъж се чувства Wink

# 226
Ами тя попита има ли смисъл? Повечето й отговориха "Не", като изключим кофти думите и обиди, колко е гнусно, не морално, жалко, подло и т.н, мисля, че получи достатъчно отговори на конкретния й въпрос. От там нататък си е найна работа какво ще прави. Ясно е, че няма без грешни хора, колкото и да пишете, че това е "аууу, ужас, срамота, грехота, тцтц бива ли така". Едва ли всички пишещи никога не са съгрешавали. А и не е хубаво човек да се зарича, никой не е застрахован. Така може да ви се обърне света, че да се чудите от къде ви е дошло. Хората са го казали :
Голям залък хапни, голяма дума не казвай.

# 227
Е, всеки, който си развява какфявите гащи на публично място, трябва да е готов да получи не само одобрение.
Писала е, четем, всеки, който иска, си казва мнението.
Ако някой смята, че е в реда на нещата да живее в тройна, четворна връзка или дори в цяла комуна, не трябва да смята, че това е ОК за всички.
Тези, които държат на моногамността, определено няма да са "за" някой да им влиза в семейното ложе.
Та така.
"Всяка коза - за свой крак"

# 228
А и не е хубаво човек да се зарича, никой не е застрахован. Така може да ви се обърне света, че да се чудите от къде ви е дошло. Хората са го казали :

Дрън-дрън. Не съм застрахована от болести, катастрофи, нещастни случаи и изобщо само от неща, които не зависят от разума и волята ми. Иначе добри оправдания, признавам, ама сме ги чували.

# 229
А и не е хубаво човек да се зарича, никой не е застрахован. Така може да ви се обърне света, че да се чудите от къде ви е дошло. Хората са го казали :

Дрън-дрън. Не съм застрахована от болести, катастрофи, нещастни случаи и изобщо само от неща, които не зависят от разума и волята ми. Иначе добри оправдания, признавам, ама сме ги чували.
Дрън мрън, факт. Аз лично съм го чувала от мои колежки, когато сме обсъждали връзка на наши колеги. Просто не се заричам, обсъждам, странно ми е, не нормално и не приемливо, но до там. Разум, воля, до колко можеш да ги контролираш? Някои така може да ти завърти главата, че да си на седмото небе и да се чудиш после как така стана. Не си мисли, че можеш да контролираш чувствата си. Лично съм го виждала, жена на 49г, след 25 години брак, не лишена от нищо, ей така се заричаше, че друг мъж в живота й няма да има, ама на, намери друг и си заряза семейството. Критическа ли я хвана, кво стана, не знам, ама много се промени. И никой не очакваше такова нещо. Та така, гаранция Франция

# 230
На въпроса на авторката: няма смисъл понастоящем. Прекрати връзката моментално, няма смисъл да се местиш, доколкото разбирам, още не си чак толкова влюбена.
И действай веднага и безкомпромисно! Продължиш ли подобна връзка, само ще страдаш и ще се разочароваш, но когато се осъзнаеш, ще е късно.

# 231
Тези, които държат на моногамността, определено няма да са "за" някой да им влиза в семейното ложе.
Та така.
[/quote]
Е, някой е позволил тя да влиза в семейното ложе. Що тя само трябва да е виновна и отговорна, той не мисли за жена си и детето, та чуждата ли да мисли?

Не е луд, този който яде баницата, а който му я дава

# 232
Е, всеки, който си развява какфявите гащи на публично място, трябва да е готов да получи не само одобрение.
Писала е, четем, всеки, който иска, си казва мнението.
Ако някой смята, че е в реда на нещата да живее в тройна, четворна връзка или дори в цяла комуна, не трябва да смята, че това е ОК за всички.
Та така.
Ако една жена държи на моногамията, си избира мъж, който е моногамен. Ако не се е объркала в избора си, няма нужда да воюва с реални и въображаеми любовници.

# 233
  • София
Мисля, че авторката е хлътнала, и причината да пусне темата е, защото се е притеснявала, че бебето ще прекрати това, което за започнали с господина. И да, нищо добро не може да се каже за морала й, но на мен истински гнусен в цялата работа ми е той. Направил детето, и докато то идва на бял свят, той мачка чаршафите с друга, и й обяснява как иска да избяга при нея. Това е човек, който не просто няма грам уважение към жена си и към майчинството, но и към собственото си дете. Представете си, че един ден на тази любовница й прещрака, и реши да уведоми детето, къде точно е бил този мъж в деня на раждането му? Такъв баща на никой не пожелавам, нито пък съпруг. На авторката дано й дойде акълът, че и тя не е цъфнала и вързала, ама пък от другата страна да си представи какво е.

# 234
Разум, воля, до колко можеш да ги контролираш?

Можеш. Но ако не искаш винаги ще се намери някое оправдание.

# 235
А някъде тя писала ли е, че точно докато жена му ражда, те са били заедно? Само питам, че може да съм го пропуснала това. Или са просто предположения?

Иначе, авторката може да пусне нов пост, по интересен на тема Изневяра. "Някога изневерявала ли си, на теб дали са изневерявали, какво за теб е изневярата-секс, целувка, прегръдка, мисли?, ако мислиш за някой, но нямате отношения, това брои ли се за изневяра?
Ще има да чете и да се смее повече, отколкото сега. Защото според мен, сега това прави. За мен е силно преувеличено или дори измислено, особено това с куфарите 🙄😏

# 236
Авторката има голям шанс да си го получи мъжа.
Защото, ако докато съм бременна и раждам и моят мъж прави подобни неща и разбера, директно излита без никакви обяснителни разговори, грозни сцени или епитети. Нито ще искам обяснения, нито ще искам да виждам другата, нито ще ме интересува защо и как, нито коя е млада и коя стара, нито чия е вината, нищо. Само ще разбера кристално ясно, че това не е моят мъж и не искам такъв човек за партньор до себе си. Понеже аз самата съм много лоялен човек и нещо вече ще се е пречупило завинаги в мен.
И предполагам далеч не съм единствената.

# 237
Жалкото е, че и едната и другата често слушат едни и същи думички !
И двете си затварят очите за неща, които не са им ОК. Просто искат да вярват! Обвиняват се една друга и се борят за едно говедо:)

# 238
  • Варна
Ами видяхме се. Не правихме секс. Попита ме ако си тръгне от жена си и дойде с куфарите си на моята врата, дали ще го приема.

И после жените не се пускали от клона, докато не се хванат за друг....

................. Каза ми, че той ще си тръгне от там независимо дали аз ще продължа с него, или няма, защото е разбрал, че не обича тази жена.

Ако имаше намерение да си тръгне независимо от твоето решение, нямаше изобщо да те пита дали ще го приемеш, ако напусне жена си. Щеше да я напусне, да си наеме квартира като бял човек и от там насетне да си урежда живота.

# 239
  • София
И аз на това се чудя - вместо тя да го върти на пръста си, като е с 15 години по-млада, оставя той да я разиграва...
Когато бях млада и неомъжена, въобще не се забърквах с женени, освен с неангажиращи бъзици, и то без да съм аз инициаторът

Общи условия

Активация на акаунт