Има ли смисъл?

• 11 532
  • 300
  •   1
Отговори
# 75
Авторке, устройват ли те такива отношения, ти да си втора цигулка и с теб да разпускат? Защото при нас жените, чувствата се задълбочават след всяка интимност, така да се изразя. Отделят се разни хормони, природа, какво да се прави. При мъжете не е така. Малко са тези от нас, които го могат без чувства, просто за разпускане на парата. Мъжът е този, който е по-грешен, според мен. Той е този, чиято жена, докато се мъчи да му роди детенце, си разпуска на воля. Той ако си обичаше и уважаваше жената, нямаше да се натиска с колежките си.

# 76
Дори да я устройват, това не променя нищо.
Ако бяха от 20 години заедно, с големи деца, обвързани по някакъв начин материално и човекът е решил да кръшне, ок, приемам го. Понякога подобна афера има своите плюсове, ако не искаш да задълбаваш.
Ама в случая на жена му и се пръскат вътрешностите, а нашият си го вее. Любовницата вече ги сътворила, а сега се чуди.
Не съм моралист, но историята е отвратителна.

# 77
  • ☀️София / London🌂
Че мъжът е виновен е повече от ясно. Но продължавам да не разбирам как жена причинява подобно нещо на друга жена! Смисъл, никва не ти е, но не се ли замисляш  поне малко, сестра нямаш ли, щото ако някой така се ебава с нея ще му издереш очите. Girl Code нещо?

# 78
Ако бяха от 20 години заедно, с големи деца, обвързани по някакъв начин материално и човекът е решил да кръшне, ок, приемам го. Понякога подобна афера има своите плюсове, ако не искаш да задълбаваш.
Ама в случая на жена му и се пръскат вътрешностите, а нашият си го вее. Любовницата вече ги сътворила, а сега се чуди.
То е важно дали авторката я устройва, не нас. Тя живее за себе си, не за нас. Всеки има различни морални устои, и аз лично се старая да не съдя никого за изборите му в живота. Ще се повторя, ако този мъж уважаваше и обичаше жена си, нямаше да погледне друга, дори и авторката.
Кофти за жената на този "хубостник", но все пак любовницата не го изнасилила горкичкия. Нали той не се дава, ама колежката пистолет му е опряла в челото да го извади. Ще ме извинявате за френския.

# 79
Не осъждам, че я устройва да е с обвързан. Била съм лудо влюбена в женен мъж.
Осъждам, че на него в този момент му се ражда дете, а тя се сетила, че се привързвали.

# 80
На 28 не очаквам да блести с акъл, морал и самочувствие/самоуважение ... така че, нищо ново. Сега и хлътнала, съвсем класическа симфония. Предъвквано е неведнъж.

# 81
Към раждащата жена и новороденото отговорност има бащата все пак. Това е моето мнение. Любовницата е рзпуснала три пъти, ще пострада известно време, ще го забрави. Той обаче ще остане баща на това дете, дори и да се раздели с майката.

Допълвам се. Авторката стартира темата, хората си обсъждаме, ама тя нищо повече не писа Grin

# 82
Съгласна съм, че ангажиментът е на мъжа, но в случая не той пуска темата.
Неведнъж съм писала, че изнасилен и омагьосан женен няма. Все доброволно се дават, но като се хващаш на хорото, приемаш плюс и минус.
Хубаво, почнала е, ама сега каква е драмата? Няма лошо да си любовница, лошо е, като не си готова да приемеш последиците.

# 83
Вероятно доста от вас ще ме набедят за това, но според мен авторката е в по-неизгодна позиция. Не оправдавам такава постъпка, както го и написах, но дори и да й е изневерил, жената е родила негово дете, което в случая е най-хубаво. А и как го описахте "пръскат вътрешностите". Не съм раждала, но според мен това е едно от най-естествените неща за една жена. В кофти позиция е защото докато хлътва той ще разхожда това дете с жена си, ще я води за ръка и тя ще е до него навсякъде. А и може да си го знае какъв е и кръшка. Според мен да не си губи повече времето а да се занимава със странични неща и да не го поглежда изобщо.

# 84
  • София
На авторката ще кажа, че ще продължи да я търси, докато му е изгодно. Ако стане проблемно или й се насити, ще я резне. Тя явно вече е хлътнала, и е тъжно, че ще си губи хубавите години по дъртак, който изневерява на бременната си жена. За нея най-добре е да се чупи възможно най-бързо, но вероятно ще й трябва бая повече за да й уври главата.

Иначе авторката на блести, но и аз смятам, че отговорността е на хубостника. Жената е негова, детето също. Тъжен живот ги чака и тях, за авторката поне спасението е по-лесно, защото не ги свързва дете. Иначе и аз знам случаи на изневери по време на бременност, раждане и какво ли още не, такива нищо не ги спира, и граници няма.

# 85
Че мъжът е виновен е повече от ясно. Но продължавам да не разбирам как жена причинява подобно нещо на друга жена! Смисъл, никва не ти е, но не се ли замисляш  поне малко, сестра нямаш ли, щото ако някой така се ебава с нея ще му издереш очите. Girl Code нещо?
От глупост, от що друго? Човек, когато си въобразява, че с действията си ще спомогне за нечия чужда болка, а за него остава кефът, пада в собствения си капан. Да си преди другата в очите на някой си е малката победа на по-глупавата. Изгубено време за жената, от която и страна на тоя или оня да е в такава картинка.

# 86

Когато започнах да пиша активно тук, споделих за афера след раздялата със съпруга си. Тя беше по-кратка от тази на авторката и приключила, но ме заля вълната..
И три години по-късно, този мъж има дете-бебе, но и поредната любовница.
Това и за авторката го пиша..Случило се е, но ако залиташ емоционално, не си го причинявай. Само върху теб ще рефлектира.  И върху семейството му, но когато дойде момента там.

# 87
Съгласна съм, че ангажиментът е на мъжа, но в случая не той пуска темата.
Неведнъж съм писала, че изнасилен и омагьосан женен няма. Все доброволно се дават, но като се хващаш на хорото, приемаш плюс и минус.
Хубаво, почнала е, ама сега каква е драмата? Няма лошо да си любовница, лошо е, като не си готова да приемеш последиците.
Като си права, права си Simple Smile
Човек трябва да може да живее с последиците от изборите си. И ако не си готов да приемеш последиците, по-добре не се хващай на хорото.

# 88
Благодаря Ви за отговорите! Знам, че не е било правилно, но вече е свършено, нали. Едва ли би помогнало да се сипят обвинения и обиди. Той ме потърси и днес, и иска да се видим. Искам да го видя, не очаквах да ме потърси веднага, не знам дали иска да говорим или.. просто секс.

# 89
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Историята е гнусна откъдето и да я погледнеш.
Не знам дали съм моралистка, но толкова ниско трудно бих паднала... дори още по-гнусното е, че е направено все едно ходиш до кенефа, простете моя френски... да изпуснеш парата, а не е някакво влюбване, дето ти е изпило акъла.
Някъде надълбоко в женската душичка е скрито нещо доста по-хитричко от това - например вечния състезателен принцип - как жребецът те е избрал пред крантата, дето си е разпорила вътрешностите, за да му роди дете.
Че той е помияр не е нужно да се обяснява.
И да, не е чудо невиждано.
Моята свекърва се е обадила по телефона при любовницата на мъжа си, за да го извика, когато се е раждал синът им.
Необяснимо за мен с какво чувство в сърцето живее тази жена с този човек и до днес, имайки предвид, че не се е променил кой знае колко през годините преди клекне поради възрастта си.

Общи условия

Активация на акаунт