Има ли смисъл?

• 11 539
  • 300
  •   1
Отговори
# 90
Поне купи подарък за бебето, не ходи с ръце в джобовете.

# 91
Авторке,
Да ти кажа, греда си ударила с този. Родило им се бебе, сега ще са заети родители, не се гледа лесно дете. Жена му ще му мрънка да се прибира да къпят бебето, памперси, детско столче, количка, кошара, па кръщене, прощапулник, па роднините....тоя на една вечеря с преспиване не мож те заведе в следващата 1 година.

Ама занапред вдигни малко летвата.
Барем като е женен и дърт, поне да е с порастнали дечурлига. Та да не си кахърна дали ще има време за теб.

# 92
Благодаря Ви за отговорите! Знам, че не е било правилно, но вече е свършено, нали. Едва ли би помогнало да се сипят обвинения и обиди. Той ме потърси и днес, и иска да се видим. Искам да го видя, не очаквах да ме потърси веднага, не знам дали иска да говорим или.. просто секс.
Ами каквото и да иска приключвай, ако не искаш такава връзка. Големият въпрос е дали искаш да продължите така. Мисля, че таиш надежди, че той ще остави жената и ще остане при теб, нищо, че има дете. Ако въобще има такива намерения това ще е много дълъг и уморителен процес.

# 93
Благодаря Ви за отговорите! Знам, че не е било правилно, но вече е свършено, нали. Едва ли би помогнало да се сипят обвинения и обиди. Той ме потърси и днес, и иска да се видим. Искам да го видя, не очаквах да ме потърси веднага, не знам дали иска да говорим или.. просто секс.

А ти какво искаш, Ива? Какво очакваш?
Не търси отговорите в него, а в себе си!
Той е..слабак. Едно от най-важните събития в живота му и го е омърсил.

# 94
Авторке, какво очаквате да Ви каже?
Дори да не е само секс, какво мислите, че ще чуете?
В интерес на истината, аз знам за случай на мой познат, напуснал жена и бебе заради любовница, ама по-вероятно е разговорът да протече в стил "обичам Теб, но заради детето, ипотеката...."

# 95
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Абе за какво друго ще е Grinning

# 96
  • Испания

Та и претенции да не се сипят обвинения!

Ти не чувстваш никаква вина. Лъжеш, че не си чакала да те потърси. Чакала си да ти се обади и сега си на върха на щастието. Какво като има жена и новородено бебе! Какво ти пука!

Дали искал да говорите? За какво? Колко много те обича и колко презира жена си, която е родила детето му?

Ти нищо не питаш с тази тема. Просто чакаш одобрение, което не получи. Очаквам това, което се случва с подобни теми. Вече започна да обвиняваш пишещите. Още малко и ще побеснееш срещу участниците в темата и след това ще искаш модератор да я изтрие.

Според мен изобщо не си нов потребител.

# 97
Ай, шъ говорите бе, ама после, първо изпуснете парата, че ни съ трае в таз жега
😄😄😄
Тичай, щото това са му последните свободни дни. Онъз родилката сигурно още в болницата. Там ги държат поне 4 дена. Тъй че, туряй най-дълбокото деклоте и газ, докато е свободен. Че после, като ги изпишат и се приберат с бебето, ще е по-трудно.

Последна редакция: пн, 02 авг 2021, 16:11 от buttercake

# 98
𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬, много жени обичаме с ушите си, докато не ни дойде твърде сладко Simple Smile
Не една любовница е чувствала и слушала, а после се радва на дългогодишен успешен брак!
Гнусното в тази история е бебето, което се ражда. Толкова пък този мъж да не може да си държи панталоните малко време и да се радва на събитието. И уважение към жена му.
Но ако на авторката това не и пречи..

# 99
Ивка, трябва да си била наясно, че ще има различни мнения по темата. Хората сме различни, не мислим еднакво. Да, няма да ти помогне като се сипят обвинения и обиди, ще ти помогне като си изясниш какво искаш. Ама за себе си, не за пред нас, аудиторията в мамата. Според мен, най-удачния вариант за теб, е да си вземеш поуките от случилото се и да продължиш напред. Аз не познавам мъж, който се е влюбил лудо след две седмици "връзка" и три пъти освобождаване на напрежението. Може и да има такива, аз не съм ги срещала и не съм чувала за тях. За мен е необяснимо как може да тръпнеш в очакване да те потърси мъж, който те иска само, за да се задоволите взаимно (надявам се поне в този аспект да мисли за теб), въпреки че току-що му се е родило дете. Мъж който грам не уважава жената, дарила живот на общото им отроче. Мисля, че си здраво хлътнала по този колега. Ти обаче като му се предлагаш на тепсия, без да трябва да те спечели, за да се виждаш с него, дори само за да му обърнеш внимание, за какво да се хаби човека. Той знае, че иска ли те, звънка и те има. Хубаво е да си изясниш какво искаш от този живот и да поставиш граници как е приемливо и как не, да се държат с теб.

# 100
  • Най-красивата страна
Имаш много ниски критерии при избора на мъж.
Вдигни летвата.Или ти харесва да си втора цигулка?

# 101
  • София
Искам да го видя, не очаквах да ме потърси веднага, не знам дали иска да говорим или.. просто секс.

Иска секс, а ти си лапнала мухата. Осъзнай се сега, преди да си загубила няколко месеца (или няколко години) от младостта си в излишни, предварително обречени отношения, при това оплетена с още двама възрастни и поне едно дете, които не са ти никакви и изобщо не си струва да се занимаваш с отношенията и проблемите им.

Млада си, животът е един, не го пилей така безразсъдно. Мъже колкото щеш, някакъв загорял чичка с бременна жена/новородено на ръце ли е представата ти за хубава връзка?

# 102
Така и не разбрах какъв точно е въпроса - Да остана ли с този мъж, въпреки семейните истории? Нормално ли е да съм с този мъж? как да накарам мъжа да остане с мен и да напусне оная?
Не знам защо, но се чудя темата дали не е измислена? Една жена прекрасно знае, че подобна постъпка не  е нормална, дори да прекрачва границата. Не мисля, че би имала нужда да  се допитва в бгмама...

# 103
Освен, че не е правилно, си заслужаваш напълно приза Голяма Бяла Птица. Да ме простят модераторите.
Мислила ли си, че може утре да се окажеш на мястото на родилката?

# 104
Кога изписват бебето и майката?

Общи условия

Активация на акаунт