Има ли смисъл?

• 11 518
  • 300
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
В периода, в който бях приключила дълга връзка и бях необвързана, изведнъж ме "наскачаха" обвързани/женени мъже. Пишеха ми, сваляха ме и т.н. Бях отвратена като им виждах "щастливите" връзки и жените до тях, които се стараеха да им угаждат. Един, който ме сваляше, не знаех, че е обвързан и една вечер като ми писа и споделих, че ми е скучно, мина 240км., за да се видим. Пристигна с огромен букет, бонбони и книга. В течение на разговора ми уточни, че от 5г. живее с приятелката си, но нещата се били изчерпали, въпреки че наскоро се сгодили и сега била бременна. Питах го щом тя е охладняла, той помни ли кога на нея последно е носил подобен букет или жест? Заговорихме се по тази тема и му предложих да вземе букета, защото вече беше късно да купува друг (около 23ч.), да се върне вкъщи и да го подари на нея. Останахме приятели и до ден днешен твърди, че ми е благодарен, че било първия път, в който се бил пробвал да кръшне и че това му отворило очите навреме. Та така.. хора и хора. Но ценностите са ценности и моралът, както и да го въртиш, прекрачих ли го, все *сран ще излезеш. Simple Smile

Де да бяха повечето жени поне наполовина разумни като вас...

# 61
За съжаление дори жените да са такива мъжът ще продължи да търси на друго място, зависи от него и намеренията му, разбира се. На човека му е било за първи път и на време е спрял.
Нямам нищо против,, че някой има чувства към друг, нормално е, но  е кофти, когато го правиш зад гърба на някой и го лъжеш.

Последна редакция: пн, 02 авг 2021, 13:21 от Dania1

# 62
Аз съм на мнение, че и двамата са виновни - обвързания и необвързания. Където са двама, трети място няма. Нещо като не те устройва - кажи, промени нещата или си тръгни. Но не да лъжеш и мажеш. А и как ще позволиш някой да докосва тялото ти и да бъде част от него, когато знаеш, че се прибира и докосва жена си по същия начин? Не, мерси. Би ми било гнусно.

# 63
  • София
Мерси съм аз за такива букети втора употреба Joy

# 64
Грозна работа.
Почесали сте се, изпуснали сте парата, до тук добре. Но, на теб, конкретно, каква ще ти бъде дългосрочната полза? Няма други мъже, с които да си правиш кефа? Много си изпаднала, значи. Или се бориш за един дъртофелник с дете? Не ми изглежда като добра оферта.

# 65
Здравейте.
Отдавна ви чета, и реших да се включа, за да прочета други гледни точки, свързани с моя проблем.
От две седмици имам “връзка” с мой колега, който е доста по-голям от мен. Аз съм на 28, той на 43. Дотук добре. Ето и къде е “драмата” - преспахме заедно 3 пъти, като той не е женен, но е с дългогодишна връзка с друга жена, която вчера роди първото им дете. Да, аз знаех, че приятелката му е бременна и въпреки това бях с него. Мислех, че просто ще “изпуснем парата” заедно и всичко ще приключи без последствия. Въпросът е, че усещам, че започвам да се привързвам към него, а не искам това да се случва. Мисля, че той също се привързва. Не знам какво да очаквам и дали да се дистанцирам/сменя работата, или да продължавам да участвам в това, което не знам какво е… Както и не знам какво бих могла да очаквам от него, дали “привързаността” му е реална или не… Дали просто няма да спре да ме търси сега, след раждането на детето, или ще ме търси веднъж месечно като отдушник… Смятам, че нямам верен ход вече, освен да се отдалеча от всичко това. Вие какво мислите?
Гнусна работа. Жена му ражда, той си развява..., пък и има кой да му върже...
То това "привързване" не е от днес за утре.
И всеки си носи отговорността за последиците.
После да няма сълзи и сополи.

# 66
То по принцип и аз, но момчето вярвам, че наистина е свястно и доколкото забелязвам, добре си гледа семейството. Според мен просто е била някаква криза. Иначе такива, които нагло пишат, а на профила са с жена си и децата си или пък знам, че са си обвързани - директно скрийншот и на жената. Така се надявам и на мен някоя да ми направи услуга, ако се наложи.

# 67
Поддала си на емоциите и желанието, но сама усещаш, че това само ще те огорчи.
Този тип мъже са емоционални инвалиди! Не ценят нищо, а само черпят.
Той ще продължи с любовниците си. Ако не си ти,ще е друга! Жалко за жена му и детето му!
Ти се спасявай. Всяка грешка - опит!

# 68
  • София
То по принцип и аз, но момчето вярвам, че наистина е свястно и доколкото забелязвам, добре си гледа семейството. Според мен просто е била някаква криза. Иначе такива, които нагло пишат, а на профила са с жена си и децата си или пък знам, че са си обвързани - директно скрийншот и на жената. Така се надявам и на мен някоя да ми направи услуга, ако се наложи.
Не, не прави такива неща.
Ти ще изядеш всичката гадост, а на него ще му простят.Wink

# 69
Скрит текст:
Ако дадем съвети на авторката за женски хитринки, с които по най-бързия начин да разбие окончателно семейството на колегата си, по-малко гнусно ли ще е? Какво по-точно се очаква да напишем, че да не е гнусно? Пишем каквото мислим, не каквото считаме, че на теб ще ти е приятно да прочетеш.

О, тя това ли пита? Интересно, ей сега пак прочетох първия пост и не видях такова нещо. И през ум не ми е минало, че ще ми е приятно да погледна отговорите, доста отдавна съм във форума и знам какво ще е. Няма аз да ти казвам какво да пишеш, то като си иде отвътре, как да го спре човек...
Хм, щото не е твоят мъж, нали ?

Е надявам се да не е, най-малкото не съм родила вчера, така че ако тази част от историята е вярна, не е моят мъж. Ама не са и вашите мъже, нали? Бих разбрала засегнатата жена в емоциите си да избълва какво ли не, но не разбирам непознати жени що за страст влагат в оплюване и бълвоч. Предполагам, че като ти е такова отвътре, просто трябва да си го блъвнеш, знам ли... исках само да си кажа бе, то така или иначе почти никой не е по темата, защо и аз да не дам моите 5 стотинки? Даже се отписвам, че не ми се четат простотии още 10 страници.
Те тук се поставят в позицията на измамената съпруга, а другата тема са обичани, гледани и глезени жени.

# 70
Скрит текст:
Ако дадем съвети на авторката за женски хитринки, с които по най-бързия начин да разбие окончателно семейството на колегата си, по-малко гнусно ли ще е? Какво по-точно се очаква да напишем, че да не е гнусно? Пишем каквото мислим, не каквото считаме, че на теб ще ти е приятно да прочетеш.

О, тя това ли пита? Интересно, ей сега пак прочетох първия пост и не видях такова нещо. И през ум не ми е минало, че ще ми е приятно да погледна отговорите, доста отдавна съм във форума и знам какво ще е. Няма аз да ти казвам какво да пишеш, то като си иде отвътре, как да го спре човек...
Хм, щото не е твоят мъж, нали ?

Е надявам се да не е, най-малкото не съм родила вчера, така че ако тази част от историята е вярна, не е моят мъж. Ама не са и вашите мъже, нали? Бих разбрала засегнатата жена в емоциите си да избълва какво ли не, но не разбирам непознати жени що за страст влагат в оплюване и бълвоч. Предполагам, че като ти е такова отвътре, просто трябва да си го блъвнеш, знам ли... исках само да си кажа бе, то така или иначе почти никой не е по темата, защо и аз да не дам моите 5 стотинки? Даже се отписвам, че не ми се четат простотии още 10 страници.
Те тук се поставят в позицията на измамената съпруга, а другата тема са обичани, гледани и глезени жени.
Пречи ли да сме обичани, гледани и глезени и въпреки това да не харесваме жени с подобно поведение?

# 71
Обичаната и глезена жена не се че чувства застрашена от "подобни" жени.

# 72
  • Пловдив
Не!
В другата тема обясняват как е съвсем редно омъжена жена да флиртува с женен мъж на работното място, защото така се освежавали емоциите и било още по-прекрасно в къщи.
Много страници се изфилосовстваха, как флирта нямал общо със секса и се стигна и до там, че било само погледи и едва ли не е флирт колега да ти подаде химикала.
Същевременно обаче се коментираха и пикантерии и как флирта май е на кого кой му се иска да награби.
Тука изведнъж обаче става проблем, защото някакви колеги се награбили пък единия от тях бил семеен с дете.
Проблем има - да.
Ама и лицемерния морал на пишещите и той е проблемен.
Имам и нещо по въпроса с букета да кажа. Аз също общувах с човек, който ми обясняваше, че жена му не е ОК и не го привлича вече. Че за пръв път сега си търси нещо странично /по онова време страничното не бях аз/. Аз го убеждавам този приятел, че не му трябва странично, че с жена си ще се оправят и т.н. В един прекрасен ден след 2-3 месеца приятелство човека си ми разказа, че е имал 2-3 и би имал и повече странични и продължава и продължава да търси странични. Та толкова вярвам на историята, че букета е отишъл при годеницата. Просто на другата вечер е купил друг букет и е отишъл при някоя която се радва на букети. Ред в хорските отношения трето лице няма как да внесе.
Ръсенето на морал и "аз никога не бих" е докато не ти дойде на теб до главата.

# 73
Често обвиненията са към любовницата..
Подмамила, намесила се, поддала. Чисто първично или не е по - лесно да се насочи гнева към нея. Как да си отвориш очите, че си се омъжила за " женкар" или че вече не си любима.
И на мен като ми се случи..когато научих. Гнева ми беше към нея. Бързо ми мина де и мисълта ми проработи.

Последна редакция: пн, 02 авг 2021, 15:25 от Рози и Бодли

# 74
  • София
Едва ли има изневеряващ мъж, който ще обясни как обича жена си, всичко му е наред с нея и тя е най-прекрасното същество на света. Обикновено са неразбрани, необгрижени, необичани и низвергнати, защото няма коя да се върже иначе. А типът мъж от историята е сред най-противните, защото нито бременна жена, нито появата на бебе го спира. И няма и да е пречка и за в бъдеще, стига благоверната да не разбере и да не го натири.

Общи условия

Активация на акаунт