Има ли смисъл?

• 11 554
  • 300
  •   1
Отговори
# 105
Прекрати всичко и изчезни с 200 от тоя мухъл.
Все още не си затънала в лайната до шия.

# 106
И защо са тези обиди? Все едно всички пишещи тук са били винаги безгрешни. Връзката с женен мъж, дори и без подпис, не води до нищо добро, загуба на емоции и време.

# 107
И защо са тези обиди? Все едно всички пишещи тук са били винаги безгрешни. Връзката с женен мъж, дори и без подпис, не води до нищо добро, загуба на емоции и време.
Не е обида да наречеш фактите с имената им.

# 108
  • ☀️София / London🌂
Не е обида да наречеш фактите с имената им.
Значи много е обидно да се кажат нещата, такива каквито са, но не е обидно да напвавиш съзнателен избор да си 2ра цигулка и лична секс кукла на загорял обвързан чичка, с току-що родила жена?

Последна редакция: пн, 02 авг 2021, 16:35 от White tiger

# 109
  • Испания
Авторката сама е определила мястото си в тази история. "Бракуваният" не е скрил, че има жена, която сега му е родила дете.

# 110
Ама някои жени нямат нито достойнство, нито себеуважение. И не говоря, да си безгрешна светица ( такива няма ), а да си преценяваш реално позицията в дадени отношения.

# 111
Ако авторката не беше на 28, а примерно на 38.. щях да напиша онова, което на мен все ми повтарят:)
" Свестните мъже са женени..ако искаш такъв си открадни"
Но този е " бягай лиске" Simple Smile Не изживяна младост на 43 !
 А ти, авторке си само на 28! Какво му хареса на този ? Сладкодумието и самочувствието?!

# 112
Щом са се зародили чувства в теб, не, няма смисъл. С такъв човек едва ли би могла да имаш хубава и пълноценна връзка. Най-малкото ти самата едва ли някога ще можеш да му вярваш, като го знаеш какво е способен да върши. Не е невъзможно да се е привързал към теб, но няма голям шанс да си разтури подредения живот и да почне наново. Не си пропилявай живота с чакане и надежди, че ще стане нещо различно от предизвестеното.

# 113
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Само на 28... не е чак първа младост и тя, би трябвало вече да си е подредила нещата в главата.

# 114
Глупостта и е на време, дано си направи правилните изводи.
Виж Мунчо е закъснял и едва ли ще му дойде акъла..
Едни 15г време и разлика.

# 115
  • София
Хората я нападат не защото са светици, а защото обикновено човек изпитва угризения, ако има капка съвест. Ако не изпитва, ето това го прави боклучав, а не, че е стъпил накриво.
Винаги може да го завъртиш манипулативно, че вече е станало и няма смисъл от угризения, но на мен лично, както виждам и на немалко потребителки, именно липсата им им говори какъв е човекът, когото окачествяват.

# 116
  • София
Аз се надявам на жена му да и дойде акъла, защото и да си в позицията на споменатата свекърва не е много достойно и себеуважително.

# 117
Съвест, морал...кухи фрази.
От живота трябва да се гребе с пълни шепи.
Забавлявала се е, било й е приятно.
Човек не е убила. Един приятен спомен повече, който да я топли на старини.
Защото докато се обърнеш, то животът ти минал и заминал...
На мен са ми фалшиви тия изблици и обвинения, на странични хора. И то с такъв плам...
Всеки си знае, и всеки си преценява за себе си.
Wink

Не бих и не обвинявам авторката.

Бих я посъветвала обаче да го остави, не защото е нередно и т.н, а само защото не е ок за нея да продължи в тази връзка, губейки ценно време.

# 118
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
teta75, да разбирам, че не би ти пукало и би разсъждавала така, ако докато ти раждаш мъжът ти и някоя засукана колежка гребат с пълни шепи в синхрон?

# 119
  • ☀️София / London🌂
Съвест, морал...кухи фрази.
От живота трябва да се гребе с пълни шепи.
Забавлявала се е, било й е приятно.
Човек не е убила. Един приятен спомен повече, който да я топли на старини.
Защото докато се обърнеш, то животът ти минал и заминал...
O Боже, това ли ще я топли на старини? Е гати приятният спомен Joy

Общи условия

Активация на акаунт