Има ли смисъл?

• 11 555
  • 300
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Крушата не пада по- далеч от майка си.

# 181
Искам и аз така - единият ще пере, другият ще глади... А аз ще съм командировка с третия. Innocent

# 182
Ами тогава решавай какво да правиш, за твоя сметка..Огромно неуважение от страна на мъжа. За мен лично мъж, който постъпва така с жена си, има вероятност да постъпи така и с любовницата след време, нали ще му стане скучно. Мисля, че получи доста коментари и никой не те мотивира, но ти си преценявай. Успех!

# 183
  • София
Хвани единия - удари в другия.
Авторке, да речем, че се опитвам да ти вляза в положението. Какво обаче му хареса на тоя инфантилен, недоклатен чичак, понеже спрямо твоята възраст е баш такъв? Обвързан, дърт, с току-що родено дете и изневеряващ на жена си. Ти ум и разум нямаш ли? За морал няма да те питам, защото така или иначе ти си свободна жена и донякъде не може да си отговорна за постъпките на льольото, понеже ако не си ти, щеше да е някоя друга заблудена овца. Абе нещо вкусът ти за мъже куца, ако трябва да съм откровена. Свършиха ли нормалните, необвързани, млади мъже, че скочи в тая помия. Мен би ме било гнус да правя секс с мъж, докато бременната му жена го чака вкъщи.
А това, че е готов да пристигне с куфарите при теб след три сеанса, дори не знам как да го коментирам, това е някакъв абсурд.
Пиша си ей така, за спорта. Темата най-вероятно е пързалка.

# 184
На чичкото му е все тая, коя дупка ще запълни. Но дамата пуска чак тема по въпроса. Не я разбирам.

# 185
Авторке, краткият отговор е: няма смисъл.
Но с тоя полуфинал с куфарите изби рибата наистина. Simple Smile Simple Smile Simple Smile Преди това звучеше правдоподобно доста.
Да видим финала...

# 186
Попита ме ако си тръгне от жена си и дойде с куфарите си на моята врата, дали ще го приема.
Вземай, приемай преди да си му омръзнала и да е прехвърчал на друго цвете! Явно е много търсен и където почука му отварят. Може пък действително да е много хубав и да си струва да направиш усилието да го задържиш. Както казват юристите, владението е 2/3 от собствеността, или там нещо такова, но след като вече го имаш у вас ще е много по-лесно да го задържиш ако решиш да си е твой. Пък нататък няма кой да ти предскаже бъдещето, всичко е възможно и в голяма степен зависи от теб. Той на 43 може вече да е решил да се спре някъде за постоянно, особено ако е без собствено жилище пък ти имаш такова.

# 187
Ако пет години го изтърпи, може да претендира за права върху собствеността. Grinning

# 188
  • USA
Много гнусно..престави си ти си с него...бременна отиваш да раждаш, той на следващата колежка и го турва....как би се почуствала...много гнусно.

Ама станало станало, мани го тоя. Не може да разчиташ на него за сериозна връзка, няма никаква гаранция, че дори и да пристане с куфарите у вас и да се залюбите...станете двойка, ти забременееш и докато ходиш да раждаш щот си "дебела" той няма да го турне на следващата млада девойка...

искренно се надявам тая тема да не е истина, ако съм на бременната току що родила, аз докато се пъна да раждам той да ми се въргаля с някоя ...направо ще го изритам ни куфар нищо....да ходи при другата, никакво уважение към жената която му родила дате.

# 189
Тя жената може и да го знае какъв е суяк и детето да си го е родила, без да разчита на незрелия 43-годишен бонвиван. Имам предвид литературните герои, естествено.

# 190
  • Най-красивата страна
Приеми го.
И ще ти се случи същото,както на жена му.

# 191
А, тая грешка с бебето надали ще я повтори като плати малко издръжка.

# 192
Видях цитати на коментара ми в това, което е "казала", а и неговият отговор звучи доста напудрен. Според мен ето тази тема е пързалка. Или просто и стана неудобно и сега замазва нещата.

# 193
  • София
А, тая грешка с бебето надали ще я повтори като плати малко издръжка.
А то пък една издръжка... В нормалните държави едва ли така лесно биха си позволили да правят деца.

# 194
Нямам му аз вяра на този разговор, много скучни реплики.
М даа. По скучно и от турски сериал.
Авторката няма голямо въображение. Да беше измислила нещо по интересно. Яка пързалка https://media.tenor.com/images/339f78dd37e17ea6a55a09176d09649a/tenor.gif

Общи условия

Активация на акаунт