АПРИЛчето порасна вече в любопитно мъничко човече

• 8 074
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
  • София
ЧЕстито на празнуващите!  Hug

Почнах да давам сокче - купешко, ХИП-овско (пробвах с други не се приеха така радушно), разредено с вода. Засега го пие, но спокойно може и без него. Днес съм му направила чайче, от този за коликите да видиме дали ще мине номера.

Хмм, след толкова приказки за кексови забави, мисля... поради липсата на колега готвач.... да ходя да си купя едни формички за кекс и да си направя брашнен кекс...  Thinking Mr. Green
[/
В равна смес с царевично брашно амарантът може да бъде пълноценна белтъчна храна за страдащите от глутенова ентеропатия, тъй като в него отсъства глутен.
Охоооо, Цвете, още белтък в и без туй белтъчната ти кърма  Thinking.....  Mr. Green

# 211
Аха, значи е тази, за която си мислех. Аз съм решила да я слагам еднократно след 1 годинка, както и  ActHib. Както и менингококовата. Дотогава ще следя с 4 очи да не е контактен. Не ми се иска да му се натрупват много боцкания и затова така реших.

За чекмеджетата - ха честито купове дрехи и домакинска посуда на пода. Следи я да не прещипе пръстче само.

Ами не zнам да ли е така, 4естно каzано, мисля 4е във всеки слу4ай са 3, беz zна4ение кога ги по4ваШ, ама мога и да греШа  newsm78

За 4екмеджетата сигурно Ще се видя в 4удо  ooooh!  Пръстите 100 на 100 Ще се преЩипят, и нека, колкото и гадно да zву4и, но децата трябва да се нау4ат, не можем цял живот да вървим подир йм и да ги паzим, колкото и да ни се иска  Sad

# 212
Момичета, пневмококовата ваксина веднъж ли се бие или има и след годинката повторение?

Аз нямам идея по колко пъти се слага, няма я в имунизационния календар, защото е нова и не мога да видя, а и забравих да питам. Чакам да ми изпратят информацията по пощата и като разбера повече ще пиша.

Черепахова, да оздравявате бързо  Hug

# 213
Момичета благодаря ви за казаното наистина май е рано още за пълзене пък и да не пропълзи да е здрава. Дано всички болни бебчета оздравяват бързо и да има добри новини и от Дея.   bouquet

# 214
Здравейте и от мене.
Сега пък се оказа, че имам песъчинки в бъбреците Twisted Evil  и чакаме изследване на урината да видя дали има инфекция.
Малката се върти, обръща, пълзи-назад и напред, и спи на една страна като голям човек.
Купихме проходилка, която става и з люлка на бебе комфорт е ще потърс снимка и ще я кача.
http://www.malechkobaby.com/index.php?m=320&prodid=5967&lang=1
 Ето я но в друг цвят.

# 215
  • София
Оф, и аз се притеснявам за Деичка-Палечка. Дано скоро да имаме добри новини  Praynig

Ние бяхме при доки днес. Не знам, що се бях заблудила, че сме др. седмица, ама добре, че погледнах в картончето.  Shocked Та резултата е: 8кг; 70см (+400гр; +1см)- тоя път скромно, но от сърце  Mr. Green Аз даже си мислех, че ще е по-малко с тоз отказ от мляко  baby_neutral , ама сме си екстра.
Питах за пневмококовата ваксина и педи се оцъкли - каза, че била за хора с незнамсикакво увреждане на слезката  #Crazy newsm78  ... каквото и да рече това! Половин час си говорихме за ваксините и тя каза, че им е голям фен, но пневмококова и противогрипна никога не би сложила на собствените си деца.  Naughty Не знам вече какво да си мисля  Thinking Аз толкова бях нахъсана да слагаме всевъзможни ваксини, че да не боледуваме от нищо - нещо като лЮкарството на Пипи Дългото Чорапче....  Laughing
Каза да почвам жълтъка, но още ще чакаме за мръвките.

Ох, Мимка, ти се измъчи напоследък  Hug

# 216
  • Русе
Честит 7-ми месец на Катето!  bouquet

Иленка, сподели с какво те тормозят тез` ангелски дзверчета?  Mr. Green

Данче, не ми се говори щото много ще оспамя темата  Twisted Evil- Тук си говорите за много по-съществени неща. Peace

Ние от днес сме на бебешки рИсторант (за да свиква), че ако не ми мине котка път, от другия месец съм на работа.

Всички болни - малки и големи, бързо, бързо да оздравяват! Hug

# 217
Мимка, много неприятно. И аз имах песъчинки в левия преди години. Оправих се с бабини рецепти. Пих чай от липов цвят в промишлени количества. По 1,5-2 литра на ден.

# 218
Много благодарим за пожеланията  buble !
Енвиа, каза ми педито, че с колектора можело някак си да се стече урината по дупето и да не излязат вярни изследванията.
ама колектова обхваща само пишката и топките? Как ще отиде в дупето.  newsm78

# 219
Мисти, миличка ние нямам пишка  Simple Smile. Ама аз всъщност не съм виждала никога такъв колектор, та не знам дали наистина е вярно това, което ми каза педито.

# 220
  • Boston, MA
Честито на Катето - месец и изправяне! И на Вили и Дили месеца от вчера!

Честита годишнина на Бабълчови! Много любов и разбирателство!

Рина, правилно си ги нагласила кой от къде е.  Wink

Татянче, честит ви зъб и нови умения!

Зарка, Мимата много пораснала! Да я нагушиш от нас!

Мисти, новите снимки на общо място ли го постваме, или ти даваме линк към наши албуми? Мерси за оформлението!

# 221
Мимка да се оправяш  Hug
ние скоро съвсем ще се озъбим отгоре три се белеят единия вече е пробил Mr. Green
дотук 5 #Crazy

# 222
Момичета, няма ли начин някакъв, да запазим това приказно слънчево време за по-дълго...  Thinking Днес от обяд до тъмно бяхме навън... Laughing

А като сменим часа, ще се стъмнява в 17,30 ч., което ужасно ме депресира....  Tired #2gunfire

На всички болнички бебенца и мами - бързо оздравяване! Hug
Спокойна нощ!

# 223
  • 2 етажа над тавана
Искам и аз за по-дълго да е топличко,слънчево, че да си хойкаме с беба по улиците. И ние днес до 8 часа навън, миткахме цял следобяд - кафенце, пазар, такива ми ти работи и за завършек разбира се  beer

Айде да се оправят всички болни бебчета и майчета и скоро да имаме добри вести от Дея! Hug

# 224
балонче, и ние от обяд до 19ч. бяхме навън, като и нашият завършек в топлите дни винаги е сходен с вашият Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт