Искам съвет - еднократен секс, ще ме потърси ли отново?

• 12 661
  • 254
  •   1
Отговори
# 90
Не, бе, тя срамежлива и затуй не говори !

# 91
  • Варна
Добре де, за какво ти е тоя? Той дори не е имал смелостта лично да се запознае с теб, ами е разпитвал приятел коя си и го е пратил да ти каже да отидеш да се запознаеш с него. Това е несериозно. После не е инициирал абсолютно нищо, а ти си му се поднесла като среднощна закуска в леглото. Като нищо ти да си започнала да му пускаш ръчички, а да не помниш, тъй като си била пияна. После пак ти си го потърсила във фейсбук, после пак ти си му писала. Ти, ти, ти. Такива само пърдят по диваните и си взимат жени за втора майка да ги гледа. Изобщо не е трябвало да му пишеш. А, и повече не прави секс без презерватив по купоните! Че поне пет пъти те питаха дали сте се пазили, и ти отговори ясно с мълчание.
Сега иди на гинеколог и си поискай изследвания, за да ти е мирна главата или за да започнеш лечение навреме, ако се налага.
Единственото хубаво нещо в цялата история е, че си млада и тепърва ще се учиш как работи животът.

п.п. Запознах се с приятелят ми на едно гости на общи приятели и на тръгване го закарах до тях, понеже беше в моята посока, а той не беше с колата си. Докато се прибера в нас, което отне още 5 минути шофиране, човекът вече ме беше намерил във фейсбук, изпратил покана и писал . Така правят мъжете, когато имат интерес.

# 92
Кое отношение бе, мило момиче? Той към теб конкретно какво отношение е показал? Не към другите, а към теб?

# 93
Сетих се нещо. Щом имате обща компания нямаш ли си някой по-близък в тази компания от тези, които е разпитвал? Може би е споделил какво мисли за теб, как вижда нещата.

# 94
  • София
Всъщност той има правилното отношение на желаещ неангажиращ секс с непозната. Извикал я е чрез познат да я види отблизо и после направо се е наместил в леглото да я чака. Пък и приятелите му били близки. Може и те да са организирали заварката, че приятелката да иде в друга стая, а авторката да подпийне повече. Дори и в дълбокия сън не вярвам, а вероятно е бил преструвка, за да остане в леглото. Толкова плоско.
Лошото е, че може това да му е практика и да носи букет половопредавани болести "срамежливкото".
Добър съвет е за посещение на гинеколог и съответните изследвания, че не се знае след време какви последици може да има подобно нещо.

П.П. И аз се подсетих от Диди как навремето на един купон се бях запознала с приятен младеж. Запознахме се, поговорихме и след купона всеки се прибра у тях. Не сме правили секс. Той на другата сутрин ме чакаше пред университета (беше разпитал приятелите ми) с чаша от любимото ми кафе.

# 95
Сетих се нещо. Щом имате обща компания нямаш ли си някой по-близък в тази компания от тези, които е разпитвал? Нямам намерение изобщо на някой да казвам или да питам. Момчето което ме извика пък най малко трябва да знае нещо или да го разпитвам кво и дали са си говорили.
Той кога го показа това отношение, когато първо сте се запознали набързо, после той е спял непробудно и накрая се е събудил и директно сте започнали "разговора с ръце и други налични средства"?
Аз под проявено отношение друго разбирам. Да бяхте поговорили, да се опознаете, да излезете на среща, пък след това да общувате.
Какво е това толкова специално отношение, когато след това се е изнизал тихомълком, без да пиете поне по едно кафе заедно?
Първо той цял ден беше при нас, малко или много, после и вечерта бяхме на една маса, просто сравнявам с някои индивиди които познавам добре и разлика има. Така да го кажа отношението което имаше макар и за малко,ми хареса и така на татък.
Не се е изнизал и не знам още какво. Човека беше на работа и тръгна и то даже никой не разбра освен аз.

Последна редакция: ср, 04 авг 2021, 11:25 от sisi1010

# 96
  • Варна
Сетих се нещо. Щом имате обща компания нямаш ли си някой по-близък в тази компания от тези, които е разпитвал? Може би е споделил какво мисли за теб, как вижда нещата.

И защо да се излага още повече ?!?!? Как ги мисли нещата... Никак. Вече не помни. Айде да имате малко повече достойнство някои жени!

# 97
  • София
Т.е. не говориш за отношението му към теб, а като цяло за отношението му? Ми той може да е обикновена мижитурка, затова да изглежда тих и кротък, примерно. Затова и така се вмъква по леглата на мадамите, вместо да стоите цяла нощ да си поговорите, да се уговорите за среща. Изобщо не му дреме за теб. Щом цял ден е бил с компанията и изобщо не е направил опит да се сближи с теб.

# 98
Ама отношение към теб имало ли е? На масата говорихте ли си? Отделихте ли се настрани само двамата,  палеше ли ти цигарата, донесе ли ти нещо да се наметнеш, ако ти е било студено, питаше ли те дали да ти подаде нещо от масата? За такива неща питам, само към теб насочени. Или ти само си го наблюдавала и оттам си правиш изводи?

# 99
  • Обран бостан ;)
Пак казвам, отношението най-вече! Секса ми е на последно място, преди него има по важни неща с които човек може да те накара да искаш пак нещо. Било и то просто да си говорим.

Ама разбира се, че само ще си говорите. Ако не се бяхте натаковали дали щеше да се косиш дали ще те потърси пак.

п.п. Някак не мога да приема темата за реална. Никак не ми се връзва двама да правят секс след 10 минути и един срам, срам ....

ППЦ - Пловдивска Православна Църква.

# 100
Т.е. не говориш за отношението му към теб, а като цяло за отношението му? Ми той може да е обикновена мижитурка, затова да изглежда тих и кротък, примерно. Затова и така се вмъква по леглата на мадамите, вместо да стоите цяла нощ да си поговорите, да се уговорите за среща. Изобщо не му дреме за теб. Щом цял ден е бил с компанията и изобщо не е направил опит да се сближи с теб.
Пак казвам всеки който и да е ми казва това за него. '' Той е много добър и свестен, но е много срамежлив '' И ако дефакто е така, напълно го разбирам. Аи те го познават и тва го казват хора които го познават добре. И моя приятелка същото ми го каза. Друго пак казвам беше на работа и още вечерта даже спря да пие и си легна по рано и стана рано. Иначе да единствения опит беше когато един ма извика и каза че тая вечер съм заета, и аз не помня вече подробности.

# 101
  • Варна
На мен ми се струва напълно реално двама млади да се изпраскат на купон. (Тъй де - момъкът да чукне, докато на момата ѝ се върти тавана и си е провесила едното краче на земята, за да спре да се върти стаята.) Само не мога да разбера защо авторката пише по 3 пъти на пост колко е срамежлива. Да не би да е модерно сега?

........... Иначе да единствения опит беше когато един ма извика и каза че тая вечер съм заета, и аз не помня вече подробности.

Ко речи?

# 102
Ми, тя така се бори със срама. Директен подход. Лошо няма.

# 103
  • София
Да, нали казат, че най-добрият начин да се пребориш с нещо е да застанеш очи в очи с него. За да не се срамува, пие и ляга момичето. На 21 г. би трябвало да разсъждава вече по-зряло, но не би.

# 104
а защо ти е да те търси отново?

Общи условия

Активация на акаунт