Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 2 тема

• 33 783
  • 779
  •   1
Отговори
# 105
И аз искааам.

# 106
Аз лично стигам до кошницата, и дотам… после блокира и върти
Прясно инфо:

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 21:29 от 3y3u

# 107
Толкова години така и да не си оправят сайта !!!! Знаят,че им прави проблеми и пръста не си мърдат да го оправят и разрешат този проблем. Не им дреме.

# 108
Аз успях.

# 109
Аз също 🥳

# 110
Леле над хиляда поръчки за сега от намалението. Толкова ли купуват?

# 111
Най-накрая поръчах розовото поло, да видим дали ще ми хареса материята! Поне цената сега е по-приемлива. Харесах и други неща, но лятни и не ми се затварят пари с тях!
П.С. Естествено, че поръчват. Те имат хиляди последователки .. за това и сайтът им не издържа и се срива.

# 112
Естесстнево . Исках розово поло и то изчерпано. Да ги.... проклети да са.... няма и това е. Разочарована съм безкрайно. Отново няма за мен....

# 113
А аз докато реша дали си заслужават 130 лева за късо палто, то взе, че свърши.. Laughing И сега ме е яд.

# 114
Винаги може да го поръчаш и да се размисли по-късно. И аз не мислех да давам толкова пари, ама кво да се прави. Дано издържа до другата колекция да не купувам нищо, вече я чакам с нетърпение.

# 115
Не се отчайвате. Следете за палтото, респективно розовото поло.
Аз съм конфигурирала две еднакви поръчки с по три артикула. Естествено утре ще звънна да анулирам втората и ще се освободят. Така се е шашнал сайта, че от много въртене две поръчки.
Кое е розовото поло? Може ли линк/ снимка?

# 116
Е  ,какво да чакам с нетърпение... аз така исках да взема полото,  мене никой не ме пусна в сайта. Естествено , че други жени ще се фукат сега.
Пък за новата колекция , кой знае кви цени ще са , пак безбожно скъпи.... и пак в края на сезона....да , ето линк.

https://alessa.bg/1st-impression-by-alessa-pulover-rozov

# 117
И аз я гледах тази блуза, но се отказах. Има модели дето от много време никой не ги иска, останали по един брой. И сигурно все им ги връщат.

# 118
всички линии са заети. Някой опитвал ли се е да се свържи с тях днес?

# 119
Току що се свързах.
Поръчах си прословутия пуловер. Айде да ми е честито.
И черната дънкова пола ,даже момичето искрено се смя , където й викам "дано да се събера в нея и да не се налага да я връщам ". Joy

Последна редакция: ср, 01 сеп 2021, 10:06 от Butterfly:3

Общи условия

Активация на акаунт