Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 2 тема

• 33 786
  • 779
  •   1
Отговори
# 120
Розовото поло е това
https://alessa.bg/style-practice-bluza-polo-candy-pink?current_category=sale
А показаното в линка е пуловер/блуза!

# 121
Да, да, сещам се. Хубаво е. И блузата е интересна. Скоро не съм си взимала нищо в розово….
Аз се свързах с момичетата. Всичко е точно. Има дрехи и за другите.
Панталонът (с пчелите/бръмбари) свърши, докато му се начудя искам ли го или не… още снощи. Дано при някого да се е дублирал.

# 122
Сега обаче видях снимка как прозира това поло и усещам как ще се връща към тях.
Сега поръчах и едно черно поло от фино плетиво /което имам, но е толкова хубаво, че се запасявам с още едно/,
а беше изчерпано, но са се освободили бройки днес.
https://alessa.bg/wealthy-and-classy-polo

# 123
Забелязах те ли зимните якета как поскъпнаха?

# 124
  • Пловдив
Забелязах те ли зимните якета как поскъпнаха?
Как така поскъпнаха 😳

# 125
Да, една моя приятелка ми писа за едно яке, че вчера е било на една цена, а днес с около 30лв отгоре.

# 126
Сега обаче видях снимка как прозира това поло и усещам как ще се връща към тях.
Сега поръчах и едно черно поло от фино плетиво /което имам, но е толкова хубаво, че се запасявам с още едно/,
а беше изчерпано, но са се освободили бройки днес.
https://alessa.bg/wealthy-and-classy-polo
Това поло го поръчах и аз. Снощи се изчерпа, но днес се появи. Дебна го от миналата година и се надявам да е хубаво.

# 127
  • Пловдив
Сигурно якетата от новата зимна колекция ще са над 300 лв....

# 128
Сигурно якетата от новата зимна колекция ще са над 300 лв....

Стане ли така,  всички ще чакат вече само намалението 30%. И ето тогава ще бъде невъзможно да се пазари !

# 129
То няма смисъл за толкова къси якета. Поне да са с нормална дължина.

# 130
  • Пловдив
То няма смисъл за толкова къси якета. Поне да са с нормална дължина.
Ако трябва да бъдем честни, няма смисъл за никакво яке да се дават 300 лв, ама, нали сме луди по бранда 😀

# 131
Буболита, полото е уникално, няма да съжаляваш!
А относно якетата, сега питах във фб за това яке и ми казаха 680лв /не е Алеса де ама 680лв, то дори не е някаква марка/ Flushed Grinning
Скрит текст:
[\spoiler]

# 132
  • София
krystall ще умра с тия цени на турските стоки, ей!!! Повече от България аз якета естествен пух или косъм не си купувам. В Истанбул хубавите кожи и пух са от 150 до 500 лв. и ще си купиш такова качество и красота, че алесите пръста в устата ще си сложат. Но ние тук сме си такива - скъпите цени, на които вярваме, че предлагат качество. Еми да, ама не.
И аз пуснах поръчка от Алеса с намалението - бански 3 части, блуза розовата и 2 рокли. Ще ги видим как са.
Пускам ви една моя любима снимка с дългата рокля с яхтения принт с уговорката, че е скасявана 2 пъти, махнат е шлейфа и си я нося с кеф със сандали дори.

# 133
За Истанбул добре, но да знам къде да отида или някой да ме закара! Joy
Роклята ти е супер със сандалите ! Heart Eyes

# 134
Много хубава снимка! Този принт ми остана любим.
Аз поръчах и панталона. Обаче по телефона казаха, че имал дефект отпред. Нещо като бримка. Ще се връща… не мога да правя компромис с такива неща

Общи условия

Активация на акаунт