Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 2 тема

• 33 818
  • 779
  •   1
Отговори
# 150
Те сега имат хиляди поръчки, не ги очаквайте толкова бързо. Зимната ноември.

# 151
Те сега имат хиляди поръчки, не ги очаквайте толкова бързо. Зимната ноември.

Значи правилно съм запомнила , че е към края Ноември . Т.е. те пускат реално само 3 колекции. Есенната я пропускат.

# 152
Аз получих вчера поръчката си от 1.09. Прекрасни са нещата. В нашия град Лео експрес си работят добре. Имат си и пост- терминал. Нямам никакви оплаквания. Напротив. Ако има служител на доставчика с некоректно поведение, Алеса нямат общо с това. Оплачете се на самия доставчик.

# 153
  • Пловдив
И да се оплачете на доставчика, абсолютно нищо няма да се промени. Лео Експрес са толкова зле откъм персонал, че принуждават хората да им подписват 3-месечно предизвестие, само и само да не напускат. Сега си представете, че ви е обслужвал някой, който вече не иска да работи за фирмата, но го държат с този договор 3 месеца. Нито ще го изплашат, ако му правят забележки, нито ще го мотивират да работи по-любезно. По принцип проблема с персонала в България е сериозен, но там е още повече. Предлагат на Алеса най-добри цени за доставки и затова позлват тях, а когато правиш хиляди пратки месечно и 10 ст разлика, си прави огромна сума пари

# 154
Днес успях да разгледам половината град да видя има ли нещо есенно , защото ми трябват дрехи.
Харесах си една блузка тип тия на алесите през зимата с материята на бански. Едни с надписи .
Ами аз си я купих за 39 лв.
А на Алеса една такава блузка помня ,че дадох някъде от порядъка на 80 лв...
Наистина са двойни и тройни цените...
Купих си цял комплект спортен за 75 лв, а на Алеса трябваше да дам около 160 долнище и бомбър....

Другия път сериозно ще се замислям какво , как и защо ще купувам от тях.

# 155
Търся мнение за luxury зимното яке. В сайта клиентки  са писали че е късо, но то това е относително за всяка фигура и височина. Ако някой го има ще се радвам да измери дължината от рамото до долната част за да си правя сметката Blush

# 156
Яке не бих взела, къси са.. Иначе са хубави.

# 157
Яке не бих взела, къси са.. Иначе са хубави.

Имам зимно кожено яке от тях и палто. Добре са на дължина . Но ако бяха отпуснали поне още 5 см  щеше да е ок.

# 158
По-добре изчакайте зимните нови модели.

# 159
Дамата си е харесала Luxury якето, Вие я карате да чака. Докато пуснат новите, може да стане края на зимата! 🤣
По-добре изчакайте зимните нови модели.

# 160
Е надали, рано е още за зимни якета, пък новите може да са още по-хубави.

# 161
Аз затова се чудя.....да не взема сега яке, което може да ми е късо и след два три месеца да излезе някое, което да ми хареса повече...От друга страна пък докато чакам това може да се изчерпа и ако не си харесам от новите оставам с пръст в уста! Нямам угодия Grinning

# 162
Много къси са зимните с качулка. Но има и длъжки палтенца, гледам, елегантни. Лично аз ще чакам новите. Стари си имам предостатъчно.

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 17:33 от Judy

# 163
Давам отзиви от разпродажбата. Всичко дойде, за едната пратка не получих известие, но си я взех от офис. За първи път получавам неща, които да не ми харесат. И един топ не ми става в бюста, а не съм пренадарена. ( https://alessa.bg/alessa-religion-top-pletivo-nude ) Сега ще мисля няколко дни какво да правя. Много се влюбих в топа ( https://alessa.bg/sexy-spell-top-menta ) обаче материята не е моята.

# 164
Много се влюбих в топа ( https://alessa.bg/sexy-spell-top-menta ) обаче материята не е моята.

Искам да попитам топът има ли вградено бюстие? Така ми изглежда - с подплънки отвътре, но не го виждам в описанието.

Общи условия

Активация на акаунт