За бебета и деца от 0+ месеца - Бързи въпроси, отговори и съвети 95

• 26 309
  • 767
  •   1
Отговори
# 105
Ние режим нямаме и май никога няма да имаме. Бебето спи когато си иска и по колкото си иска. Един път прави кратки дрямки, друг път спи по 2,3 часа. Нощно време винаги измества с по един час по-късно. После пак връша по-рано. Точно като си помисля, че ще е един и същи часа на заспиване, винаги не съм познала. Дрямката няма да е след три а след четири часа или 4 часа и 45 мин. Няма как да стсне просто. Опитвам да приспя, но като не му се спи не ще и почва да си играе. Всеки ден има разлика с предния и всяка седмица с другата. Никога не е едно и също. Явно ще си е така винаги...

Заспива си на гърда. Това за мен е най-лесното и спокойно приспиване - до мама.

И при нас абсолютно същото. Досега горе долу имаше някакъв режим, но това беше за месец-два, но сега стана на 5 месеца и не знам регресия на съня ли, зъби ли са, какво е, но от 10 дни никакъв режим. Ден с ден няма еднакъв, уж започна рано да заспива - да ама не Grinning
И ние само на гърда се приспиваме и като сме навън в количката и започне да и се спи е голяма драма, научила се е да реве, да пищи… понякога ми идва в повече това постоянно кърмене - ту за ядене, ту за приспиване и някой път с 300 зора заспива. 
И на мен ми се иска да си има някакъв режим вече, ноо няма изглед да се случи скоро. Ето днес например се събуди в 10, на обяд заспа към 12:30 и спа до 15:00 и сега чак в 19:00… а още от 16:30-17 и се спеше и се мъчих да я приспивам….

# 106
  • Пловдив
Моят е без режим, откакто се е родил, избрах да е така за да може да се наспивам в самото начало. Предполагам, че зорът ще е в яслата, макар пък там предполагам ще се измаря повече.

# 107
ЕееЕее, радвам се, че не съм сама. Бебе спи при нас и не гони местя. Така всички спят спокойно, млакото е под ръка и даже то спи по 10-12 часа нощем. Като се случи да е ношем спането. Детето да е спокойно пък другото ще го мисля по нататък.

# 108
ЕееЕее, радвам се, че не съм сама. Бебе спи при нас и не гони местя. Така всички спят спокойно, млакото е под ръка и даже то спи по 10-12 часа нощем. Като се случи да е ношем спането. Детето да е спокойно пък другото ще го мисля по нататък.

И при нас нощният сън е 12 часа, ако се размърда нещо, давам гърда и всички спим спокойно Sunglasses

# 109
Моята последните 1-2 месеца спи неспокойно нощем. Вътри се, главата на мястото на краката, или ляга върху мен, на няколко пъти я хващам да не падне.

# 110
Да чукам на дърво моето дете е с режим пт много отдавна. Предпочитам по-ранно лягане и по-ранно ставане. На обяд да спи час и половина ми е окей 😬 Аз на режима много държа. Едно от малкото неща, на които наистина държа мноооооого.

# 111
Добър вечер дами,дъщеря ми е на 2 месеца имаме проблем с нощното заспиване,свикнахме да се приспиваме в количката до момента в който не я преместим или аз или баща й в кошара.Събужда се и пак на ново,като я преместим пак или заспива или пк се повтаря процеса още веднъж 😭😭.Моля за съвет?!

# 112
Да чукам на дърво моето дете е с режим пт много отдавна. Предпочитам по-ранно лягане и по-ранно ставане. На обяд да спи час и половина ми е окей 😬 Аз на режима много държа. Едно от малкото неща, на които наистина държа мноооооого.
И аз така.Изцяло съобразяваме всичко с това.В осем ляга,в осем-девет ставаРедовно ме питат не си ли ляга много рано.Не,таман на време е .

# 113
Изчакайте малко да се унесе хубаво поне 10 Мин и тогава я местете в кошарата

# 114
Още е много малка и е свикнала да и е тясно. Можете да сложите едно гнездо в кошарата и така да свикне да спи там. Моя спеше на различни места в зависимост от това кое време на деня е Simple Smile. Сутрин спеше на вън в количката, след обед в хамака и вечерта до 11 в количката и като се събудеше да яде го местех в леглото при мен. С времето се отказа да спи в количката и хамака и сега спи само при мен на леглото.

# 115
И според мен ако сложите гнездо в кошарата ще е добре.

# 116
Аз пък оставях да спи в количката. Важно ми беше да е спал, пък къде не чак толкова

# 117
И аз го оставях да спи в количката, но в един момент стана така че той спеше с часове, а аз все недоспала, тъй като трябваше леко да клатя количката. В един момент си казах че и аз трябва да спя и почнах да го слагам да спи в леглото и аз лягай с него и в крайна сметка се получи.

# 118
  • Пловдив
Моя много спеше в количката, до преди големите жеги и сега заспива, но през деня спи по-малко, че става вир-вода. Вечер ми върши работа като излезем на заведение, вкъщи го прехвърлям в кошарата. Иначе си спи в кошарата, през деня на дивана, не спи между нас.

# 119
И според мен ако сложите гнездо в кошарата ще е добре.
Много ни помогна,мъжът ми чете някъде че им липсва усещането за утроба,когато са сгушени и главите им се опират в нас.Тогава сложихме даже не гнездо,а възглавницата за бременни.Първите три месеца спа с нея само.

Общи условия

Активация на акаунт