За бебета и деца от 0+ месеца - Бързи въпроси, отговори и съвети 95

• 26 776
  • 767
  •   1
Отговори
# 255
Аз нищо не съм слагала на пода Simple Smile

# 256
От като стана на два месеца я свалих на пода с активната гимнастика ,след това на четири се обърна по корем и махнах пръчките и оставих килимчето.На пет пропълзя и махнах всичко и остана на ламината.

# 257
Нищо специално не съм слагала на пода.Тези килимчета и пъзели са абсолютно излишни за мен.Пълзящо бебе не можеш да го накараш да стои точно там.Пълзеше си на воля из целия апартамент (килими нямаме).
Лятната ни количка е Cybex Eezy S Twist +2 и съм адски доволна.Лека, маневрена, определено много по-проходима от повечето летни колички.Сгъва се лесно и заема малко място в багажника на колата.Колкото по-лека и с малки гуми е една количка, толкова е по-паянтова за мен.

Последна редакция: чт, 19 авг 2021, 09:32 от Анонимен

# 258
С кой сайбекс си ? И нашата уж е лека , баскиос с, но ми е тегава да я сгъвам и вдигам.
Пер прего е 7.6 кг и ако трябва да катеря 3 етажа с нея и детето, определено ще се озоря Grinning.
Добре, че живея на първи етаж и нямам много стълби, обаче въпреки това кръста вече няколко пъти ме е болял.

Не знам има ли количка под 5 кг 😀 Успех, дано намериш

Ние се спряхме на сайбекс ами 8 кг е като кг не ми идва тежка .. сгъва се лесно с една ръка мога да я прибера и става като чантичка 😃

# 259
И ние сме със сайбекс балиос С. На мен ми е супер удобна. Вдигам я 8 стъпала до асансьора. Е, не че точно я вдигам де 😀 На задни колела слизам и качвам стъпалата, естествено с малкия вътре.

# 260
Здравейте, мами.
Имам момченце на 50 дни. Кърмя го от ден 1, по един час хапва и след още един пак. При вас съкрати ли се това време с порастването? Тъй като след този процес, да сменим памперс, да го облека, вече доста му се спи и приспиването става трудно, с много люшкане и пеене, поне по 30-40 мин... Освен това не иска да заспива нито в количка, нито в слинг... И в двете стои по 15-20 мин и почва да плаче много, съответно не можем и да излизаме.. Което тежи и на мен, и освен това ми се иска и детето да излиза на въздух, освен на терасата.. Почнаха колики, но не са крайно тежки. По половин час общо на ден плаче, като след масаж изпръцква и минава. Но почти по цял ден усещам  да къркори коремчето. Също така има доста силен рефлекс на Моро.. Може би затова не харесва количката, разперва постоянно ръце в нея и се стряска.

# 261
Благодаря за идеята за юфка. Сега ще ми кажете ли и как се прави Grinning
Нашата лятна количка е на Чиполино, размятам я с една ръка без проблем, имам чувството, че е 4 5кг макс, много ми е удобна, макар че не е "джиджана" като на другите майки, но поне не се мъча Grinning

# 262
С кой сайбекс си ? И нашата уж е лека , баскиос с, но ми е тегава да я сгъвам и вдигам.
Пер прего е 7.6 кг и ако трябва да катеря 3 етажа с нея и детето, определено ще се озоря Grinning.
Добре, че живея на първи етаж и нямам много стълби, обаче въпреки това кръста вече няколко пъти ме е болял.

Не знам има ли количка под 5 кг 😀 Успех, дано намериш

Ние се спряхме на сайбекс ами 8 кг е като кг не ми идва тежка .. сгъва се лесно с една ръка мога да я прибера и става като чантичка 😃

Cybex beezy 😊 просто останах много доволна.  Бебка изпбщо не стоеше в летния кош.. другата е на полската марка Junama.. дума да не става да стои в нея. Сега си сток спокойно оглежда се удобно й е ..

# 263
Няма нужда от “джиджана” количка. Важното е да върши работа и да е удобна както за детето, така и за майката. Лошото е че в Бг нищо не е пригодено за майки с колички.

# 264
Благодаря за идеята за юфка. Сега ще ми кажете ли и как се прави Grinning
Нашата лятна количка е на Чиполино, размятам я с една ръка без проблем, имам чувството, че е 4 5кг макс, много ми е удобна, макар че не е "джиджана" като на другите майки, но поне не се мъча Grinning

Слагаш водата да заври и сипваш шепа юфка, тя буквално за минута е готова Simple Smile прецеждаш я и аз добавях ябълка за вкус и стваше супер. Сега му правя за закуска с масло и сирене ама обикновенна юфка де.

# 265
Chipolino определено не е нещо, в което бих си сложила детето. Друг е въпроса и колко е стабилна

# 266
  • Пловдив
Сестра ми навремето беше с чиполино, няма да ви казвам колко км й навъртя и нямаше забележки.
Аз съм със Стоке, мислех да взимам лятна, но се отказах, ще си карам с нея и догодина директно триколка ще взема.

# 267
Всяка марка има и откровени боклуци и хубави неща.Нищо няма да му стане на детето в Чиполино.
Аз от ден първи съм с Макларън ,7 кг е и ми е супер удобна ,имам три стъпала пред къщи ,но все пак не исках тежка количка ,както и да купувам втора след няколко месеца.

# 268
Нищо и няма на Чиполино и ско трябваше да купувам сега количка бих си я взела. Гледам моя позната е с такава и жената няма никакви забележки.
Стокито е много удобна количка, но не става за стълби и мъкнене по самолети и коли.

# 269
  • Пловдив
Савова подкрепям за стълби, че е така, трябва да я сгънеш. За самолет имам чантата й, на като гледам няма да се наложи да я ползвам. За кола няма проблем, ако е с голям багажник, ако е е по-малък, шасито в багажника, коша на задната седалка. Много я мъкна в кола, защото живеем извън града.

Общи условия

Активация на акаунт