За бебета и деца от 0+ месеца - Бързи въпроси, отговори и съвети 95

• 26 792
  • 767
  •   1
Отговори
# 270
Колко колички имате ?
С кой сайбекс си ? И нашата уж е лека , баскиос с, но ми е тегава да я сгъвам и вдигам.
Пер прего е 7.6 кг и ако трябва да катеря 3 етажа с нея и детето, определено ще се озоря Grinning.
Добре, че живея на първи етаж и нямам много стълби, обаче въпреки това кръста вече няколко пъти ме е болял.

Не знам има ли количка под 5 кг 😀 Успех, дано намериш

Ние се спряхме на сайбекс ами 8 кг е като кг не ми идва тежка .. сгъва се лесно с една ръка мога да я прибера и става като чантичка 😃

Cybex beezy 😊 просто останах много доволна.  Бебка изпбщо не стоеше в летния кош.. другата е на полската марка Junama.. дума да не става да стои в нея. Сега си сток спокойно оглежда се удобно й е ..

# 271
Ние сме с CAM Taski Sport
за основна количка и Чиполино за път. Абсолютно нищо и няма на втората.
Сгъва се компактно, лека е и има напълно легнало положение за сън. Мен ме устройва идеално. Simple Smile

# 272
Ако видите нашата за път 🤦,стара е ,но здрава.Доста тежичка за мен,но малката се вози ,спи и хич не й пука.По чукари ,дупки,каманаци и пясъци съм газила с нея и хич не ми дреме даже.Количка ли е,количка е,вози ли се детето,вози се.Няма проблем значи.

# 273
Преди бях с Мони гала - подарък,  но от като стана на 6 месеца малката и съм с Chipolino move on 2021

# 274
Колко колички имате ?
С кой сайбекс си ? И нашата уж е лека , баскиос с, но ми е тегава да я сгъвам и вдигам.
Пер прего е 7.6 кг и ако трябва да катеря 3 етажа с нея и детето, определено ще се озоря Grinning.
Добре, че живея на първи етаж и нямам много стълби, обаче въпреки това кръста вече няколко пъти ме е болял.

Не знам има ли количка под 5 кг 😀 Успех, дано намериш

Ние се спряхме на сайбекс ами 8 кг е като кг не ми идва тежка .. сгъва се лесно с една ръка мога да я прибера и става като чантичка 😃

Cybex beezy 😊 просто останах много доволна.  Бебка изпбщо не стоеше в летния кош.. другата е на полската марка Junama.. дума да не става да стои в нея. Сега си сток спокойно оглежда се удобно й е ..
1 която я купихме като се роди 3в1 .. и сега вече е на 10+ купихме лятна количка сайбекс..  в тази другата най- много използвахме коша къдеъо е за кола от 4 до 7ми месец. След това в летния кош изобщо не седя и навсякъде я носих на ръце. Ами вече си е тежка и ръцете не издържат.. и накрая се решихме за лятна количка. Просто се роди направо😁 най- добрата покупка. Може и да е скъпа ( поне за мен ) но си струва.

• иначе да попитам. Тези летните колички само лятото ли ги ползвате 😃 не се смейте 😃 просто питам. Нали са летни, а зимата? 😅

# 275
Pinky35, и зимата си карахме с лятната количка.Имахме зимен чувал.Под “лятна” по-скоро се подразбира, че е лека количка.Реално комбинираните колички също са с лятна седалка и се ползват целогодишно. Е,разбира се повечето летни модели са с малки гуми и трудно биха се справили на лед и сняг например.

# 276
  • Бургас
С хубав чувал и лятната става зимна. 😃

# 277

Много точно казано 😀

# 278
Pinky този въпрос за летните колички и мен винаги ме е вълнувал. Аз съм в чужбина и тук им казват buggy... може би не са само за лятото 😀

# 279
Ми да,купих чувала на Макларън и си изкара с него .Чунким за всеки сезон трябва да има количка,това да не са обувки😁

# 280
Няма зимни и летни колички. Може би някои мислят, че тези които са за бебета от 0-6 месеца са зимни.
Всички колички стават за зимата, като им се сложи чувал, а някои имат и зимни покривала.

Последна редакция: пт, 20 авг 2021, 08:30 от G.Savova

# 281
Момичета, моля обяснете ми вашето мнение по следния казус: малкия пак започна да се буди в 6:30 всяка сутрин, но не се е наспал. Буди се с плач, видимо му се спи, но не успява да заспи нито сам, нито с моя помощ. И това пак започна да става всвки ден. В повчеето случаи, както днес, в стята му беше и тихо и тъмно. Стане ли 6:30 се буди като по часовник. Нямаше да имам нищп против, но ако се беше наспал. И това е всеки ден… На година и девет месеца.

# 282
Какъв му е режима за целия ден, в колко си ляга , колко спи през деня?

# 283
Какъв му е режима за целия ден, в колко си ляга , колко спи през деня?

Заспива в 21. На обяд спи около два часа, 12:30-14:30, поянкога до 15ч. Въпроса е, че сутрин е ненаспан, но се буди по часовник в 6:30 и то с плач. Аз го виждам на камерата.. стане ли 6:30 и той веднага се надига в леглото, а секунди преди това е спал сладко и сполойно без да мръдне дори.

# 284
Покрай нашите драми със съня четох, че като минават на 1 спане докато се регулират може да стават по-рано. Ако това ставане продължи по-дълго време можело да му стане навик и трудно да се промени. Опитвам се да намеря статията и ако има съвети ка да се коригира ще я пратя

Общи условия

Активация на акаунт