Мартенското бебенце расте, а много скоро ще се разбере, синьо или розово ще е 💗💙

• 37 175
  • 709
  •   1
Отговори
# 210
  • sofia
Аз тъкмо поръчах две плетени рокли (тънички), които ще носят на разягане 😁 Иначе мисля с клин вместо дънки, когато не е рокля..ще видим. Все още се побирам в старите, но избягвам да ги нося, понеже всичките са ми с висока талия и не искам да натискам коремчето..
При мен проблемът е, че вечер като тръгвам от работа не мога да ходя, защото попнаха много да ми стягат обувките. Сутрин нищо общо. Явно от седенето на стол отичат, знам ли..

# 211
Аз още си нося всички мои дънки, но ще започна да се оглеждам в Лидл за дънки за бременни. Страхотни са им!

# 212
True,  аз от както са жегите следобяда краката ми са 3ни на сутрешните. Това е задържане на вода с подуване, гледай ако можеш да ги вдигаш малко или да се разхождаш периодично Simple Smile
Есенна и аз съм чувала за тях и сега дебна каталога им Simple Smile
Как сте вие и близките?

# 213
Спасението са ластични панталони (в лидъл постоянно пускат) Аз като цяло по рядко нося дънки, а сега изобщо абсурд да сложа и нещо да ме притиска. Междудругото продават и дънки тип панталон с ластик горе, пак са супер. А след време сигурно ще купуваме панталони за бременни Simple Smile Виждала съм в магазини wakiki, май така се пише. Преди време без да искам си бях купила даже блузон с мики маус, който се оказа за бременни Joy
А нас вас как са ви коремите? Аз в 10г.с+3 имам корем и то да ви кажа почвам да се плаша вече, понеже си се вижда с просто око и си е коремче отвсякъде. Още не съм започнала да се мажа с крем, но като гледам накъде отиват нещата май скоро ще почвам.

Последна редакция: чт, 19 авг 2021, 10:14 от Yoana Pavlova 679429

# 214
Благодаря, че попита, Миленка. 💓
Добре сме ние. Болните се чувстват все по-добре, под карантина са. Единствените им симптоми са запушен нос. Дядо ми е в болница, неговото състояние е по-лошо, но с всеки изминал ден се подобрява лека-полека. Аз още не мога да се успокоя, изгубих апетит от притеснение и самата тревога доста ме изморява, но като ги чувам по телефона всеки ден пак е нещо...

# 215
Момичета, с първата бременност кога започна да ви личи коремчето? Аз още не мога да определя дали ми е надут коремът или започва да се образува бременно коремче, но след като лекарката ми каза, че бебенцето е още ниско, заради обърната матка, пък и ми е първа бременност, ме съмнява да е все още бебешко коремче. Чакам вече с нетърпение да ми личи 😁

# 216
Разбирам те напълно, важното е че всички имат подобрение и скоро ще са здрави! Simple Smile Този вирус тотално преобърна животите ни... страх да не се разболееш, страх от ваксина, страх от лечение... Просто ни пожелавам поне докато сме бременни да не го срещаме.
Миналата година не беше страх отговарях само за мен си ... сега някак си повече премислям, ама и като в стъкленица няма да живея Simple Smile Абе няма угодия съм.

Абе да сме здрави всички, и да се радваме на здрави бебчета през март Simple Smile

Йоанка аз нямам корем сутрин вече само вечер хахаха, до 10++ бях много подута според мен от прогестерона и жегите ( не съм пила, ама си бях надута цялостно). Редактирам и аз съм с 1ва бременност
Лидил имат и серия за бременни Simple Smile Дънки, блузи, клинове, рокли, сутриени Simple Smile

# 217
И аз чакам с нетърпение дънки за бременни в Лидл.  H&M също имат, но не знам дали да хубави. С първата бременност не съм използвала.
Сега без да искам съм съм си купила блузка и рокля за бременни, още преди да знам за бременноста. 😁

# 218
С първата бременност към края на 5 месец започна да ми личи.А сега тъй като и не можах  да си сваля кг корема ми е много издут постоянно имам болка ниско долу от разпъването на матката и може би и за това корема ми е мн издут сега има корем както с първата в 6 месец

# 219
С първата бременност ми личеше чак в 5-я месец, с всяка следваща обаче май положението хич не е така и темата го потвърждава Grinning С дрехи да кажем, че някой може да се замисли дали съм пуснала шкембе, но на плажа няма никакво съмнение - коремът си ми е оформен точно като на бременна и пъпчето стърчи хаха.

Аз все още си нося нормалните дънки, имам няколко модела с ниска талия, които все още са ми удобни. Иначе имам дънки и широки панталони за бременни от предната бременност, но не знам къде съм ги прибрала, трябва да се поровя. Купих си две блузи и една рокля от Waikiki, роклята не бих казала, че прикрива нещо, блузите са по-успешни Grinning

# 220
  • sofia
При мен доста бързо порасна корема и стърчиии, но си взех едни дънки от Waikiki, които са страхотно удобни и се регулира талията.

Понеже моделът е с ниска талия и коремчето изскача още повече Smiley

# 221
  • Варна
Аз имам три чифта дънки и един панталон от предната бременност,  но за сега си карам с летните панталони и рокли. С първата бременност ми пролича към 5-ти месец,  за сега не мога да кажа, че ми личи , но си имам останали кг от тогава (качих цели 23 Flushed  )

# 222
И аз карам с летни панталони и широки роклички. Но си ми личи доста и ще трябва да купувам зс бременни. Старите дънки не искам и да пробвам. Някои може и да ми стана, но хич няма да са ми удобни. От миналата бременност нищо не пазя. От лидл не съм взимала досега, чакам да пуснат и да си купя панталони 😀

# 223
  • Враца
Аз дънки не съм обувала все още, изобщо не си го представам в тези горещини, но съм сигурна, че няма да вляза в старите си, а дори да успея ще ме притискат на корема. Сега съм с широки отгоре къси панталони и рокли. Имам едни дънки HM от предишната бременност, много са хубави, но са доста скъпи техните неща за бременни, ще чакам и аз Лидъл като пуснат да се заредя 😊

# 224
Момичета на вас рано ви личи или на мен късно 😀. Е края на 12 седмица съм и нямам коремче на бременна, по-скоро се чувствам подута.На мен лекаря ми каза, че матката ми е назад, не знам какво значи бях толкова развълнувана на прегледа, че даже не поисках обяснение. Вие знаете ли какво означава? Относно гадене и такива други симптоми да чукам на дърво всеедно не съм бременна. Единствено сънувам много, цветно и реално всеедно през нощта филм съм гледала, а и настроенията понякога си ме издават-плача, смея се, изнврвам се и такива работи. На мен лекаря ми каза пола още в 9та седмица, но ще чакам за потвърждение и тогава ще Ви споделя. Предстои ми скриннига и съм много притеснена. Попринцип преди преглед все се притеснявам какво ще чуя всичко наред ли е, може би защото това бебе го правим 4 години, може би е за това.. ❤️

Общи условия

Активация на акаунт