Февруарчетата наши,вече батковци и каки

• 30 797
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
Като се излекува и тръгне. Реално трябва доктор да го прегледа и да каже, че е готов за градина, така предварително няма как да гадае дали детето ще е ок след 3/5дни.

# 151
А на колко дни отсъствие се налага отново изследвания?

# 152
Като се излекува тогава носите, но ако обхваща два месеца трябва да я занесете до 30-то число на сегашния месец, т.е. ако боледува примерно края на септември - началото на октомври, предавате я преди 30 септември.
Докторката обикновено ще даде колкото се разберете, аз винаги взимам поне 10 дни или две седмици. Обикновено оздравява докъм 7-я, но не го връщам обратно веднага.

# 153
  • Велико Търново
Аз правех лошо в това отношение
Скрит текст:
личната ни е вече и семейна приятелка и вземах по няколко бележки от нея, само без дати. Аз си пишех датите и толкова. И без това ходенето до кабинета й, чакането, паркинг, и молбите пред другите от типа "само за една бележка съм..." ме напрягаха достатъчно. Знам, че не е редно, но си признавам предвас
Скрит текст:

# 154
  • София
При нас бележките се събират до 28-мо число, но ако детето отсъства след това  се обаждаме, за да предупредим как ще извиняваме отсъствията.

# 155
Ами skk не мисля, че е чак толкова лошо в интерес на истината Grinning, достатъчно ни е постоянното разкарване по лекари. И аз бих се възползвала, ако имаше такава възможност, но ЛЛ не дава празни бележки. Все пак съм доволна, че ми дава, колкото дни поискам, а и не е като да е без основание в крайна сметка, понякога след боледуване е толкова изтощен, че има нужда да се позакрепи.
Сега четох обаче в групата за детските градини във ФБ, че на първа и втора група отсъствията нямало да се извиняват служебно заради пандемията. Вие чували ли сте нещо подобно? Ако се увеличат много случаите в София смятах да го спра, докато отмине пика, че все пак съм и бременна...

# 156
  • София
На родителската ще попитам. В яслата ги извинявах така, но сега в градината не знам как е. Тази група във ФБ стана много манипулативна и отдавна не я чета и доверявам.

# 157
Незнам как процедират в нашата градина за бележките, лл даде бележка за 2 седмици,и няма проблем и за още дни . Ще я дам днес и ще видя какво ще кажат.

# 158
  • София
Нашият педиатър вече работи само с часове и е чудо да прегледа децата когато са болни. Първия свободен час е за 4 октомври. Ако някой се разболее дотогава отново отиваме на частни прегледи. Доста свобода им дадоха покрай Ковид и се ядосвам.

# 159
И аз така, М. Ужасна работа.

# 160
  • Down Under
И при нас е така, стана много трудно да се вредиш за лекар. Днес звъняхме на ЛЛ и първият свободен час е за 21-ви Октомври, еми не мерси 🙄

# 161
То ии спешните кабинети са с часове в София, детските имам предвид Rolling Eyes

# 162
  • София
Да, много е сложно наистина. Имам няколко лекаря на които се доверявам, защото и на по-малко знаещи от мен съм попадала. На тръни съм, защото ни чака тежка зима.

# 163
М, за съжаление аз не мога да намеря някой, на който да вярвам на 100%.
Ако дадеш препоръки, да имам едно на ум.
Писах какви ги натвориха предния път с баткото, че му докараха гной в главата. Идеше ми да тръгна с бухалката, честно!.

# 164
  • Велико Търново
Вчера цял ден малкия беше с висока температура, личната ми каза да я смъквам и сигурно е зъб.. Да ама не падаше. В 22 ми се обади завеждащия педиатрията в града, да ми каже че лекарите на смяна знаят за случая и ако има нещо ще му звъннат на него. Едновременно се и успокоих и стреснах, щом лекарите си предават информация сами без да ги търся аз за малкия, значи се притесняват и те. За щастие температурата спадна още през нощта, но факта че те ми звънят да видят как е ме стресна доста.
Извинявайте за спама, но това си ми е бейби/тодлър кид групата към която принадлежа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт