Февруарчетата наши,вече батковци и каки

• 30 800
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
Скк  Hug
А как е коляното? Има ли подобрение?

# 166
  • Велико Търново
Не, за щастие няма и влошаване. Щяхме да пътуваме към Германия, но се отказахме. Не е известно каква ще бъде ползата от нова диагностика там, не е известно каква ще е ползата от емболизация, тъй като той е сравнително активен с крачетата. Не сяда сам още, но почти пълзи, товари си краката колкото може и не дава признаци на болка. Вероятно ще го изчакаме да видим дали ще проходи и тогава ще решим. Засега от всички възможни намеси, дори диагностика наново съществува единствено риск - облъчване в големи дози, а ползата не е известна. Затова решихме, съгласувано с няколко професора, да го чакаме, да видим той как ще се развие и според това да действаме.
Междувременно, направихме застраховка към едно Зд в Германия, така че да текат застрахователни вноски и ако решим в някакъв момент там да бъде лечението, поне да имаме някаква частична финансова помощ от дружеството. Не че би покрила много, предвид множеството фактори - българско гражданство, срок и възраст, но все пак ще е нещо. В общи линии подготвяме се за лошо развитие, а с надежда чакаме Виктор сам да ни покаже че сме мислили и притеснявали за нищо Simple Smile

# 167
От сърце ти го желая, знаеш Hug

Утре взимам роботът и ще ти пиша. Нямам търпение  Heart Eyes

# 168
  • Велико Търново
Благодаря ти хъг хъг хъг Simple Smile нз как се прави това с прегръдката иначе.
Ох и аз нямам търпение за твоя робот! Simple Smile

# 169
  • София
Ски, колко позитивно пишеш Simple Smile Възхищавам ти се!

# 170
Скк а разбра ли се от къде вдигна Т вчера малкия ви боец?

# 171
  • Велико Търново
Ооо, де да бях силна, М... Просто се опитвам и си нлагам.
Коко, вероятно е зъб, но кой да каже. Слагаха му и ваксина в понеделник, но чак в сряда да даде реаКция е странно. Просто всички сме на щрек За всеки признак или малко неразположение и следя всеки анормален симптом.

# 172
От зъб нали не се вдига висока Т най-много 37,5 нещо такова май съм чела. Сигурно е от ваксината просто закъсняла реакция. Важно е че е минало. Пазете се.

Нашата родителска среща мина държаха ни 2ч!? Бяхме в двора, аз измръзнах дано утре не съм болна. Бележки искат когато детето се връща в градината а ако е минало 1м и изследвания за паразити. Може да остъства колкото си иска само да сме предупредили г-жата.
Моето чаве онзи ден ми каза че ял бонбон в градината някакво дете му го дало,питам го РД ли имаше той вика низнам. И точно на родителската среща днес ни казаха че всякакви почерпки са забранени даже и картонените торти,всичко. И аз се намесвам и питам а как моето дете е яло онзи ден бонбон? И една майка като скочи срещу мен че това не е вярно и детето лъже! Ааууу така се ядосах! И й казвам а защо целия му панталон беше изцапан с шоколад при положение че г-жата ми каза че цял ден не е ял нищо? Онази започна да ми се обяснява как нейното дете лъжело и най-вероятно и моето лъже 🤯 в крайна сметка едната г-жа си призна че 1 дете имало РД и майката донесла бонбони, е казвам нали са забранени?? А г-жата излезе с номера че още не била запозната с правилата.... та оная с лъжещото дете се сви в миша дупка 😄 няма да коментирам действието на г-жата, но си мисля че май само моето дете е казало че е яло бонбон защото всички родители бяха изненадани 🍬

# 173
Coco, добре дошла в градинския свят Stuck Out Tongue Winking Eye, но си пести силите за "битки", които си заслужават Simple Smile

Извинявай, постът ти хем малко ме развесели, хем си спомних и аз като се срещнах с останалите родители за първи път в яслата. То е логично, че хората са различни и имат различни виждания, но тогава откровено се шокирах, хайде няма да си го спестя, от някои прости родителки. После криво-ляво приех, че хората са различни, но и до ден днешен в общия ни чат понякога има невероятно изцепки.  Та Coco, мисълта ми е, че тепърва ще се удивляваш от останалите Grinning

# 174
Скк само така,винаги трябва да сме оптимисти,но и да сме подготвени за по лошо.Пожелавам ви от сърце да го надрасне и да не се налага никакво лечение 🍀.И според мен е от ваксината температурата.
Коко не е трябвало да злепоставяш госпожата пред всички,дано не е отмъстителна.Бадемчето е права,пази си силите за истинските важни битки,за мен бонбон или шоколад не е никакъв проблем и вкъщи ги яде.
Вчера и ние имахме родителска,имаше и кукави родители,но от госпожите съм предоволна.

# 175
И аз искам да поздравя Скк за силата и куража,които има!
А за градината.. на мен винаги най-трудно ми е било да лавирам между това как искам да постъпя/кажа в дадена ситуация и това което в крайна сметка правя.Много се притеснявам моята реакция да не рефлектира върху малкия,да озлобя някоя госпожа и да си го изкара на него.

# 176
лещичка, може би да не е трябвало пред всички но при положение че 100 пъти ни се повтори че внасянето на храна е забранено нямаше как да се стърпя. И това че не е ял цял ден нищо поне 1 суха филийка да му бяха дали,тя 1та г-жа ми вика е спокойно то от 1 бонбон не се е наял 🙄 ъъъъ ми да не се е наял,не съм го изпратила там да яде бонбони. И уж госпожите всичко координират помежду си ми да са се разбрали като ще нарушават правила или като съм го забрала в края на деня да ми каже днес така и така. Надявам се да не рефлектира в/у детето но не мисля че бих реагирала по друг начин.

# 177
Много се дразня на тези практики с почерпки в градините. Зор да натъпче насила децата с бонбони и "сокове". Ми моят не е ял такива неща и не искам и да почва скоро.
Добре, че се случи Ковид, та да ограничат боклуците една идея.

# 178
  • Down Under
Предстои да сложим на дребния последната ваксина от имунизационния календар. 4в1 (дифтерия, тетанус, магарешка кашлица и полио), тук се бие между 3.5г - 4г. С нея и приключваме. Как е при вас? Минаха ли всички ваксини?

# 179
Сложихме всички за възрастта,  с малко закъснение вървяхме, но мисля преди 2 приключи. Следващите май са на 6г.

Аз да се оплача и да кажа, че от варицела имунитетът падна страшно много.
Тъкмо приключи с варицелата, духна го вятърът и почна сопол, а след него и възпалено ухо. Когато продължава, спокойствие няма. А дори не се е доближил до градината все още.
Плаче ми се!

Общи условия

Активация на акаунт