Февруарчетата наши,вече батковци и каки

• 30 802
  • 754
  •   1
Отговори
# 180
Верче гледай го от добрата страна,изкара я като малък и в контролирана среда,четох че до месец се възвръща имунитета и организма става по силен.
Горди ние четири на веднъж не сме слагали,последната на година и нещо беше мисля,чакай да видя.

# 181
  • Down Under
Интересно, при вас е на 6г, а тук я слагат на 4г. Една ваксина ще е 4в1. Последно на 2г. му биха 3 ваксини едновременно, кошмар беше. Да минава и това.
Верче, съчувствам, майчините тревоги нямат край 😔

# 182
Интересно, при вас е на 6г, а тук я слагат на 4г. Една ваксина ще е 4в1. Последно на 2г. му биха 3 ваксини едновременно, кошмар беше. Да минава и това.
Верче, съчувствам, майчините тревоги нямат край 😔

Gordi  аз съм в ЮА , и тук се слагат на 4 години . Трите накуп също.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 20:51 от Venetinha

# 183
Аз минавам да се оплача, че нищо не яде в детската градина Sad За сметка на това вкъщи като се прибере яде, госпожата всеки път казва да му дадем да яде, че там нищо или много малко е ял. Не знам вече. От друга страна вкъщи като се прибере яде, сега започна да яде и плодове вкъщи, преди ги буташе. От друга страна, да чукнем на дърво, вече почти две седмици е на градина, но 6 деца окапаха още в първите дни, дано не е прихванал и той, чудя се даже как се крепи с това неядене Sad

# 184
Моя от днес е на антибиотик. За 2дни ходене, 1 седмица се лекуваме и вече кашля като магаре. Окапаха много деца от групата му. От другата група 1 познато детенце е в болницата с двустранна бронхопневмония. Аз също лепнах вируса даже вчера си правих изследване за ковид но е отрицателен. За тези които сте бременни незнам как ги пускате , като може да ви лепнат някой вирус.

# 185
И аз пусках моя докато бх бременна. Вируси не е носил в този период, за щастие. Само разни сополи влачеше, ама ни взимаха здравето по над месец Flushed
Вече като чуя сополи и кашлица и ми се повръща (извинете за израза)

# 186
И нашия е със сополи... Незнам какво да кажа -  застудя времето и се натръшкаха болни масово децата .
Дано да
И аз пусках моя докато бх бременна. Вируси не е носил в този период, за щастие. Само разни сополи влачеше, ама ни взимаха здравето по над месец Flushed
Вече като чуя сополи и кашлица и ми се повръща (извинете за израза)
Да минава бързо си казвам, но и мойте така влачат сополи и после влажната упорита кашлица не може да мине дълго дори да са оздравяли и видимо нищо да им няма.

# 187
  • София
Нобелова награда ще получи този, който намери магически лек за хремата Simple Smile

# 188
Давам му (които измисли лек) всичко, което имам, само да ме отърве от безсъните нощи и мъки.
С месеци е кашлял от сополи по цели нощи.
На големия явно това му е слабото място - УНГ.

# 189
Ъпдейт от днешната родителска, за 1-ва и 2-ра градинска няма приета наредба за извиняване служебно на отсъствията, само за 3-та и 4-та.

# 190
Вчера гледах live разговор на една инфлуенсърка с д.р Маркова педиатър в София. И доста говореха за имунитета на децата и съответно похвален сироп Имунотрофин. Имам го вкъщи но никога не съм давала, вие ползвате ли го ,доволни ли сте?

# 191
Аз съм го ползвала. Не знам обаче как бих могла да измеря ефект. Беше ми препоръчан от др. Масларски заедно с well baby витамините, които продължавам да давам целогодишно. 
Сега съм му направила различна схема за имунитет,  да видим.

# 192
В разговора си те споменаха че трябва да се започне този сироп септември до април ежедневно,докторката уточни че докато е болно детето и приема други лекарства може да се спре и после отново да се продължи приема на имунотрофина А относно витамините Доколкото знам не е добре да се дават ежедневно трябва да ще ползват по-умерено точно в период на боледуване или за някаква профилактика но за определен период от време а не всеки ден, аз също ползвам тези витамини  well baby и като приключим с антибиотика ще му давам малко за укрепване защото в момента давам сиропа на д-р Марио

# 193
Да, аз правих курс септември до март/ април.

# 194
Днес сме на преглед при педиатър и ще попитам за имунотрофина дали сега да го започна

Общи условия

Активация на акаунт