Февруарчетата наши,вече батковци и каки

• 30 819
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
Моят син спи на обяд. Вече не всеки ден, но всеки ден, когато е вкъщи на обяд лягаме за почивка. Дари ще спи, зависи колко у изморен. Вечер го слагаме да легне между 20 и 20.30 ако е спал през деня, 19- 19.30 ако не е спал. Цял живот е с този вечерен час. Сутрин към 7 е на линия. Понякога и по-късно, ако му се е натрупала умора.

# 556
  • Велико Търново
1:1 е моето февруарче с това на Верчето Simple Smile

# 557
Много неприятно,как така 2 годишни са в градинска група,нали има минимална възраст 3 години?Разбира се че не ок,така може да изостане или да се наблюдава регресия гледайки бебетата и тяхното обслужване е с приоритет,което означава че се пренебрегват големите.
Ами по принцип нали за ясла минимума е 2г но тъй като няма в града  в групата му са с набор 19 ,съответно някои ще навършат 3г чак в края на годината например. Едни близнаци има,които онзи ден станаха на 3г те не говорят,с памперс са. Та така .. притеснително е поне за мен. Не го одобрявам,незнам защо е взето такова решение от директора. Моя приятелка сега второто й дете стана на 2г и ще го пуска на градина с тези от 1ва група на есен,тя трябва да се върне на работа и лятото ще го пусне в сборна група за мен е пълен абсурд но обстоятелствата й го налагат.

# 558
  • София
При нас яслите са от 10 м. до 3 години. Ако детето е родено в началото на годината във втора яслена група е с малките и му е скучно. При нас имаше бебе на 10 м. и моята дъщеря хич не беше въодушевена. Но пък от друга страна така свикват с деца от различни възрасти.

# 559
При нас от 2г взимаха за ясла и после направо в 1ва група но ги закриха миналата година и така ги направиха като сборна 18 и 19 набор. Да хубаво да свикват но не на всяко дете му се отразява добре. Той специално все си търси с по-голями да играе.

# 560
Как сте момичета?
Скрит текст:
Момчил се роди в неделя,естествено и много по бързо и лесно от батко си 😁.От два дена сме си вкъщи и днес сефтосахме количката.Хареса му,аз обаче бях забравила какви са ни пътищата и тротоарите,голямо друсане ама малкия спа два часа вътре като талпа.

# 561
  • Велико Търново
Честит оооо!
Бъдете живи и здрави, весели и щури като пъстрата количка Момчиломобила Simple Smile

# 562
Честито, Лещичка!
Жив и здрав да е Момчил.

# 563
Честит да е Момчил! Много здрав и обгрижван от батко си! 🥰

# 564
  • Down Under
Честито! Да е жив и здрав малкият Момчил 💙 Големият батко много да помага 😊

# 565
Честито, лещичка! Жив и здрав да е младежа Kissing Heart

И аз бях забравила какви са ни пътищата или бях отвикнала какво е да си с количка Grinning

# 566
  • Велико Търново
Ние откакто сме на село се преродихме. Тук всички улици са супер гладки, където има тротоар е супер, където няма е окосена трева и пак е супер. Изобщо все едно живеем в Швейцария, а сме дълбоката селска провинция Simple Smile
Поне по отношение на гладкост е голямо предимство!

# 567
  • София
Честит Момчил! Да бъде жив и здрав Simple Smile

# 568
Добре дошъл на Момчил! Да е жив и здрав,  Лещичка.

# 569
Честито, Лещичка! Да ви донесе много радост  малкия!

Момичета,аз съм срината. Малката от миналата седмица е на детска градина. Колкото повече ходи ,толкова повече се моли да не ходи и за мен е кошмар. Обяснявам,че мама трябва да работи ,за да имаме парички,че вече е голяма и ще ни глобят ако не ходи и всякакви такива обяснения,но едва издържам на сълзите и молбите й. Очаквах,че ще има такива драми,ама не чак толкова. В детската госпожата казва,че също плаче, не играе с децата, а само стои настрана. Всякакви съвети от вас за това как вие сте подходили ,ако сте били в такава ситуация, ще са ми полезни.

Общи условия

Активация на акаунт