Февруарчетата наши,вече батковци и каки

• 30 804
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
Ние вече бяхме на море, тук в България.
Имаме къща от миналата година и се възползваме. Решихме, че на децата ще им се отрази добре морският въздух и бързо ще озвравеят. След седмица пак ще ходим за 10 дни.

# 601
Верче ще я давате ли под наем докато ви няма в къщата? Днес точно говорех с една приятелка щели да наемат за 1 месец апартамент и ще работят хоум офис доколкото това е възможно като си на море😄
Баткото мина ли днес УНГ?

Последна редакция: чт, 19 май 2022, 21:25 от CoCo`Milk 🥥

# 602
Мина Унг. Не вижда проблем, който би могъл да доведе до повишаване на Т. Естествено възпалена и секретираща трета сливица. Оттам стерилна течност в ушите (малко). Но нищо притеснително или рядко срещано. Посъветва ме
1. Да меря Т под мишница
2. Даде един спрей за нос за свиване на сливицата и съответно оттичане на водата в ушите
3. Даде ни 5 дни за следене на Т
4. Препоръча снимка на лице, за да се установи точния размер на 3 сливица.
5. Ако до 30/40 дни няма промяна в ушите към по-добре или продължи да вдига Т - Антибиотик
6. Ако продължи да вдига Т след седмица - препоръча снимка на бял дроб.
7. Ако няма повлияване до няколко месеца с течността в ушите - спрей и Аб - махане на сливицата.

# 603
Поне ви е обърнал внимание и имате насоки.Успех в излекуването.
Горди съжалявам да го чуя,радвам се че вече сте добре.Жалко че тепърва навлиза при вас и то в зимния грипен сезон.За съжаление повтаря,така че пазете се.Градинските бацили са уником,и при нас е същата работа тръшкаме се всички,дори и бебо.

# 604

2. Даде един спрей за нос за свиване на сливицата и съответно оттичане на водата в ушите

Кой е спрея?

Горди,радвам се че вече сте по-добре. Пазете се, доколкото това е възможно.

# 605
  • Велико Търново
Верче, с времето ще стане ясно. Знам че нямаш търпение, но трябва време да се разбере.
Zyme лу предписва? Унг - тата го наричат пробиотик за нос...

# 606
Това е

Притеснявам се, защото все пак му засяга слуха, малко или много на моменти. Не е шега работа.

Мисля сега да му засиля организма с витамини, инхалация да правя за внедряване на секрета, миене на нос и вкъщи поне до средата на юни.

# 607
За витамини чувала съм ,че Имунотрофина помага. Също така съм гледала клипове на д.р Марио и той казва ,че неговия сироп бързо повлиява третата сливица. Даваш ли противоалергични капки Фенистил примерно, от педиатър го знам задължително да го включвам защото отбъбва лигавицата на носа, намалява отока на сливиците. Хомеопатия?
Дано бързо се оправи малкия мъж и няма усложнения. 🍀

# 608
Хомеопатия давам за третата сливица. Тя си върви с всичко.

Имунотрофината ми го включиха преди 2 седмици. Добре повлиява 3 сливица и се прави курс между 3 и 6м.

# 609
  • Down Under
Верче, пробвали ли сте солна стая? Милото се е измъчило, дано бързо се възстанови. Моя приятелка се кълне в ирисовата диагностика, ако е нещо, което би пробвала?

# 610
  • София
Верече, в тази възраст е пика на боледуванията. Стискай още малко зъби Simple Smile. Ако можеш да не пускаш на градина ще е най-добре за него, а и за теб.

# 611
Горди, да, ползваме солна стая по принцип.  Но с тази Т не съм водила. Хем не му беше добре, хем бяхме на морето,  хем не исках да го среща с други деца.

М, ще го задържа, но той иска на градина. Ясно е, че не трябва да получават каквото искат нон стоп, но на него специално психически не му се отразява добре само вкъщи. До момента 2.5 седмици е вкъщи, още  25 дни някъде ще изтърпи някак, но после ще го пусна. Той просто разцъфва на градината. Не знам дали можете да ме разберете. Толкова добре се чувства там.
Вкъщи с малкия Хем го търси, хем го дразни, хем му вика, хем го хока, хем иска да играят, хем не си дава играчките, хем го обича, хем Не. Малко е груба братската му любов, не се усеща, ние правим забележки - той се дразни и се караме и ..... изтощаващо е.
Аз още се възстановям, бутам здраво от един секрет в гърлото и ми трябва в  за инхалации.  Отделно процедурите за децата, отделно нещо по вкъщи...
Знаете какво е с дете и домакинство - лудница.

# 612
Като стана въпрос за солните стаи, ние вкъщи имаме две солни лампи и са нонстоп включени (когато сме вкъщи)особено нощно време и задължително където спят децата ще е много удачен вариант.

# 613
  • София
Верче, разбирам те напълно. И двете ми деца винаги много са обичали да ходят на ясла/градина.
От ноември 2017 до октомври 2020 съм с двете вкъщи, почти винаги съм сама.  Но и моят организъм много се изтощи. Сега гледам и себе си да пазя, защото винаги след тях и аз боледувам.

Питай унг за физиотерапия, наистина мисля, че помогна при нас.

# 614
И аз те разбирам, аз хем съм с бебе и много се чудих дали да пускам баткото на градина (още не съм го решила за зимните месеци), но лятото ще ходи. По-добре е там, а и много напредва, много се занимават госпожите с тях, всякакви неща правят, имат и допълбителни дейности, танци, извеждат ги навън всеки ден. У нас умира от скука, а и трябва да се съобразява малко или много с бебето. Обаче като са болни е много кофти, няма пълно щастие.

Общи условия

Активация на акаунт