Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 37

• 49 099
  • 723
  •   1
Отговори
# 495
Vitamin enriched face base в момента е 2 на цената на 1 в Делириум. С код welcome10 цената става 81 лв. за 2х50мл.
Никога не съм я виждала на по-ниска цена! Страхотна база е!

# 496
  • Стара Загора
И по-тъмен и по-жълт.

Но аз на ваше място бих опитала все пак 40NN, понякога минимум бронзър решава проблема с по-светъл ФДТ за 3 секунди. Но вие си преценете...
Пратих го на дъщеря ми. Ако тя не се сработи с него, ще пробвам предложения от Вас вариант. Отново благодаря Simple Smile

# 497
Щях да ви показвам как моята щерка ползва консилър до последна капка. Сега ми е замъкнала доста новия Ланком и аз не съм хич щастлива от този факт!

# 498
Момичета, някоя от вас ползвала ли е този фон дьо тен и доволна ли е?

# 499
Видях, че по-напред в темата е коментиран Clinique Even Better Clinical. От месец е при мен, но едва сега му дойде редът. Няколко дни го мъча, с какво ли не го нанасях, включително и с оригиналната четка в промо-пакета с фон дьо тена. Проблемът е, че не се разнася, стои на петна. Получаваа се донякъде с б. блендер, но пак не етова, което бих искала. Някой с подобни 'неволи'? Simple Smile

# 500
Здравейте, кой тон на Lumene СС Light или Fair би бил по-подходящ за светла кожа с жълт подтон?

Или кой е по-подобен на този Maybelline Fit Me Matte + Poreless 110 Porcelain само, че мааалко по-тъмен търся.

# 501
  • Sofia
Light мисля, че ще е по-добре като вариант.

# 502
Fsyyy, аз в момента използвам Maybelline Fit Me 105, като също съм със света кожа и жълт подтон.
Имам Lumene CC Fair и ми идва светъл.
Може би Light ще ти пасне по-добре.
Някъде бях чела, че цветовете от тази сери на Lumene са по-светли от очакваното.

# 503
Проблемът е, че не се разнася, стои на петна. Получаваа се донякъде с б. блендер, но пак не етова, което бих искала. Някой с подобни 'неволи'? Simple Smile
Не съм тествала/ползвала конкретния ФДТ, но опитай с друга база или друг крем под него. Когато ФДТ при мен не се блендва първо това опитвам.

# 504
  • София
Имам фдт на Клиник. Нямам такъв проблем. Ползвам база или хидратиращ крем.

# 505
Всички ФДТни на Клиник, освен серумния, който още не съм пробвала, стоят на петна. Писала съм фермани- бая на всички ФДТни, които пробвам и ги пробвам по всякакъв начин. Клиник като цяло ми е анти-марка.

# 506
Cc- на Лумене имам и аз Light и съм с розов/неутрален подтон, розовее си, на по-жълтеникав подтон мисля, че ще стои светло.

# 507
И аз съм така с ФДТ на Клиник, поне се успокоих, че не съм толкова некадърна Simple Smile Освен че не улучих цвета и ми е тъмен определено не успявам да го разнеса. В момента го смесвам с ББ на Голдън роуз и разнасям с пръсти. Не съм доволна съвсем, но е по-добре.

# 508
Ползвам от много години Клиник. Нямам никакви оплаквания от него, никога не са ми ставали петна. Фен съм му.

# 509
Ползвам от много години Клиник. Нямам никакви оплаквания от него, никога не са ми ставали петна. Фен съм му.

Frau, с каква кожа си?
Възможно ли е този проблем да се появява при по-сухи кожи?

Общи условия

Активация на акаунт