Каква раница за първокласник? Тема №3

• 67 170
  • 718
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте момичета! Харесах една раница за синът си и исках да чуя и вашето мнение. Видях, че някои дами вече са взели такава.

Много ми е трудно да се ориентирам с размерите, като че ли тази е добре .. Прочетох, че масово се харесват Херлиц и Ташев. Разглеждам и тях все още .
Това е раницата. Ще съм благодарна на още някое мнение за нея.
https://lumar-bg.com/uchenicheska-ranitsa-s-led-svetlini-funny-monsters-joy-m

Нашата е същата, но тази година е първокласници сина ми Simple Smile Харесва му много, има доста отделения и джиджавки, свети готино, удобна е и не му е огромна, той е 120см висок.

Благодаря много! Ще се насоча към тях явно, аз си клонях към марката, но очаквах още някое мнение. Вашето ми затвърди позицията Simple Smile. Синът ми също е с такава височина, би трябвало да му пасне. Онлайн ли поръчахте Вашата? Вчера видях на една витрина няколко модела (за Варна става въпрос - книжарница АБВ), но нямах възможност да влезна да видя как са цените, спрямо тези в онлайн магазините.

# 136
  • София
Здравейте момичета! Харесах една раница за синът си и исках да чуя и вашето мнение. Видях, че някои дами вече са взели такава.

Много ми е трудно да се ориентирам с размерите, като че ли тази е добре .. Прочетох, че масово се харесват Херлиц и Ташев. Разглеждам и тях все още .

Нашата е същата, но тази година е първокласници сина ми Simple Smile Харесва му много, има доста отделения и джиджавки, свети готино, удобна е и не му е огромна, той е 120см висок.

Благодаря много! Ще се насоча към тях явно, аз си клонях към марката, но очаквах още някое мнение. Вашето ми затвърди позицията Simple Smile. Синът ми също е с такава височина, би трябвало да му пасне. Онлайн ли поръчахте Вашата? Вчера видях на една витрина няколко модела (за Варна става въпрос - книжарница АБВ), но нямах възможност да влезна да видя как са цените, спрямо тези в онлайн магазините.
От Лумар я поръчах, но миналата година на черен петък, беше около 60лв.
Сега му взех и несесер в същия дизайн.

# 137

От Лумар я поръчах, но миналата година на черен петък, беше около 60лв.
Сега му взех и несесер в същия дизайн.

Много добре! Ще разгледам сайта. Благодаря много още веднъж! Беше ми много полезно всичко, което написахте. Толкова се чудих и за тези размери. Сега като ми казахте, че при Вас са добре,  ще знам на къде да се ориентирам.

# 138
Очаквам скоро да пуснат в лидъл техните раници. Според вас (ако някой е имал, да сподели), удобни ли са за първите класове и изобщо нещо повече за тях?

# 139
Много тежки са Лидълските. Миналата година ги гледах.

# 140
Днес поръчах за сина ми раница за 25 лв, намалена от 50 лв. Целта е да я използвам за резервна. Да видим дали ще я харесам.

Чакам и тетрадките, и подвързиите в Метро, но не знам как га ги пускаха

# 141
  • софия
Вчера и ние взехме раница,спряхме се,след много гледане и отзиви на този модел.

# 142
Очаква ли се преди старта на учебната година намаления на раници или няма смисъл да чакам и да пазарувам сега?

# 143
  • софия
На мен ми казаха,че новите модели раници от тази година са с 30 % нагоре в цената.Дали е така незнам.

# 144
От толкова гледане в озон ме заболяха очите. В крайна сметка госпожицата хареса раници на три марки: cool pack, busquets и santoro gorjuss. Дайте акъл, вече искам да поръчвам и да ми се маха от главата. И да ме посъветвате, освен тази основна раница и несесер, торба за спортен екип, кутия за храна, термо чанта за храна, нещо друго изпускам ли и тези неща ще влязат ли в употреба.

# 145
С колелца и изтегляща се дръжка, 45*30*25. Най-евтината, която аз открих, да става и за момче, беше 45 лв.

# 146
Аз нямам термо чанта за храна. Това нужно ли е?

# 147
Ако детето ще обядва в училищния стол- не. Моето не харесва оосбено храната и често се налага да си носи от вкъщи. Предполагам, че и тази учебна година ще е така, та се оглеждам за нова.

# 148

Не, в училище има стол, купувате купони на детето и не е нужна термо чанта.

# 149
Сега погледнах в сайта на Ташев и онемях  , цената вече е 96.60 лв., ако правилно запомних. Преди 2 години беше по спомен 82 или 83 лв.

Общи условия

Активация на акаунт