Отдаване и наемане на имоти - какво се случва реално? - ТЕМА 24

• 35 971
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Щото ще вземат да спрат хората така да се оплакват от Виденов и да ги споменават във всеки втори коментар. Ще им секне рекламата, тоест. Grinning

# 196
  • София
Малко оффтопик, ама наистина ли са толкова зле Виденов? Харесах една малка секция за 230лв, то е ясно, че няма да слагам тежки неща вътре, а ми е по-скоро за поставка за тв и декорация, но все пак..

# 197
А кои мебели са ок според вас?

# 198
  • Варна
Ако не я местиш и разглобяваш сто пъти, ще издържи. За цената си са напълно ок мебелите. Нашите два апартамента са наполовина обзаведени от Виденов. Нямаме счупена мебел досега, а някои са 5 годишни вече.

# 199
А кои мебели са ок според вас?
Доволни сме от Ирим и jysk. Имаме 2 малки секции от Мондо в апартамента, който отдаваме, засега са ок, но са минали няколко месеца само. Доволна съм от Хоп мебели, но монтажните им схеми са кошмарни.

# 200
  • София
Още един глас за Ирим и Jysk.
А Хоп мебели не са ли само магазин, в който се продават мебели на различни производители? - ние сме взимали от тях мебели на Ирим. Може би някоя от другите марки е с кошмарни схеми. Трябва да кажа, че сме доволни от тях (магазина в Дружба), купували сме и дивани три пъти, винаги спазваха сроковете, комуникацията и доставката бяха без проблем. 

# 201
Абе лимбизе са Виденов. Евтини, не са лоши на вид, ама...ето, нова холна маса, аз я сглобих преди два дена, седнахме вчера да подписваме на нея, ми то като я дръпнах...мали, мали е положението пак. Пак ли планки трябва, що ли...не знам.
Да стоят без да ги докосваш, стават. Ама вземеш ли да ги местиш, и се гънат като картонени...

# 202
Аз съм доволна от икейските мебели. Имам от 2012 г., като нови са.
Ето например масата и скрина.

Последна редакция: чт, 02 сеп 2021, 16:41 от bubkab

# 203
  • Варна
Моите маси (холна и трапезна) са от Виденов - стъклени. Стабилни се оказаха. 5 години активно ползване и още са като нови. В списъка с успешните покупки на 5 години от Виденов добавям и 4 кожени стола, ъглов диван, 2 единични легла. Новозакупени са ми още един ъглов диван, спалня, четирикрилен гардероб и етажерка. Дано и те изкарат поне толкова. Имаме също и мебели от Икеа, Юск, Айко, Мьомакс, и няколко преоценени от Design Corner. Всичките - бюджетни. Само кухните са поръчкови. Нямаме лоша покупка.

Понеже обсъждахме скоро партидите - днес прехвърлих моите на свое име. В Енергото стана безплатно, а във ВиК-то платих 4.80 такса за изтървания срок. Халал да са им. Grinning

# 204
Beretsheri, от Хоп мебели сме поръчвали през сайта им и ни доставят на адрес. Не живеем в София и тук няма техен магазин.
Опитът ни е с тези продукти
https://hop-mebeli.com/kuhnya-marea-1-sonoma
https://hop-mebeli.com/sektsia-lea

# 205
  • София
Офтопик малко, но не знаех, че има срокове, че и глоба, ако не си смениш партидата. Имаме една на името на свекър ми, който почина 2001 година.

Значи парите по сметките могат да прибират, без да роптаят, че друг плаща вече 20 години, но ще те глобят, ако закъснееш да смениш титуляра...
Дано глобата не е съразмерна на забавянето. 😁

Мебели купуваме Икеа и Юск заради дизайна. Прилично качество са с някои изключения.
Имаме един кухненски ъгъл Виденов, нямам забележки. Тежко и стабилно нещо. Предишното легло на дъщеря ми беше Виденов, но не издържа на подскоци отгоре му. Малко легла биха издържали две скачащи тийнейджърки, така че не знам дали е обективно това.

Последна редакция: чт, 02 сеп 2021, 20:46 от Илит

# 206
Илит, при теб давността е минала отдавна...

# 207
Виденов в последно време се ебаси боклука, преди имаха по-добри неща. Но пък е уловка за наемателите, ако не са внимателни ще си проличи и ще плащат( ако не санагли).

# 208
  • пустинята Гоби
Я кажете матрак откъде да купя? Хем не искам да е боклук, хем хубавите матраци са бая скъпи.

# 209
Те и нехубавите са скъпи...Joy
За мен поне де
.

Общи условия

Активация на акаунт