Отдаване и наемане на имоти - какво се случва реално? - ТЕМА 24

• 35 976
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Я кажете матрак откъде да купя? Хем не искам да е боклук, хем хубавите матраци са бая скъпи.

Понто на Нани . Това е най-евтиният ставащ вариант за еднолицев, без пружини. Казвам го след двумесечно проучване и следене на промоции. Преди години бях купила за баба и дядо и се оказаха много добри, сега взех пак такъв за квартирата. 164 на 190 см струва 318 лв. на редовна цена. Имат много размери.

# 211
На Виденов не са ли по-евтини?

# 212
  • Варна
Имат 2 модела по-евтини, но с пружини. Аз лично на земята ще спя, но на матрак с пружини - не. И освен това дамаската им е една отвратителна лъскава и спарваща.
Въпреки че е за квартира, не съм гонила дъното на цените, а гледах да купувам неща, които аз самата бих ползвала. Не се знае дали няма да ми се наложи аз или майка ми примерно, да се върнем да живеем там.

# 213
За  матрак - Икеа.

# 214
  • София
Вкъщи сме с Икейски, едва ли не най-евтините. Обичаме твърди матраци, а най-твърдите са най-тънки като че ли, съответно и цената беше ниска.

За под наем парадоксално взехме по-висок клас и средна твърдост, защото чак толкова твърдо като нас малко хора харесват. От Юск. Добри са, а ако има промоция са със съвсем приемливи цени. Всъщност, там винаги чакаме промоциите. Съществени намаления има.

# 215
  • Варна
На Юск проблемът им е, че имат само 3 - 4 размера от всичките десетина стандартни. Аз също ги харесах, но нямаха моя размер.

# 216
Матрак с нормални цени съм доволен https://matraci-simeonov.com/.   

https://mebelmag.bg/bg-bg/category/filter/matratsi-simeonov-299489740292358196/

Последна редакция: пт, 03 сеп 2021, 14:25 от queenn

# 217
  • Варна
Вече съм хазяйка. Bowtie Наемателите ми подариха бутилка вино! Heart Eyes

# 218
Честито Grinning
Всичко да е точно и гладко желая!

# 219
Вече съм хазяйка. Bowtie Наемателите ми подариха бутилка вино! Heart Eyes
Тези младата двойка, които гледаха първи ли?

# 220
  • Варна
Не, момче и момиче първокурсници от Шумен. Те не били брат и сестра, грешно съм разбрала. Grinning Тях харесах най-много, а и те харесаха най-много апартамента.

# 221
  • София
Днес си отдадох едностайния за 600лв. 2 дни стоя празен, като предните наематели се бяха изнесли 2 седмици по-рано. Т.е. нямам празни дни.
Взе го първокурсник в УНСС от Варна. Беше дошъл с родителите и бързаха да вземат нещо и да си ходят обратно.
Слуховете за понижените наеми са малко преувеличени.

# 222
  • София
Къде е като локация да се ориентирам за цени?
Чудя се дали ще успея да отдам двустаен, преустроен в тристаен след ремонт в Надежда за 600лв? Като има две стаи, голям хол с кухненски бокс, баня с тоалетна и отделно килер с пералня. С обзавеждане.

# 223
  • София
До парка на студентски град, джойстейшън.
За Надежда нямам идея как са цените.

# 224
Зависи от локацията според мен.
Когато аз отдавах, имаше по-голям от моя, като разликата в двата наема беше с 30 лв нагоре за големия. Големия бе в отдалечен и не много оживен квартал. Още си стои обявата. Дори го споменах на кандидатите си, но категорично го отхвърлиха, заради мястото.

Общи условия

Активация на акаунт