Подготовка за малкия човек - тема 14

• 41 603
  • 796
  •   1
Отговори
# 105
  • София/Севлиево
Здравейте може ли мнения за кошарите в Емаг
Повечето кошари в Емаг ги има и в други сайтове,при това ,поне за мен,може да се намерят по-евтино.Аз бях харесала една сгъваема,която в Емаг бе 200 лв.,в Рая тойс-около 100,но в крайна сметка реших,че ще си ползвам старата от баткото.Само матрак и второ ниво и взех.Също хубави дървени креватчета има в Айко и много често са на промо.Нашето от там го взехме, трансформиращо се,после го намалиха още повече и малко се ядосах,ама здраве да е.

# 106
  • София
Чувалчетата за летните кошове са съобразени с възрастта на бебето, когато то започва да се вози в този кош. Някои от тези, които аз разглеждат заместват зимната връхна дреха.

Мекият преносим кош за новородено, който може да се слага в т.нар. лятна седалка има функцията да му е меко на новороденото и удобничко за сън.

Аз не бих препоръчала покупка онлайн преди да сте видяли на място какви са разликите принципно между количките и не сте решили какво ще ви трябва. Например чувалчето миже да се окаже излишно, ако бебето ще седи от април нататък, когато вече няма какво да му се затопля толкова.
Също така, колът за новородено не се нуждае от допълнителен бебе-порт или чувал - той си е уплътнен добре.

# 107
  • Германия
Има различни чувалчета, зависи и каква марка е количка и какви аксесоари има към нея. Давам пример с MaxiCosi, те имаха два универсални чувала (сега има и други модели) - единия за кошчето и евентуално за коша за новородено на количката, другия за 6м+. На снимката се вижда разликата - по-големия изобщо няма да се събере в количката

Иначе бебето ако е добре облечено може разбира се и без допълнително чувалче

# 108
Здравейте може ли мнения за кошарите в Емаг
Повечето кошари в Емаг ги има и в други сайтове,при това ,поне за мен,може да се намерят по-евтино.Аз бях харесала една сгъваема,която в Емаг бе 200 лв.,в Рая тойс-около 100,но в крайна сметка реших,че ще си ползвам старата от баткото.Само матрак и второ ниво и взех.Също хубави дървени креватчета има в Айко и много често са на промо.Нашето от там го взехме, трансформиращо се,после го намалиха още повече и малко се ядосах,ама здраве да е.

Това дали е удобно

# 109
Бебето спи на матрака. Каква е кошарата няма никакво значение. Ако ви пасва по размер, значи е ок. 60/120 ли е, ако е по-малка, няма смисъл, бързо ще стане малка.

# 110
Бебето спи на матрака. Каква е кошарата няма никакво значение. Ако ви пасва по размер, значи е ок. 60/120 ли е, ако е по-малка, няма смисъл, бързо ще стане малка.
60/120 e до каква възраст може да се ползва

# 111
Може ли да ми препоръчате хубава ръчна помпа?

# 112
60/120 ползваме със сина ми все още, на 2 и половина, но вече му е тясно и ще минаваме на toddler bed.

# 113
60/120 ползваме със сина ми все още, на 2 и половина, но вече му е тясно и ще минаваме на toddler bed.
Благодаря за отговора.

# 114
Аз ползвах на Филипс и съм доволна.

# 115
  • au bout du monde
Ето чувалче на седалката 6+, когато бебето е вече седнало. Аз ще купувам такова за сина ми, който е вече на 1г.

# 116
  • София
Аз ползвах на Филипс и съм доволна.

И аз!

# 117
А може ли мнение за  количка 2ра употреба

# 118
  • Beyond the stars
А може ли мнение за  количка 2ра употреба

Много "За". По-добре количка 2ра употреба от добра марка, отколко нещо ново за същите пари, но компромисна. В бебешкия сектор втора употреба има неща, които са практически нови, защото всяко бебе си е само за себе си Grinning Нашата количка беше в гаранция на 7-8 месеца, като бебето предимно носено със слинг и раница, понеже не обичало твърде да се вози. Хората бяха решили да си освободят мястото и евентуално да купят лятна количка по-късно. Дори да е активно ползвана, пак качествените марки позволяват да се изгледат спокойно няколко деца с една количка, та пак гласувам "За" втора употреба.

# 119
И аз съм За всичко втора употреба, освен матрак и кошче за кола.
Страшно много дрехи, играчки, шезлонги и каквото се сетите ни дадоха роднини.
Единствено исках количката сама да си избера и купихме нова, но няма лошо както казаха хубава количка втора употреба.

Общи условия

Активация на акаунт