Подготовка за малкия човек - тема 14

• 41 509
  • 796
  •   1
Отговори
# 720
Аз също харесвам марките на dm, доста са качествени, и съм решила и бебешкото пране да е с техен прах. Този препарат на denk-mit има ли го като прах? Понеже не ми се иска да е течен. Дали имат и някакъв тип детски прах? Гледах вчера в един от магазините, но беше малък и не всичко имаше.
За омекотителя споделям вече написаното, че по-добре да не се ползва, аз и за нас отдавна не ползвам.

# 721
Аз за измивно средство ще ползвам белия Babylove (забравих му точното име). По нищо не отстъпва, а даже и презеъзхожда някои от марките в по-висок клас козметика.

# 722
Елмайра, има го и на прах, да.

А бейбилов с парфюм ли е?

# 723
Супер, мерси!
На babylove ползвах синия измивен гел вместо течен сапун - слабо ароматизиран е по спомен. Иначе отдавна за себе си ползвам твърдия им сапун за баня и много ми допада (моята кожа е доста чувствителна и с него няма сърбежи и дразнене).

# 724
Този, който имам предвид аз, е без парфюм и се води Utrasensitive в бяла опаковка.

# 725
Този, който имам предвид аз, е без парфюм и се води Utrasensitive в бяла опаковка.
Ще може ли една снимка?

# 726
# 727
Момичета, един може би глупав въпрос, но какво перете от количката? То в началото е кош за новородено и матрак, това пере ли се (ако изобщо е възможно де)?
Ние взехме next to me кошара и се чудя трябва ли да правя нещо с нейния матрак или се вманиачавам Simple Smile

# 728
Тео бебе и след година в шкафа мирише все едно дрехата е изпрана току що с цялата бутилка препарат.
По- ароматизиран прах не съм виждала.

Пера с Тиера Верде. Имах мостра на бебешки персил и за моя изненада не беше ароматизиран.

# 729
https:// Елмайра, аэ нищо, така ми каэаха в магаэина и в упътването така пише. С абц диэайн салса 4 еър сме. Някои колички поэволяват пране-нашата не, но и не  енужно според мен. Само матрачето на ръчно пране макс.

п.с. Эа да не пера матраци, съм вэела протектори эа матрачето на количката, перат се и не пропускат уж. Има такива и с ластик, много са хубави и на раэлични цени се намират. Между 4-15 евто эа такова малко матраче, поне при мен. Също эа кошарата съм вэела 2 протектора на АЛВИ, те се перат. С ластик са и малко по-скъпи от повечето, но эа кошарата ми беше важно. Эа матрачето на количката съм вэела евтини.

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 14:24 от snowwhite12

# 730
Момичета, един може би глупав въпрос, но какво перете от количката? То в началото е кош за новородено и матрак, това пере ли се (ако изобщо е възможно де)?
Ние взехме next to me кошара и се чудя трябва ли да правя нещо с нейния матрак или се вманиачавам Simple Smile

Аз изпрах опаковката на матрака за леглото и матрака на количката. И от количката пуснах и частта на коша в който лежи бебето. Реално всичко се сваля, но не съм прала всичко от количката. Само там където бебето лежи.

# 731
Елмайра, аз каквото можах да сваля от количката го изпрах, всъщност като се замисля всичко от зимния кош беше - калъфа на матрачето, покривалото на коша и облицовката на корпуса /цип има за сваляне/. От летния кош единственото е чувалчето.

И кие купихме Чико Next to me и сега, като ти прочетох поста, се замислям да пера ли нещо от него? Thinking

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 15:17 от Briseis_Bee

# 732
Аз много се чудя, но ММ ме обяви за малко луда Simple Smile
Протектор и калъфи ще изпера, те поне са лесни. За матрачетата се притеснявам да не се повредят, освен на някоя по-щадяща програма.

# 733
  • Варна
И аз каквото можах от зимния кош изпрах, а иначе има и препарат специално за минаване на кошчето за кола или количката.

Аз пера от началото със Сано Максима лилавия - доволна съм. Тео Бебе ми е прекалено ароматизиран.

# 734
И аз каквото можах от зимния кош изпрах, а иначе има и препарат специално за минаване на кошчето за кола или количката.

За първи път виждам този препарат или просто не съм обръщала внимание. Има ли го в по-големите магазини или дрогерии?

Общи условия

Активация на акаунт