Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 99)🍒

• 32 044
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Ново от Мая. Стяга се за път или училище?

# 676
# 677
  • София
Линде, отновно е фенско творчество. Фотошоп е. Wink Ама така става - като Ханкер не ни пускат материал, феновете започват да творят. Simple Smile
                                     Анталия...

Да БРО, но пък много красив фотошоп. Нека творят феновете.  Я какви красоти излизат.

# 678
# 679
# 680
  • Кърджали

Май аз съм от малкото дето изобщо не харесват тези фен фотошопи дето уж са те, ама не са те. Първо самми адски безсмислени. Второ вярно, че нашите са много скръндзави на снимки (за обши изобшо не се и надявам вече), но малкото с които показвст любовта си винаги ме усмихват, радват. Защото са истински, идващи им от вътре.. По друг начин исках да го обясня, но днес думите нещо ми изневеряват.
Разбирам ги и защо не искат са навират любовта си в очите на хората с постоянни снимки, но от време на време няма да е лошо да споделят някоя снимка.

# 681
  • София
Къде са тръгнали по тези пусти сокаци? Или търсят усамотение за любов сред природата.    

# 682
Къде са тръгнали по тези пусти сокаци? Или търсят усамотение за любов сред природата.       

Ти ме уби, честно 😆😆😆 Дано си носят някоя чержичка, че на Ханде да не й боцка 😆

А относно снощи и транспорта - повтарям, че Икарусът е зареден, подготвен и всичко останало, което му е нужно за път. mi_si трябва да е превъртяла вече касетката. Остава вие да си изберете облекло, Бро щеше да прави сандвичите (една лампа светна в ума ми сега, но... друга тема).
Имаме ли медицинско лице в темата, което да ни пусне тестове по бързата процедура, ако нещата излезнат извън контрол и от днес за утре трябва да се подготвим?

Не знам Керем и черното, но Ханде с тази червена/цикламена/не знам си какъв цвят рокля е... 🤐

Чак сега забелязах, че има бенка на върха на ухото си.. Ама то очи ли да гледаш, крака ли.. 🤯

# 683
  • София
Налбантова, ами видях долу в десния ъгъл на сторито, че пише "with love" и реших, че Ханде ни дава подсказка.

Гледайки този красив етюд стигнах до заключението, че любовта е не само чувство, но и действие...

# 684
Като гледам този път, все едно при баба на село отиват, да търсят тишина, дивотия и романтика...всъщност дали са Тя и Той или Тя и някой друг/и 🙄

# 685
Налбантова, ако стане работата Славка Калчева на живо ще им я уредим, барабар с цял оркестър ... да има, да се чувства изобилие Stuck Out Tongue Winking Eye

Славена, заедно са. Слушат една и съща песен, по едно и също време Wink

# 686
  • София
Смея се от сърце момичета. Това феновете нямат спирачки. Следят всяка крачка на нашите сладури. Включили са GPS-те и проследяват в реално време къде точно се намират. Един пише:

Друг пък е качил карта на местността и следи къде евентуално може да са тръгнали.  

Няма да се изненадам скоро и дрон да пуснат, за да ги заснеме.
За да изчислят с точност, къде точно са в момента, засичат по всякакъв начин времето на пътуване.  

Последна редакция: вт, 24 авг 2021, 16:54 от БлагаВест

# 687
Алекс, +1. Споделям мнението ти за фенското творчество.

# 688
  • София
И аз така. Фенското творчество ми е напълно безсмислено и излишно. Ама... щом на някого му доставя удоволствие и т.н., да си творят. Wink
Алекс, +1. Споделям мнението ти за фенското творчество.

Марги, не мога - толкова ме кефи аватарът ти, че трябва отново да го отбележа. Усмихва ме всеки път, когато го погледна. Оправя ми настроение и всичко. Буквално. Не го сменяй никога, моля те! Grinning

# 689
И на мен никак не ми допада. Да им режат главите и да ги добавят нескопосано. На снимките с родителите, дори ми идва в повече. Поне да разбират и да го направят като хората. Само веднъж съм попадала на наистина качествен фотошоп с тях.

Дръж здраво Керем.

Общи условия

Активация на акаунт