Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 76

• 54 461
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Обич ,доста често акнето се обострят от бременноста по добре не го третирай от хормоните е ..аз така се бях изпъпчила като пубер..пъпките ми се махнаха но пигментните петна не ..

# 631
При мен не е точно акне, а като черни точки/мини пъпчици и аз не мога да разбра какво е, но го имам от преди бремеността. Веднъж успях да ползвам една доза от серума на мястото и лицето ми се изчисти, но сега ме е страх.
Скрит текст:

# 632
Искам да видя споменатата помада за вежди на Wibo, но не съм я виждала тук май.
Във всеки магазин ли я има или е избирателно както NYX и продуктите на Николета Лозанова?
Питам конкретно за Велико Търново. В мола съм 99%, че не съм виждала.
И още едно въпросче- вярвам,че тук има доста по-запознати от мен със съставките
Акне серума с микроигли на Dr.Tisha може ли да се ползва по време на бременност?
Знам,че има киселини и др., които трябва да се избягват по начало, но не съм запозната кои.

Това може да ти е полезно за ориентир, но има и сайтове където слагаш състава и ти казват, дали е ОК или не.
Скрит текст:

# 633
В лили има оферта за бб крем 2 за 8 лв. Марката е лилийна VZK. Пише че остава сияен вид, което се предполага че е за суха кожа нали? Някой с чувствителна кожа да го е пробвал? На мен много лесно ми излизат пъпки...
Имаше и 4 пакетчета антибактериални на Агива за 1.59 ....

# 634
  • София
Нищо не съм ползвала на VZK. Чула съм добри отзиви за продуктите им. Купих серума им с рациново масло и витамин Е, но още не съм го ползвала.

# 635
В лили има оферта за бб крем 2 за 8 лв. Марката е лилийна VZK. Пише че остава сияен вид, което се предполага че е за суха кожа нали? Някой с чувствителна кожа да го е пробвал? На мен много лесно ми излизат пъпки...
Имаше и 4 пакетчета антибактериални на Агива за 1.59 ....
Аз го пробвах, наистина озарява кожата, много ми хареса като цвят. Но не е за суха кожа, или моята е прекалено суха. Събираше се на точици през деня и  леко ми изсушаваше кожата.Пробвах да го смеся с нещо, само заради цвета, лицето изглежда много свежо. И така не се получи и приключих с него.
Цената е такава, че може да го пробвате и дори да не  е ок, няма ядове Wink

# 636
Смесвайте с 1-2 капки някакво масло сухите ФДТ.

# 637
  • София
Хидратиращият на Балеа е в синя туба.ДПШ също е в синя,четете етикета в магазина да ме ги объркате.
Бобчита, много благодаря! Ползвам няколко шампоана от тази серия, ДПШ го знам, странно как не съм видяла, че има и хидратиращ.

# 638
  • Deutschland
Ето хидратиращата серия :

# 639
  • там край морето...
Някой беше писал, че е видял брошурата на Лили за октомври, в която Миша ББ е намален.
 Може ли да споделите тук брошурата?

# 640

май четох по диагонал и пропуснах Flushed - тази серия има ли я у нас?

# 641
  • Ланкър, планините Овнерог
Има я, взимала съм шампоана и балсама.

# 642
Ходих да търся серума на Балеа с ниацинамид и не намерих. Да не би още да не е пуснат при нас? Грабнах серум и маска за лице с хиалурон на Балеа. Малко след дъжд качулка, но какви са отзивите ви за тях?

# 643
Ходих да търся серума на Балеа с ниацинамид и не намерих. Да не би още да не е пуснат при нас? Грабнах серум и маска за лице с хиалурон на Балеа. Малко след дъжд качулка, но какви са отзивите ви за тях?
Кои по-точно, няколко са серумите и маските с хиалурон на Балея?

# 644
Сигурно още не е зареден по нашите магазини. Кожата ми е смесена, мазна в Т-зоната и чувствителна в областта на бузите. Ползвам аква серума вечер, тъй като през деня го усещах лепкав. Доволна съм от хидратацията му, не ми запушва порите и нямам реакция от него. Маските от серията са от любимите ми.

Общи условия

Активация на акаунт