🔥 Сървайвър Бг - в очакване на сезон 6 във Филипините' 2022 🌴

• 51 277
  • 465
  •   1
Отговори
# 435
  • Другата България
Ивана Микова (Анджелината) и Ивайло Крушарски (футболният вратар) са били заедно в Дарик радио по повод инициатива, която организират: https://www.youtube.com/watch?v=yf9TwHOsSQE&ab_channel=DarikPlus

В движение повече прилича на Анджелина, не е само в устните.
Симпатична е.
Разгледах ѝ фейсбука и ми се струва, че са се гаджосали.

EDIT: Не само ми се струва, а е факт. Тя е зодия Везни, ако почваме статистика Simple Smile .
https://www.facebook.com/photo/?fbid=245498590844955&set=ecnf.100061544462471

Тя е на 43 в предаването, той - на 28.
В предаването ли са се гаджосали?

# 436
  • София
Ееее и аз се дразня, че каста е такъв. Гледат ми се обикновени и неизвестни с нищо хора. Не участници за пиар или да си чешат егото.

# 437
Не мисля, че кастът е нагласен. Сървайвър никога не е разчитал на участници с покани (на хонорар) и ако е имало популярни лица, то сами са се явили.
И докато в предни сезони е било странно да видиш Джина Стоева или Яна Маринова в такова предаване, то в днешно време с тези социални мрежи, всеки втори има социален профил и някакъв following. Да не говорим, че хора, които биха участвали в такъв тип  предаване и да се "показват" е много вероятно да имат някакви предишни изяви в риалити програми или социалните мрежи.
Колкото до "брат на...", "гадже на...", нека не забравяме, че най-емблематичният български сървайвър е баща на участниЧКИ от предходния сезон.

# 438
  • Sunshine state
Да, ама писва. Ей тука имаме неизвестен човечец, дето се явява на всеки кастинг на фермата и не го избират, а пък Мила изведнъж веднага избрана, щото уж се явила на кастинг. Айде бре..

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 21:21 от Pupitka

# 439
Да, даже и да са се явили по собствено желание, със сигурност фактът, че са по-малко или повече популярни е изиграл роля. Най-верояно е имало доста хора, които не са били известни във Фейсбук или Инстаграм и просто са ги отсвирили. Важното е да направят хубав сезон. Само дано сестрата на Мартина не е същата гаднярка.

Тази Ивана след някоя и друга снимка, интересно на кого още ще ни заприлича ;р Досега на Анджелина, Мила Кунис и Хилда Казасян. Stuck Out Tongue

# 440
  • Другата България
Тия двамата ако са били гаджета още в предаването....съвсем отиде коня у ряката.
В смисъл, така да са влезли, като гаджета.
Ако там са се гаджосали, лошо няма.

# 441
Не мисля, че са били гаджета отпреди, по всичко изглежда, че тя е живеела в чужбина. Пък и с тази разлика в годините, малко странно ми се вижда да са си влязли готова двойка. Нямат и особено стари снимки заедно. Вероятно във формата са се запознали и в реалния живот са се взели.

От мъжете разпознах пластичния хирург, коментирал е Топ 10 в Мармалад, следвам някои негови пациенти в Инстаграм и са го качвали на стори (май Галин певецът ходи при него). Работи в Белисимо клиник. И на мен ми е странно, че толкова млад е хирург, но той май повече се занимава с филъри.

Преди време бях чела за някое от американските риалитита, че се оплакваха, че търсели масово хора с Инстаграм разпознаваемост (макар че 10-20к последователи са нищо за САЩ). Така че със сигурност и при нас го има, със сигурност не е минус да имаш някакви странични изяви, които ще привлекат зрители.

Колкото до това, че наш съфорумец не го взимали във Фермата, а Мила "веднага" я взели в Сървайвър - Сами участваше през 2019, оттогава е имало 2 ферми и 2 сезона на Игри на волята, Мила нищо чудно да се е пробвала и за там. Неделчо Богданов от ИВ каза, че поне 3 пъти се е явявал във Фермата и не са го взели, пък има популярност отпреди. Така че не е само до популярност, търсят се различни образи.

# 442
Този Сами го бях виждала в едно предаване с шеф Токев, както и в още една продукция Dating Beyond Borders... ''You Know You're Dating a Bulgarian Man When...'' Той беше българският мъж, иначе е от смесен брак с арабин.
Вярно са едни и същи до втръсване, а усещането за връзкарство е неотменно. Сега пък и приятелката му, естествено.

# 443
При тях е фамилна обремененост 😃 майка му на Сами и тя в шоу участваше едно време. Баща му е египтянин.

# 444
При тях е фамилна обремененост 😃 майка му на Сами и тя в шоу участваше едно време. Баща му е египтянин.
ее смятай, сега пък и майка му Grinning Те са като черва оплетени всички. Тези неща не ми правиха впечатления преди, защото когато даваха Сървайвър бях дете и не бях гледала подобна продукция, стори ми се че е като все едно филмите за животни в джунглата, но с хора Grinning , не съм търсила кой какъв е от участниците, а сега като знам и някак това ме дразни.

# 445
  • Вестерос
Да, ама писва. Ей тука имаме неизвестен човечец, дето се явява на всеки кастинг на фермата и не го избират, а пък Мила изведнъж веднага избрана, щото уж се явила на кастинг. Айде бре..
Налиии... и на мен ми е анти

# 446
  • Пловдив
Явно търсят с Инстаграм последователи, може би и на тази база са взели съфорумката -треньор. Тя не живее от поне 7  години в България,  та е по-удачно да бъде в Сървайвър ЮК,но на . Свършиха се българите, но може би винаги търсят някой, живеещ в чужбина за представителност. Но тя поне е ново лице. И мен ме дразни иначе тази шуробаджанащина в реалитита. Супер противно е. Ще видим как ще се представят и какво ще е.

# 447
Сървайвър Филипини 2022 - Скритият идол

Жени

Мъже

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 11:16 от Bengun

# 448
  • Sofia
Зоран е мъж на Силвия Петкова.

В кое предаване е била?
Видях я във Фермата когато и той беше там,с баба му бяха дошли за подкрепа.
Не ми изглеждаше да търси известност.

# 449
Явно търсят с Инстаграм последователи, може би и на тази база са взели съфорумката -треньор. Тя не живее от поне 7  години в България,  та е по-удачно да бъде в Сървайвър ЮК,но на . Свършиха се българите, но може би винаги търсят някой, живеещ в чужбина за представителност. Но тя поне е ново лице. И мен ме дразни иначе тази шуробаджанащина в реалитита. Супер противно е. Ще видим как ще се представят и какво ще е.

Ново, ново, колко да е ново?
Аз, която първо гледам ТВ общо няколко седмици годишно и то покрай реалитата, а Бг такава- една трета от цялото ми "екранно време", неколкократно съм попадала на нейни изяви в БНТ и Нова. Може и в БТВ да е имала включвания, за там не мога да твърдя, но със сигурност не е попаднала в каста напълно случайно.

Общи условия

Активация на акаунт