Преди 7г почина баща ми, аз се омъжих и поради голямата къща живеем аз и мъжът ми с децата (на 2ри етаж), майка ми и брат ми(1ви етаж) и има приземен етаж в който живее баба ми. Никой не й държи сметка къде ходи, какво прави и т.н. А тя приказва на хората и на съседите колко ужасни сме били, каква невротичка съм била (имам 3 деца и се случва да повиша тон, а и те много викат) говори децата ми какви сърдити и лигави били, майка ми защо не работела, брат ми защо не бил се оженил още, изобщо всякакви гадории. Проклина ме постоянно като се засечем по двора, и само да я видя ми се вдига кръвното... Кани си другите внуци с преспиване (а те са още по големи паразити). Беше изгонила едното ни куче от двора и тогава й казах да си събира нещата и да се маха и разбира се тя е такава манипулаторка, че веднага хукна да реве на брат ми с какво била заслужила това.
Днес отново блесна. Майка ми си забравила ключовете на входната врата и баба ми не можела да отключи. Следователно звани на пожар и измеждудругото писала съобщения на майка ми "сега на 112 ли искаш да званя"... Честно ви казвам нямам нерви заради нея. Само като знам, че продължава да наглее вкъщи и ми се отщява всичко. Не мога да спя, не ми се яде, постоянно ме боли главата. От скоро пия и валериан и Спокоен ден, но нямат ефект.
Моля ви дайде ми съвет какво да правя с нея.