Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Кармичен партньор

 • 3 613
 • 57
 •   1
Отговори
# 45
 • София
 • Мнения: 58
Звучи ми като той да е скорпион или поне луната му

# 46
 • Мнения: 2 317
Vayanna,
А какви зодии сте ?
Съвместими ли сте астрологично ?

# 47
 • Мнения: 138
starinthenightsky ,веднъж да сме на едно мнение:)
Иначе...не разбирам хората,които не вярват в привличането от пръв поглед и се страхуват какво можело да стане..Щастие е да срещнеш подобен човек и глупост сам да го натириш.Все едно повечето хора са женени по любов и живеят щастливо,а не просто съжителстват и се използват взаимно..Радвайте се ако птичката ви е кацнала на рамото и не я изпускайте,защото такива възможности обикновено са няколко за целия ни живот..

# 48
 • Боса по асфалта вървя си ...
 • Мнения: 19 111
Ако скачаме на всеки, който ни привлича - ще си носим гащите под мишница Smiley Та вместо да научим урок - да не се окаже, че сме натрупали негатив за допълнително бонус отработване в настоящия или следващия живот?! Joy

# 49
 • Мнения: 687
Щом се изнесъл и зарязал жената и детето и сега той те годи, ми вземете и я изживейте тази карма. Иначе какъв е смисъла от всичкото това гонене през годините. Ако кармата ви е да се гоните и никога да се стигате ще доживотно преследване и на какво ще ви научи...

# 50
 • Мнения: 2 903
О, това дали е с жена си и детето или не, мен не ме касае. Те не са ми нито фактор, нито спирачка, ако искам да тръгна към него. Обаче не искам. Търся начин да се отърва от това усещане с минимални щети и за двама ни. Мисля, че засега съм на прав път и се чувствам доста по-добре. Но то през зимния период е така, почти не се засичаме, всеки си мисли за неговите си неща и сме си ок. Ама като почнем пак да се виждаме по-често, дано не се върна пак на изходно ниво. От това се опасявам. Не, че не се свиква и с това да си влачиш обсесивните мисли със себе си, но е токсично

# 51
 • Мнения: 5 214
В такъв случай, аз може би пропускам нещо... защо не искаш да си с него, след като пречки няма, и има толкова силно привличане?

# 52
 • Мнения: 2 903
Ами то и темата ми е такава, не как да го привлека, а какъв е начинът да се отърва ит това усещане.
Не искам да съм с него, защото това привличане е странно, не го чувствам като привличане, а като омагьосване,( или обсебване) което за мен не е нормално и естествено състояние.
Не искам да съм с него и защото познавам доста добре сложния му характер и голямото му его, виждала го и с жена си как се държи...точно никак, като към непознат.
Тооо май това е рецептата, да поживея малко с него, ще ми мине цялото обсебване за дни и ще избягам с писъци😂

# 53
 • Мнения: 687
Аз не разбирам защо е това упорство и желание да се избягвате.
За да го забравиш окончателно трябва да избягаш от обсега му на въздействие, т.е. да се виждате никога повече. И ако успееш тогава какво ще му е карчмичното, надвили сте себе си... Първоначално си привлечена от него на физическо ниво, когато се сближавате и започваш да водиш борба със себе си говориш за него в духовен аспект, но аз продължавам да си мисля, че си е чисто неосъществена любовна връзка... И какво е кармичен партньор, партньор в какво или партньор от минал живот. Изобщо кармични ли са всичките ни връзки с хора в живота...

# 54
 • Мнения: 2 903
Аз от общуване с него не мога да избягам, защото ми е в средата, обкръжението, работния кръг. Не мога точно да обясня, защото много явно ще стане и някой може да ни разпознае:)
Но и не въпросът да се скрия някъде, а да се общувам с него, без никакви емоции и усещания. В тези случаи бягството е безсмислено- където и да бяга човек, емоциите и мислите ги носи със себе си.
И аз не разбирам много разликата между кармичен партньор, сродна душа, пламъци близнаци. Нито от начините за разплата и преминаване нататък.
Нещо подобно ми се случи и в деловите отношения. Преди десетина год влязох в съдружие с една жена. През годините толкова удари под кръста преживях от нея, толкова лицемерие и подмолни действия. До ден днешен не мога да се отърва от нея заради институционални спънки и взаимна зависимост поради общи неща, които трябва да разделим и все не се получава.
Една астроложка ми каза, че имам да изкупвам кармична връзка и с нея. Е...аси готината карма дето ме гони отвсякъде:confused:

# 55
 • Мнения: 2 317
А да не би той да те приема просто, като приятелка, а не в любовен аспект ? Все пак, това са цели 15 години познанство казваш ! И никога ли не е имало дори и намек за нещо любовно между вас от негова страна ?

# 56
 • Мнения: 5 214
Продължавам да не разбирам. Ако аз имах възможност, щях не на 100, а на 1000% да се възползвам от нея. По-добре да си го изживея, и ако ще да се разочаровам, но да ми мине тая мъка, отколкото цял живот да се чудя какво е щяло да бъде.

# 57
 • Мнения: 687
Историята си изцяло любовна и неизживяна като в роман, сигурно има кармичност, на ще остане незавършена ако не се решите на крачка. Друг е въпросът дали и той я вижда по същия начин. Заявявал ли ти е в прав текст, че изпитва към теб чувства и иска да ги споделите, както и да се обвържете.

Общи условия

Активация на акаунт