Любители на кучета - 121

• 32 743
  • 775
  •   1
Отговори
# 135
Страхотна история, наистина просълзява! ❤ Относно загубата винаги е тежка и боли независимо колко време минава, самата липса се усеща. Когато приспахме красавицата ми се заричах,че няма да мога да имам друго куче, че сърцето ми няма да го понесе, но когато видях снимка на бебешката муцунка на Майки направо се влюбих. От друга страна ме насърчи и думите ветеринарната ни лекарка когато и казах какво е станало с нея, каза ми да си вземем друго куче,че никога няма да спре да боли и че времето не помага. Човек не трябва да живее сам и трябва да има мокра муцунка до себе си. Сега я нося в сърцето си и винаги се сещам за нея в ежедневието.
Вярвам,че някъде там ни чакат да се съберем и са здрави и щастливи. ❤
Честит ден на мокрите муцунки, нека са ни живи и здрави и винаги до нас! ❤❤❤

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 10:40 от Alice.in.Wonderland

# 136
А някои още не сме губили куче и познайте дали не рева при всяка такава история. То е нещо, което дори не успявам да си представя.

Боли, колкото да изгубиш близък човек. Аз все още съм убедена, че Майло е Каду, не съм луда и вярвам в Кучешки живот. ❤

И ние у дома мислим, че душичката на Айси се върна при нас в черна обвивка.
Айк днес стана на осем месеца.

# 137
Внимание!
Кио хрупа чушка.🥰
Мерси за вниманието!

# 138
  • София
Ама, khaleesi, за тези кадри имате цялото ни внимание, разбира се Grinning Пробвали ли сте с краставица? Накрая направо готова салата ще можеш да й сервираш Wink

# 139
  • Варна
Ето какво ми припомни фейса ❤
Бялото ми патенце, което обожава домати 😂

# 140
  • София
Сладурковци Blue Heart
Я споделете любимите лакомства - дотук имаме чушка, домат ... Моят КапонЧо харесва доста баница !? Laughing
Разбира се, давам с мярка, която, както се видЕ, не върши раОта; затова си посипах сол на главата и сега съм послушна Bowtie

# 141
Здравейте,
Исках да Ви попитам.Предполагам повечето от вас сте наясно с ваксини и обезпаразитяване.На мъжа ми му се налага да разхожда кучето на роднини,което няма нито една ваксина и не е обезпаразитено и до преди 3-4 месеца бяха намерили 2 бълхи.
Въпроса ми е - Имаме бебе на 2 месеца има ли риск за него?
П.С Знам,че въпроса ми не е уместен.
Просто исках да чуя мнението на други хора,преди да разговарям в мъжа ми.
Благодаря за разбирането.

# 142
Сладурковци Blue Heart
Я споделете любимите лакомства - дотук имаме чушка, домат ... Моят КапонЧо харесва доста баница !? Laughing
Разбира се, давам с мярка, която, както се видЕ, не върши раОта; затова си посипах сол на главата и сега съм послушна Bowtie
Смешно е, ама любимото им лакомство е препечена коричка хляб - скачат, въртят ушички, вълнуват се като я подушат и така сладко мляскат, ще кажеш, че е пържола.

# 143
  • София
Здравейте,
Исках да Ви попитам.Предполагам повечето от вас сте наясно с ваксини и обезпаразитяване.На мъжа ми му се налага да разхожда кучето на роднини,което няма нито една ваксина и не е обезпаразитено и до преди 3-4 месеца бяха намерили 2 бълхи.
Въпроса ми е - Имаме бебе на 2 месеца има ли риск за него?
П.С Знам,че въпроса ми не е уместен.
Просто исках да чуя мнението на други хора,преди да разговарям в мъжа ми.
Благодаря за разбирането.
За ваксините няма проблем, защото кучешките болести не се предават на хората, освен бяс. Паразити могат да се прихванат, но ако мъжът ти внимава, мие си ръцете и не се прегръща с кучето - няма проблем. 2 бълхи на необезпаразитено куче си е постижение. Аз и каишка му слагам и пипети лятото и пак има пропуски.

# 144
  • Бургас
зайчето, няма да има проблем, ако само го разхожда, без да го води у вас.
Ако кучето скача по него и си играят, да смени дрехите след разходката и да си измие ръцете.
Бълхи можете да си донесете вкъщи и без куче:) В Бургас например гларусите и кърлежи ръсят по терасите.

# 145
  • тук-там
Моите много обичат кисело мляко и кашкавал. Добавям към барф-а.
С бълхите нямам опит, не сме намирали, но кърлежи от всякъде прихващаме. За ваксините са коментирали по-горе. Не спирам да се изумявам - как може домашен любимец без ваксини.

# 146
  • София
Ще се повторя или потретя, но при нас най-най-най любимото е краставица Simple Smile След това е може би киселото мляко и сладоледа.

# 147
  • Бургас
Чорапите. Снощи е изяла любимия чифт на ММ. Вече и гардероба отваря проклетницата.

# 148
  • о`майна лунна нощ е
Банан. Почва да трепери като обелим някой и не му дадем. Скрибуца, мрънка, тропа с нокти по ламината .....
На село редовно си краде паднали ябълки и ги носи в една туфа див карамфил да си ги яде. Бере и ягоди ... без листата. Когато невенът цъфне - пасе и от него /само цветчета/. О, да - пъпеш също.

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 15:35 от `ТуиГ

# 149
Кисело мляко!На село правим ремонт и сме забъркали гипс в кофичка от такова...Лори тича по ,,баш мастойра"...с едни опулени очи...да не изпусне благината!Варено яйце- само да чуе , че се бели черупка и се дава лапа...Плодове- пъпеш, диня, ябълка,банан.А този август се научи да си бере и малини! Поздрави от един Рилски турист!

Общи условия

Активация на акаунт