Любители на кучета - 121

• 32 745
  • 775
  •   1
Отговори
# 150
Краставица и при нас. Следва диня, ябълка и банан.

# 151
При нас банан,  краставица , рядко диня .

# 152
Чорапите. Снощи е изяла любимия чифт на ММ. Вече и гардероба отваря проклетницата.
Явно е любим деликатес за породата. И Бейли най си обича.... чорапки 😜

# 153
  • София
Леле, това с чорапите е култово! Май е от такава любов към нас, че искат даже да я приемат вътрешно Yum
Ама слагайте ги в кутия с катинарче, бря! Laughing
Roo Roo, изпечен турист е твойто малиноЯдче! Капончо като си похапна на върха и почна да мрънка, да си ходим ... и си отидохме, ама естествено той на гърба на някой от нас, хитрецът Simple Smile И ягодоЯда ми допадна Simple Smile
И препеченоЯда Simple Smile))

# 154
  • Варна
На Бизу всичко му е любимо без плодове, много рядко решава, че ще хапне, а Каду само кашкавал и месо.

# 155
  • София
Моето пърди. Ние сме с насълзени очи. Да му дам ли кисело мляко с пробиотик?

# 156
  • тук-там
То и на моите всичко им е любимо. Няма такива лакомии …
Ре, с какво го храните?

# 157
  • София
С БАРФ, но готов. Давам за наградки сушен дроб. Нищо друго не е ял, поне доколкото знам. Само краставица вчера.
Забърках пробиотик с малко кисело мляко. Просто се ужасявам да не се разболее пак.

# 158
  • Sofia
Чоки яде ВСИЧКО… като прасе е

# 159
  • София
Моят дечко умира за ябълка. След това е краставицата. А банана хич не го долюбва, само го прехвърля в уста и демонстративно го изплюва.

# 160
  • sofia
Хаха, всеки с вкусът си...
Леон е доста лаком и не мога да кажа, какво му е любимо. Всякакви саламчета, бекон, моцарела, кашкавал. Сладолед обича много. Червени чушки и краставица.
Ето го тук с новата си играчка.

# 161
Явно повечето кучета харесват чорапи, Майки види ли чорап тича да го яде и се крие за да не го вземем. Joy
Да ви се оплача от вчера се мръщи на храната, яде,но по малко някак насила. Иначе е жизнен играе и тича много. Оказа се,че при майка ми кученцето което се появи от нищо май е с парвовироза, а никъде не е излизало само в двора. Вчера водих Майки,но не съм го пускала на земята. От колата вътре и обратно. По думите на майка ми от днес му е станало нещо и не го била пипала,но знам ли. До колкото знам паровирозата инкубационния период е 6-14 дни, а на 29 сме на 3та ваксина. Дали ако искам да му пуснем изследване ще покаже ако недай боже има нещо.

# 162
  • Пловдив
Шошото не обича плодове и зеленчуци. Рядко нещо преглъща, повечето неща биват изплюти. Обича кашкавалче, сиренце, месо и котешки аковци.
Но на фона неговото злоядство сега си хапва и аз съм доволна.
Reunion, Fortiflora e добър пробиотик.

# 163
  • под тепетата
Като малък само да чуе звукът на белачката и е цъфнал до мен да чака за краставица и морков, а сега кога яде, кога-не. Но за кашкавал и мръвка е винаги готов!

# 164
През две стаи чува белачката и довтасва. Joy

Общи условия

Активация на акаунт