Любители на кучета - 121

• 32 782
  • 775
  •   1
Отговори
# 225
  • sofia
До куче е и според мен. Дакела Мартин не пипваше нащо навън, дори и лакомства от вкъщи не искаше. Леончо е като прахосмукачка...

# 226
Вълчан излиза според мен с идеята да закуси. Joy

# 227
  • под тепетата
Хибискус, Sivi, съвсем ме отказахте от фурминатора. Като си е къщно магарето, го минавам в банята с влажна гъба или ръка , да обера каквото мога по него.

# 228
  • София
И при нас започна сезонният косопад. Аз съм му взела една имитация на фурминатор от Алиекспрес. Чудна работа върши, да можеше и сам да реши кучето... Аз го къпя с един шампоан от Джъмбо, но доста рядко напоследък. Иначе съм му взела почистваща и хидратираща пяна на Duxos3 и един сух шампоан на Pet head. Сухият шампоан още не съм го ползвала.

# 229
  • Бургас
Днес отскочихме на пазар до най-близкия турски град. Това е голям магазин за дрехи, от типа на Зара, на главната улица. Куч вътре спи на хладно, проснал се в средата и никой не го закача. Хората го заобикалят внимателно, да не го събудят. Дорева ми се. По-късно минахме пак оттам, само се беше попреместил:)

А това ведомство е сложило две къщички за бездомничета, със снимките и имената им, точно до входа. Беше банка или друга служба, не обърнах внимание. Имаме много да гоним турците в отношението и вниманието им към уличните животни.

# 230
Да не ни забравите! Дяволчето Фют си няма любимо лакомство. Но като хапваме се присламчва тихомълком и така те гледа, че ти присяда.

# 231
  • София
Някой поръча бишкотки. Това са нови внуци на Балу от единия му син. 5 момчета са!
Скрит текст:

Балу обожава зеленчуци и плодове. Умира за зеле, броколи и карфиол. Чушки, домати и краставици си бере от растенията. Моркови и банани също много обича, както и диня и пъпеш. Лили е друга бира, тя на винце налита, но не обича да яде разни "зеленяши". На нея й дай кашкавалче, месце.

# 232
  • под тепетата
Че кой с винце ще хапва зеле! Много добре си знае Лилито какво му върви Smile
Благодаря , Коте, за бишкотките - момченца към кафето ми! Наминавай по-честичко, че да се порадваме на потомството на Балу. Здравички да са всички във  все по-голямото семейство!

# 233
  • София
Опитвам, ама времето не спира да ме чака...
Нощем ей така спи, ако се случи да го пуснем навън. Цяло лято спа на полянката, във влажната трева. Буквално не можем да го приберем.

# 234
И аз да си платя с данъка с мнооого закъснение. Благодарим Сивиии!

# 235
  • Бургас
Mama Martina

# 236
Ооо,даа Joy Право в десетката

# 237
“Кой го направи?” Joy

# 238
  • София
Момичета, да се оплача... Аз съм в болнични след операция на коляното, съответно кученцето е с мен през по-голямата част от деня. И през това време е същинско ангелче - следва ме кротичко от стая в стая, играем си спокойно с всички играчки, ближе ме, ляга по гръб да му галя коремчето и да му правя масажчета, спи в краката ми, въобще абсолютен кротушко. Даже почти всеки път вече си върши работата на абсорбиращите чаршафчета.

И после в 17:30 ч ММ се прибира, почват да си играят и  за 5-10 минути Фреди се преобразява радикално в някакъв хиперактивен хапещ звяр, който търчи бясно из къщи и се хвърля на всичко и всеки. Disappointed Relieved А тогава се прибира от градина и детето, вижда тая сцена и съвсем ми се провалят опитите да ѝ помогна да свикне с кучето. Направо в чудо се виждам.Rolling Eyes

# 239
  • София
Да си платим данъка най-накрая с мързеливеца Чарли. Стигнахме гръцкото море... ми много е хубаво, ще му се незнае. Ама... това е друга тема.
А тоз, малкия, нещастен, че пак е опнат на плажа, но този път по цял ден, че сме в къща за гости. Отделно, че принцът не иска да остава сам и надава вопли и рев 😂. Та затуй ще кибичи на плажа с нас. Ма не му е зле - под чадъра на хубава сянка и дремуцащ през повечето време.

Общи условия

Активация на акаунт