Осмокласници 2021/2022 - Все още ваканционна!

• 34 891
  • 752
  •   1
Отговори
# 375

Моли, счетох го за юзър френдли, защото аз не съм особен френд на подобни платформи, пък от първия път се оправих Simple Smile

Simple Smile Аз нямах този късмет. Първо изобщо не разбрах че трябва да се попълни в самата система, после се лутах в опциите - рових в образованието и другите там, докато накрая не видях социално подпомагане. И там пак чак накрая това което ми трябва. После попълних декларацията, записах и реших да проверя какво е станало. Отворих през браузъра чрез цикане на фаила - грешка някаква. Ама не както обикновено, а ми отвяря файл с нещо писано на английски. Simple Smile Аз нищо не разбрах. След няколко опита разбрах, че трябвало да го отворя с десен бутон на мишката и избор на програма, която да ми го отвори. И така... Дано да съм се справила в крайна сметка Simple Smile

# 376
  • София
Гита, и от мен имаш 🤞Дано се случи това което желаете.
ЗаСлон, аз ще ходя. Там ще съм около 17:30 -17:40. Мисля, че и Маги каза, че ще ходи.

# 377
  • София
Гита, стискам силно!!!
Ще ходя... Днес довършвах лютеницата и малко печени чушки, и боядисяхме кухнята и тавана на трапезарията. Утре стените на трапезарията и ремонт минимум е готов. Много съм уморена днес, но утре ще си почивам на протеста. .

.
За сравнение картинка от преди
Скрит текст:
[/spoler]

Последна редакция: пн, 30 авг 2021, 21:56 от magi_sveta

# 378
  • Пловдив
Magi_sveta,
Помня тази снимка
Heart
Как е мъжа ти?
Pisa
Не сме ходили в Орфей. Но ще бъдем там 3-6.09.

# 379
  • София
Велина, скоро да забрави всичко.

Добри, как е ученикът?

Моли, добре завърнала се.

Гита, чакаме добри вести Hands Pray

Маги, и аз я помня. Дано скоро и белезите изчезнат.

Моли, аз и входящ номер получих малко след като подадох ... (Все пак ходих до училището, че и ПИК на НОИ си извадих)
Признавам си, че не попълних част от полетата, които ми се сториха на безсмислени, дано не е ми върнат да коригирам.
Само не разбрах за чий бяха данните на другото ми дете в тази молба.

Последна редакция: пн, 30 авг 2021, 23:12 от Desem

# 380
  • София
В кухнята остана ММ да монтира едно пано върху гърба под шкафовете и няма други материални белези.
Ръката като функциониране се възстанови без поражения, има белези, не като класическите възлести - по-добре на външен вид. Казва, че още има прекалена чувствителност на цялото място... Днес като се качих да боядисвам всъщност се уплаших истински - имаше щети, които не подозирах, но все пак важното е, че всичко завърши добре...

# 381
  • България, София
Гита, стискам палци и аз 🤞
Нека се случи, това, което искаш 🤗

Кали, наистина най-хубаво е, когато всичко е зад гърба ни 😊
Много ми олекна. На девойката също.
Desem, благодаря 😊

Аз няма да успея да отида на протеста за съжаление.

На който ще пътува към Пампорово - хубаво изкарване 🤗 Толкова са ми скъпи на сърцето Родопите.
Като бях на вилата по-миналата седмица, виждах в далечината Снежанка 😍

Маги, дано скоро всичко се нормализира и чувствителността намалее.
Понякога е по-добре човек да не разбира истинските измерения на бедствието. Или поне не веднага.

# 382
  • София
velina_v, бързо да забрави интервенцията девойката, да се радва на резултата Kissing Heart

Маги, спомням си и аз снимката, кофти етап ни беше. Дано дори и споменът за инцидента избледнее значително Kissing Heart

Аз трябва да заведа малкия на контролни прегледи, изискани от отбора, ако приключа навреме - идвам на протеста.

Сега съм в издирване на легло за набора и лилави пердета и лилав мини-килим - за девойката, добре, че малкият нищо не иска Joy

# 383
  • В светлината на слънцето
На моят това е раницата. Втора година е с нея (беше на сестра му за около година) и няма намеренуе да я сменя - супер удобна му е.

# 384
Beb4o аз лилави пердета взех от jusk , доволна съм от тях. На набора и ние взехме пролетта ново легло 120/200 , без табла от към краката , да си му стърчат 🤣🤣🤣

# 385
  • София
swetlanago,  благодаря за информацията, ще отскоча до jusk. Преди години с най-добрата ми приятелка бяхме на лов за лилави пердета - тя търсеше някакъв конкретен нюанс и оттогава съм ги сложила в графа "невъзможни за намиране" Joy
И аз ще търся легло с възможност за свободно стърчащи крака. Сега ми намеква, че бензиноколонката, която служи за дом на бельо, чаршафи и сие, както и гардеробът, наподобяващ гаражна врата, го били дразнили  - ами, да го дразнят, няма да влиза в тях, няма как да му умалеят Joy

# 386
Гита, от вчера стискам палци!
JiD, ще се засечем значи. Няма как да ни пропуснеш, 15 човека компания ще сме. Набора ще водиш ли, че моят ще е наличен. С братовчед си и едно приятелче ще са.
Нашата детска е доста тясна и няма много варианти. Леглата са сандвич и няма как да бъдат по друг начин, няма място. Тази година махнах спайдърмена от едната стена, че не прилича на тийнове и пребоядисах мебелите. Бяха скептинчи, но покле одобриха резултата и много си я харесват.

# 387
Току-що по FM+радио анонсираха протеста довечера пред Министерството. Дано има чуваемост. Съжалявам, че няма как да подкрепим, че ни делят доста км, но мислено ще сме там.

# 388
  • Варна
Гита, стиснати палци и от мен - дано се наредят нещата по най-добрия начин!
Ако се организира нещо за Варна, ще се присъединя, но не съм организатор по душа - една форумска среща не можах да постигна, та камо ли цял протест...
Мернах статия за старта на новата учебна година в различните балкански държави, та да допълня за Хърватия - там започват присъствено на 6.09. Миналата година "големите" - от 5ти клас нагоре, учиха дистанционно сумаро два месеца. През другото време си бяха на училище присъствено. Засега нагласата е да се придържат към този план и само в критичните моменти да спрат децата от училище. Но е факт, че там мерките се спазват много по-стриктно от тук.

Добри, разказвай за първите впечатления на гимназиста! Доволен ли е, ентусиазъм има ли?

Писа, чудна е станала стаята! Много повече ми харесва от детския вариант!
Нашият ремонт се позабави, да видим кога ще стане. Дано не ни хване ранна зима, че по план трябва да сменяме дограма.

# 389
  • Пловдив

Нашата детска е доста тясна и няма много варианти. Леглата са сандвич и няма как да бъдат по друг начин, няма място. Тази година махнах спайдърмена от едната стена, че не прилича на тийнове и пребоядисах мебелите. Бяха скептинчи, но покле одобриха резултата и много си я харесват.

Детската се е получила чудесно, но как се слиза от горното легло, ако друг спи на долното? А колко е високо горното легло?
Подкрепям протеста! Щом работят бизнеси и децата трябва да ходят на училище. Стига вече сме правили компромиси и пестили пари за сметка на децата и образованието.

Общи условия

Активация на акаунт