Осмокласници 2021/2022 - Все още ваканционна!

• 34 770
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
Essential, здрава и успешна да расте прекрасната малка дама! Да намери добри приятели и стабилна среда!
lulumba, от сърце желая да си здрава, със здрава нервна система и боен дух, както и досега (поне с такова впечатление остава от писмената коминукация тук)!
Ние вече също сме по-ширините, които обитаваме напоследък - ваканцията и прекрасното време у дома приключиха! Сега започваме да се подготвяме за началото на годината (тук на 01.09.) - психически и организационно. Не ми се струва коректно да попълвам анкетата, защото трябва да посоча освен руски и румънски, и български и английски, та ще се въздържа...
Ние не сме ваксинирали децата и на този етап мисля да се въздържа - ние с мъж ми свършихме тази работа в БГ.

# 121
  • София
Наистина наближава началото на учебната година, пфуууу. marini, вие сте първи, имаш ли достатъчно бутилкови запаси, да не те мисля Hug
Аз се заредих с любимата Мантинела от гръцко, тази година му взех и червено братче - ще видим то какво ще излезе Joy

# 122
  • На морето!
Честит празник на всички празнуващи, които съм пропуснала! 🥂

# 123
Наистина наближава началото на учебната година, пфуууу. marini, вие сте първи, имаш ли достатъчно бутилкови запаси, да не те мисля Hug
Аз се заредих с любимата Мантинела от гръцко, тази година му взех и червено братче - ще видим то какво ще излезе Joy
О, beb4o, ние сме в царството на червеното вино и коняка, та хич не ме мисли...Wine Glass Дори само да си помисля за нервообразуване и бутилката се материализира на масата пред мен...Smile Но, пък е факт, че се борят и стараят и двамата, та до момента употребяваме предимно от скука и спортна злоба...Wink Да видим все пак и тази година как ще е...Заредени сме и с домашна ракия от БГ! Няма празно!

# 124

Бебчо, бъркаш се. Добри писа че започват училище на 29 август. Обаче нищо не е писала по въпроса с питиетата как е в Египет..та я мисля и аз Satisfied

# 125
  • София
vox, права си, Добри са първи. То с тези нейни прекрасни разкази направо забравих, че не е там само за почивка. Нея жабите ще я държат в кондиция, а тя - нас  Joy Добри, Kissing Heart

# 126
  • София
Бира със сигурност има е Египет. Wink

marini, интересно това което споделяш за "царството на червеното вино и коняка", не го вързвам "вашето" място с тези напитки.
Разтърсих се и попадна на това:
https://topnovini.bg/novini/837408-podzemen-grad-na-vinoto-v-moldova
Щом има вино, ще има и коняк Joy

# 127
Точно така, Desem, тук няма нищо друго забележително, освен подземните винарски изби и тя не е една... Интересно е, но за повече от веднъж не става, според мен, а ние вече сме били 4-5 пъти. Нямат си планини, морета, океани... Някоя и друга рекичка, изкуствени езера и няколко каменни постройки, гордо наречени крепости. Как да не се пропие човек?! Wink

# 128
  • Варна
Essential, здрава, усмихната и много успешна да е девойката ви. Много е чаровна 😊
lulumba, бъди здрава и много щастлива. Само хубави емоции ти пожелавам. 🍀

# 129
  • Пловдив
Desem,
добре че внесе уточнение. Бях останала с впечатление, че marini са в Италия.
Молдова ми звучи още по-екзотично ( в смисъл непознато).
Не че в Египет съм била  Simple Smile

# 130
Благодаря на всички за прекрасните пожелания!

Аз започвам да отмятам прегледи при зъболекар, очен лекар, личен лекар.
Учебниците ги взехме от познато дете, което е една година преди нас. Остана ни само българския език и литературата, че тази година учебниците са други.
Ще видим колко ще ни одрусат и за комплекта по немски език.

# 131
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile не ме мислете. бащицата се подмаза за нещо (още не съм разбрала какво) и ми взе цял бейлис от летището в Истанбул, а вчера донесе и бутилка египетски коняк. не съм го пробвала, може и от фурми да е.Simple Smile
и се оказа по-лесно да поръчаш кашон бира, отколкото да намериш слънчогледово олио. то пък кой пие олио! Wink

# 132
Леле, ако ви кажа нощес какъв кошмар сънувах - бях на изпит по математика. Приложих теоремага за катет срещу ъгъл от 30гр и след това намерих страните на триъгълника с Питагоровата теорема. Добре се справих мисля 🤣
Иначе набора е започна Христоматията. Но каза, че като чете, после гледа в Уча се, иначе не можел нищо да разбере от старогръцката митология. Дано само започнат и завършат присъствено. Имам чувство, че на учители и директопи много им допадна дистанционното обучение и ще натискат за него.

# 133
  • София
Леле, ако ви кажа нощес какъв кошмар сънувах - бях на изпит по математика. Приложих теоремага за катет срещу ъгъл от 30гр и след това намерих страните на триъгълника с Питагоровата теорема. Добре се справих мисля 🤣

Pisa, кога излизат резултатите, да стискаме палци Joy

# 134
  • София
Правилно, Добри, кой пие олио?! Не се затруднявай
Pisa, само дано да няма втора дата и за нас ... въпреки че аз от дата за БЕЛ се притеснявам Joy

Общи условия

Активация на акаунт