Осмокласници 2021/2022 - Все още ваканционна!

• 34 857
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Kally May, ЧРД - здраве, вдъхновение и прекрасни приятелства тази година на порасналото наборче!

marini, щастлива и успешна нова учебна година.

Dobri - успешна година и на вас. Това с поровете парясници е за златния фонд просто Simple Smile

# 466
  • България, София
marirni, честит първи учебен ден!
Да е успешна и колкото се може повече присъствена учебната година на наборчето Simple Smile

Кали, честит да е рожденикът ви! Да бъде жив и здрав,много, много обичан, щастлив и вдъхновен с рисуването, да успява във всичко с лекота, да намери добри приятели в новото училище и да сбъдва мечтите си.

Аз още не съм се отказала да си нося летните панталони. Имам 3 - 4 бели. Все се надявам, че времето ще позволи да обуя някой от тях поне веднъж, дваж.
Въобще, усещам, че идва краят на лятото и това много ме натъжава. И се вкопчвам в лятото и докато мога, си нося летните дрехи и сандалите. Отказвам да го пусна. Всяко лято ми се струва че свършва по - бързо от предишното, а го чакам цяла година.

Добри, успяваш винаги да вдигнеш градуса на настроението Joy
Ама виж как мисли за теб момчето. Как да му се сърдиш Simple Smile

# 467
Кали, да е лек пътят на рожденика в новото училище! Да е здрав и да имате само радостни емоции!

🌷🌸🌷🌸🌷

# 468
  • Перник
Поздравления за всички празнуващи - първи учебен ден, есен, рождени и имени дни! Да имате здраве и само положителни емоции!

Технически е лято до 22.09. А аз ходя боса и по сандали до към октомври. И, да от тази седмица започнах да обувам панталони след цяло лято с рокли Simple Smile
У нас проблемът с чорапите е решен, като ММ носи само бежови и черни, а принцът - всякакви други цветове.

# 469
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
да де, ама и принца е с черни (изискване на училището) и бащата на принца е сухар и не иска да нахлузи розови или поне сини на пържени яйца или люти чушки.
като капак купих на Горинич от тези до глезена и бащицата веднага реши, че са по-удобни от неговите и пак греда с деленето по цветови или метричен признак.
мъка ви казвам! неземна!
бродерия му е майката и затова хванах иглата.

# 470
Аз нямам никакъв проблем с различаването на чорапи и гащи, просто защото всеки си има отделен кош за мръсни дрехи и съответно пера отделно, че разделям и на бяло и цветно...

Мислех да не взимам отношение по темата , защото ако си призная ще ме сложите в графа изкукали, вманиачени женици пък аз не съм такава Joy

# 471
Аз нямам никакъв проблем с различаването на чорапи и гащи, просто защото всеки си има отделен кош за мръсни дрехи и съответно пера отделно, че разделям и на бяло и цветно...

Мислех да не взимам отношение по темата , защото ако си призная ще ме сложите в графа изкукали, вманиачени женици пък аз не съм такава Joy
Ставаме 2, не се притеснявай Satisfied
...а го намирам по лесно от бродирането, че с шиенето съм леко скарана Flushed

Последна редакция: ср, 01 сеп 2021, 11:54 от Бобец

# 472
  • В светлината на слънцето
KallyMay, честит ти рожденик! Да бъде здрав, щастлив и успешен във всичко, което е пред него! Heart

# 473
  • София
KallyMay, да ви е жив и здрав рожденикът! Да мечтае и рисува със замах, да облече живота си в цветовете, които му носят радост и удовлетворение! Нека топли сърцата ви с любов и уважение Kissing Heart

Чорапите не ги бъркам, веднъж само имах неблагоразумието да купя еднакви модели на набора и брат му - оттогава не повтарям Joy А ММ си купува определен вид и нЕма как да ги объркам с тези, на младежите. Обаче дъщеря ми все по-често гледа към бельо, подобно на моето - ей там ще се чудя къде на дантелата да пришия нещо, а и съм като слон в магазин за порцелан щом хвана иглата Joy

# 474
  • В центъра на моретата
marini, успешна учебна година!
Успешна да е годината и на децата, които започват от днес "мъчението" и в някои от нашите училища!

Кали, честит ражденик! Да е здрав и да му се сбъдват мечтите! А вие да се чувствате горди с него!

Като захванахте темата с чорапите, да си кажа, че много ги мразя Blush, особено тези на мъжа ми. Само черни са и все различни, а докато ги открия два по два, адски, ама адски много се изнервям. Странното е, че никога не си взема сам, а ми иска аз да му давам и ако се окаже, че някой е с дупка се започва едно ровене, за да се търси здрав (и винаги на входната врата, почти на закъсняване за някъде). Но пък, като се слагат за пране - никога не се казва, че има скъсан, директно се засилва в коша за пране. Скъсани вече не кърпя - директно ги хвърлям.
Иначе с девойката не си бъркаме чорапите - вече носи  между 39-40 номер, но чорапите й са пълна шарения - с пингвинчета, крокодилчета, авокадо, ананаси, фламингота и почти цял зоокът и ботаническа градина може да се спретне в чекмеджето й. Аз съм само с едноцветни терлички.

Добри, разцелувай младежа - такава загриженост рядко може да се открие в тийнове.Grinning

# 475
  • Пловдив
... разликата в номерата, аз - с 37, а тя - с 43.
Какво ще ги правим тези девойки с големи карака???? - не зная!!!
Аз съм 40, а бъдещата шестокласничка ми е с 43!
Само на маратонки и джапанки (унисекс Wink , но... от мъжката номерация, естествено) изкара лятото.
За чорапите!
Само споделям, че покрай един ремонт на (почти) чисто новата Горение открих торбичките за пране!!!
Майсторът извади от някъде отдолу на пералнята(не е от обичайното място - филтъра долу вдясно, където претърсвам редовно) два надъвкани чорапа. Не изпомпваше заради тях. Гаранцията не покривала такива неща (макар че се надявах! Wink)
Така че, ако не сте ползвали досега - горещо препоръчвам торбичките за пране. Вече следя кой какво тика в пералнята и съм забранила своеволия с чорапите!
За чорапите на децата - изсипвам им ги от прането в средата на стаята - те да си ги разделят, комплектоват и прибират по чекмеджетата. ММ откакто сме заедно съм му забранила да слага чорапите си в пералнята. Те са мини биологично оръжие... ама да не се излагаме (пред чужденците) няма да навлизам в подробности. "Научила" съм го да си купува сапун за пране и да си ги пере сам на ръка. Когато реши Wink, че има нужда от чисти чорапи.

# 476
marini, успешна учебна година!
Кали , да ти е жив и здрав рожденника!
При нас няма драма с чорапите винаги са по два, никога не са изчезвали. Когато ММ простира на сушилника ги събира два по два , един до друг. Даже когато вади прането от сушилнята ( която ползвам само зимата ) ги еши , но не знае кои са неговите и кои на набора, но това е мой проблем.

# 477
  • София
Kally May, честит да ти е младежа! Нека има много поводи за радост, щастие и усмивки през предстоящата година! Сътворила си прекрасна торта. Kiss Flowers Hibiscus

Vox, прекрасна идея. И на мен ми трябва съвсем малко, за да я прилагам вече. Simple Smile

# 478
Здравейте,
Прочетох набързо 10тина страници и се включвам. За “Орфей” - бяхме миналата седмица за 4 нощувки с двамата. Храната - добра и обилно Simple Smile Анимацията - съмнявах се, че Наборката ще иска да се включи, но тя ме изненада. Ходиха с брат си два дена на въжени паркове. Те обичат всякакви маймунски истории..Simple Smile Доволно! На басейн ходиха, билярд играха, джаги, пинг понг ( малкия с баща си Simple Smile). В ресторанта ставаше доста населено, дистанцията беше мираж! Това видях като минус. Иначе децата останаха доволни; Родопите, Кулата, боровете, въздуха - прекрасни както винаги! Искам пак, не държа на ол-инклузива, но с децата е много удобно…
KallyMay, да е жив и здрав рожденика! Да е късметлия!
Marini, да им върви по вода в новата учебна година!
В нашето училище няма още никакви списъци, чакаме.
Детската стая - болна тема. Всеки иска свое пространство - 14г. Кака и 11г. брат, който иска да става геймър!!! Съответно стол, бюро, светещи мишки, клавиатури, комп. Е няма място в стаята, пуснали сме го в спалнята ни да си разполага бюрото. Но пък нашето спокойствие някъде се загуби. Цял ден стаята е тъмна пещера - пуснати завеси и геймърски викове….Simple Smile

# 479
Отново благодаря, мацки! Flowers Hibiscus
Прибраха се. И двмата имат нови деца в класа. В този на набора са две и вече са 30 деца - добре че от миналата година учат в салона, преобразен на класна стая, та да има още накъде да тъпчат чинове (когато много застудее физическото на всички випуски е...шах).

Последна редакция: ср, 01 сеп 2021, 22:05 от marini

Общи условия

Активация на акаунт