ВМ НВХ - ръфам пражоли и стягам крачоли - 7 част

• 20 340
  • 380
  •   1
Отговори
# 285
Слабеещите, какви са тези бамбони, какви са тези катми, я се спрете малко  Stop
Аз като ви четох на предната страничка се притесних, много малко калориите хапвате, то моето изглежда като тъпчене  Blush
И аз много обичам праниците, то са едни мезенца, едни прасенца, мазнотия и вкусотия   chef

# 286
  • Варна
Витамин Центрум взех, 12,50лъва ми струваше, дадоха даже реклама на Вит. с Лутеин - някакнво много полезно нещо било, за очи, за крака, за всичко. Другия път може от него. Като шей химия, да е множествена!  Crazy
Днес съм 2-ри ден, след 2 седмици съм в почивка за едно денонощие и продължавам. Щот ми се ще по ЧНГ да съм по-фин и стегнат.
Взех, че се подрусах малко Таебо.. Добре, че почнах начинаещите... Абе хубу нещо, ама зор видях, ще тряба ежденевно да се спортува. Добре е, ще става човек от нея!  Mr. Green

# 287
Здравейте Красавици,само като про4етих какво ще ядети наскоро..катми,торти..и викам си Само тук мий мястото.И от днес 4инно съм с вас в играта. Много съм дебел...докато се 4удех кой режим да подхвана,и пак ско4их на стрелката дето вика 70...А лятоската бях  стигнала до 62...Големи сълзи роня да знайти-дебели сълзи...а съм пин4ер 1,61.Щъ съ дукладвъм секи ден.Тза сутрин трицки с кис,мляко,и 1 кайфе,нес.Нямя захари ,нищу с него...Сега отивам до магазините да заформям обяда и ве4ерята и пак ша ви кажа...Днес ще има и гимнастика.Ако се разлюлее земята,да знайти,4е Новата хамериканска бамбина се е фанала у ръце да друска хорце...Ама като го изтренирам,тиогава ще се хваля,защото туй мързела,голям екщън.хайде до след скоро,връщам се бързу.

# 288
Еххх как ви се радвам а аз все не събирам сили да я продължа тази диет.Миналата зима бях 10 месеца на нея и свалих през 7 от тях 18 кг но след това спрях да свалям  Cry  Cry  Close
Не знам защо но към 3 месеца нищо не свалих и се отказах.Сега събирам смелост да почна пак ама кога ще е  Rolling Eyes Whistling
Хайде да се запиша поне да ви чета да се мотивирам  Crazy  Mr. Green
УспеФи!!!  Mr. Green   bouquet

# 289
Май4е на Зай4е,ти само с този постинг и ве4е ме мотивира....- 18 килца...леле,4е хубаво зву4и...ХИ4 не ги 4ети Небесните ,ами запо4вай,виж  и аз съм тукашна и от днешнъ....

# 290
  • Варна
хауу нов пипъл на напъплил-Майче на Зайче-знам та аз-ти не ме знаеш, ама скоро ш ма разбереш каква съм джукла blahblah-виждала съм те  в сериала на Небесната -ВМ- НВД-1354 епизода-сига се  снима 8 сезон на тоз филм-
всички сме главни героини newsm56 newsm56 newsm56 newsm56
-никой не умира и не са жени за сестра си newsm62-само са хрантутим-хади с нас Mr. Green

# 291
Хех че топло посрещане,стоплихте ми душата  Hug  Mr. Green Аз рекох само да се запиша да ви чета пък дано се мотивирам да я почна пак тази зима диетката ама така съм се отхлабила да ям забранености  ooooh! Хубавото е че само 1 кило съм качила през тези 5-6 месеца пируване  Mr. Green Joy
Хади мотивирайте че има кила да се свалят!  Crossing Arms
Я се похвалете с вталяванията си вие че да ви завидя и да я почна пак  Laughing Sunglasses
 tonimirka   то сериалчето и без мен добре си върви ама кога ли ще се шмугна и аз в някоя роля  Crazy  Blush

# 292
  • Варна
Хайди сега да са публикувам-наядох се вече, сметнах са-готови за......а  оцъкляне.....е
Закуска-кафе и 1л.трици-изплюти-много са гадни
Обяд-маринована херинга-120гр
          варени яйца-3бр
          моркови-80гр
общо-580кал/21гр въгл

Вечеря- пил.варено бутче-200гр
              салата-1 малък домат, 1краставица, печен пипер, лук, зехтин
общо-412,7кал/14,6въгл

по някое изнервено време съм изял един пакет-100гр ментови желирани бонбони-326кал
Всичко-1318,7кал
Погълнал съм много въглехидрат и много сол-нищо не направям за ограничаването им, мислим че не съм подходящ за вашия отбор-ще се посъжалявам малко Tired

# 293
welcome
Роли свободни имаме бол, ха захващайте се с нас на       newsm19       !
Пинки гледам е много сериозен, на пазар се втурнал днеска.
Витамини да не забравиш ти. Тука при нас има ,CarbSmart  та не можеш да се оправдаваш.
Аз днес походих малко (къде 3км),  не мои да тича, да скача  боли го гърбето, туи ще дъ ми е от кръщелното.

Хапнах обиадозакуска в 11, от две пилешки кюфтета-бяло месо 160Гр и краставичок 180Гр
Калории 175,  В'гл. 3.9

# 294
[Погълнал съм много въглехидрат и много сол-нищо не направям за ограничаването им, мислим че не съм подходящ за вашия отбор-ще се посъжалявам малко Tired
[/quote]  

Тонимир,  за къде си се запътил ти?  Утре ти за тези в офиса им вземи, онуй лекарство" две супени лъжици майната им  " Така че спокойно, не те пускаме ние да напускаш ти.

Ух,  чудно туи поле ,щото на хубаво д.. е newsm10

Последна редакция: вт, 07 ное 2006, 20:17 от Cake

# 295
  • Варна
А не бе Кейки-тук оставам, ами щото нали си дадохме обет от понделника без въглехидратност-пък аз само с туй се захранвам и ми стана криводелско,че тъй отпускам юздите -ма вий си карайте старателно с Небесницата, пък аз криво-ляво ще вляза в пътя.
За утре имам много хубави храни-закупих риба тон в собствен сос, морков и варени яйца за обяд, вечерята-пак варено бутче с броколите и може и зеле да накълцам за допюлнителност. Остава да изям едно грапе по сред бял ден и съм готов

# 296
Тонимиркеле,много хубава таз новата пола! Този твоят момък като те съзре,бая ще се замисли какво си правила без него...хубава,слаба  и новите одежди...съмнителна работата...ама ние ще му кажим ,4е си много сериозен,да дава пари4ки,4е само още 3 поли останали по магазините и викат:"Тонимиркеле,къде си,къде си..???" Като ти погледна снимките и все се 4удя къде ги сложи тия 75 кила? на мен определено ми изглеждаш поне с 10 отдолу...Аз днес напазарих,витамини купух,вода пих ,4акам хубавеца да си дойде и да метка барбекюто,защото едни пилета 4акат в захлас да се постоплели отгоре му../не върху мъжа ми,а върху барбекюто.../да не помислите ,4е съм изперкала още преди да съм запо4нала с новата си програмка и режим..като изям каквото ще го ям,ще докладвам.дайте само един саит по който си смятате  калориите,моля...и калкулатор4ето ми е до компа..абе пълно бойно снаражение...Нали видяхте резила на ленти4ката ми???Срам,Срам....

# 297
  • Варна
Пинки-ш повредиш пружинта на лентичката-напред-назад-хади малко я застопори де Joy
Мъж ми ме обвини,че за друг съм се тъкмяла, сега нямала съм дупе, паласки-къде щял да ме хваща и щипе-моля ви се, да му имам проблемите Crazy
Пинке-поли има, ми времето не е за тях ам за панталони, пък с моя ханш като Екватора не съм добре-туй ми вечния проблем-как ще го решавам-ш мислим.
Ето ти чуден сайт за изчисляване www.calorieking.com/foods-направо та пращам при храните да си търсиш кото там ти е затрябало
Хади яж, аз ще спя и утре се надявам наистина да съм нисковъглехидратна.
Ще се пробам да стана по-рано и да си направя палачинката на Айя от трици и яйце

Последна редакция: вт, 07 ное 2006, 22:40 от tonimirka

# 298
  • Варна
Мъхъмъхъх... Започнал да ми става широк най-новият и моден тоалет, потресен съм. А не става за свиване...  Confused Ъх!
Днес съм ял много малко. Гледах, мислих, смятах - утре ще ям повече.  Crazy

Към 250-300гр пуешка шунка (няма свършване тоз калъп, много го обичам, а много солен) за закуска 2 пъти, обяд от половин консерва риба тон и зелева салата, , твърде оскъдна... За вечеря имаше пилешко дробче към 200гр и гола краставичка 200гр.
3 кафета и поне 3 л вода.
Total:           924 кал     
Fat:      44g     394кал     44%
  Sat:     15g     138кал     16%
  Poly:    8g     76кал     9%
  Mono:    15g     135кал     15%
Carbs:    17g     54кал     6%
  Fiber:    4g     0     0%
Protein:    110g     440кал     50%

# 299
Пинки е много сериозен, за един ден реши и всичко накупи! Рибено масло купи ли ти?
Сметките са важно нещо там на ония Кинг всичко пише.Смяташ и докладваш- туй е закон!
До пуешкия ден остават две недели! Не шъ могат да ни разпознаят на купона да знаеш!

Небесна, как искам да имам твоя проблем, широки тоФалети!  smile3501Утре да му хапнеш повече, че много си намалила калориите с 400 за един ден, а на нас се чудеше как изкарваме с толкова малко. То маи е вярно че "с какъвто се събереш такъв ставаш". newsm62

И аз като Небесна, нещо не можах да ги докарам до 1000 кал. Ще да се попоравям  утре

Закуска -обяд      11:00  часа           
Пилешки кюфтета (бяло месо)  160 грама                    150 кал., въгл. 0.0 грама   
Краставица                                 180 грама                     22 кал., въгл. 3.9 грама

Обяд  14:00 часа
Пилешки кюфтета (бяло месо)  80 грама       75 кал., въгл.,   0.0  грама
Яйце                                                                 78 кал., въгл.,   0.6 грама

Вечеря:
Пилешки кюфтета (бяло месо)   80 грама                  75 кал., въгл.   0.0 грама 
Свинска пРажола                      100 грама                216 кал., въгл.   0.0 грама 
Маруля                                       250 грама                  43 кал., въгл.   8.2 грама
Краставица                                180 грама                 22 кал., въгл.    3.9 грама

зехтин                                          14грама                120 кал., въгл.   0.0

21:00 часа
Краставица                                180 грама                 22 кал., въгл.   3.9 грама

Oбщо 823 кал,   въгл. 20.5 грама 

Вода повече от 3 литра.

Последна редакция: ср, 08 ное 2006, 06:56 от Cake

Общи условия

Активация на акаунт