ВМ НВХ - ръфам пражоли и стягам крачоли - 7 част

• 20 340
  • 380
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте!
Ето ме и мен  Hug
Аз накрая май при вас реших да дода  Laughing Хич не мога да правя разни диети под час, нито само млека да пия, нито пък само месища. Може и да се сваля по-бързо, ама ей ги, изприщиха се повечето дюканки  ooooh! Така че ще си пробвам тук, реших  Crossing Arms

Пък Тонимирка да тича да си купува полето, че чак аз се изнервих покрай нея. Айде, беж до магазина  Twisted Evil И да я видим после!

# 76
  • Варна
Харесаш ли дреха, отива ли ти - купувай! Ще я мислиш и ще страдаш много подир туй!

Евридиче, какво такова масло, какво пише, какъв вид има? Сигур може да пиеш вместо Ескимо..

# 77
  • Варна
О Пипи-да си додем на думата-тук ти е мястото-ко само шариш напред-назад -ела тука да си пъдим килограмите наедно
Полата-ще умра без нея-ама нещо ми се струва че ме разширавя в широкия ми ханш, че е една малко спортиска-бухнала, ма пък що ми хареса толкоз-ще видим, утре пак ще ида да се меря, ама ще сложи спортните ботуши,че днес съм една префърцунена на токчета Crazy

# 78
Здpавейте момичета,

Още една последователка на НВД, която обича всички благинки торти, шокoлади и......  Ще ме приемете ли в отбора?
Преди 18 години по време на първата бременност качих 40+кг. след раждането бях 37 кг отгоре и после за 10 месеца ги свалих с НВД, но тогава беше лесно  млада бях  Sad.
Сега след втората  бременност  имам проблеми с 10 кг  боря ги от 3 години, но не мога да ги сборя. От 10 дни съм на НВД и дневният ми прием на храна е около 1000 калории, но резултата е потресаващ само 1,5 кг..

Последна редакция: пт, 27 окт 2006, 19:34 от Cake

# 79
  • Варна
Който иска да идва-нека иди, никой не сме върнали Laughing

Тъй-сега мойто положение-нали фатално съм загазила с тез млечни-за туй къш временно, докато не изрева кат оня лъв Американския от Том и Джери и не отворя млякото
Днес менюто
Закуска-лен.семе 2с.л. + 100гр.кис.мляко+3 ореха
Към 10.00- голям грейп и 2 селски ябълки
Обяд     -миш-маш, ама на ресторана долу под офиса-не мога да го сметна, че пък и беше целия омагданозен-зелености не ям Sick(само марули) и рових в чинията да махам листета -изхабих 100кал докато го почистя от тия треви
Вечеря-салата зеле-200гр+ печени чушки 100гр+бекон 50гр-наръсих с къри,че да има вкус и мирис-342кал.
Предусещам че таз вечер ще пия натурално какао-имам го като видение от снощи
Сметки няма тая вечер-ама окото казва,че е добре
Имам и два ментови бонбона,че на работа потушавах нервозни ситуации

Последна редакция: пт, 27 окт 2006, 19:48 от tonimirka

# 80
  • Варна
Тюю ко сти зяпнали тез тиливизури-никви ви няма Mr. Green
Ще питам:
Небесна ходих пак да чета старите теми на НВД-сериала, абе гледам те яла си по 80-90гр. грейп-другото какво го прайш, пък и как тъй само толкоз ядеш от таз горчивина неземна-аз днес като го разрязах грапето и го излапах целия-ти как го съхраняваш като го срежеш-у фрижидера ли(хладилник му викат българите)?

# 81
Мерси за гостоприемството tonimirka . Grinning

Днес нещо се случи с апетита ми, няма го! Sunglasses
Излапах един  CarbSmart мултивитамин за закуска + две кафета ( не мога без кафе).
 Laughing
Обяд едно кюфте + краставица 170 кал общо,
за вечеря има време 5 часа.

# 82
  • Варна
Торта ли си, кекс ли си, паста ли си-не те знам, ма малко ядеш-как ходиш до WCто-ти с толкоз малко ядене няма да имаш калорийка да си облечеш дрехите бре.Дай повече ресурс на тялото -идеята на това хранене-нисковъглехидратно е да се храним правилно, а не оскъдно.
Що нямаш апетит-и тоз витамин какъв е-тука пийм рибено масло-на първа страница онова бесно-Небесно същество е писало-да се прочете -от важните неща е Peace
А каймата ти от какви животни и други организми е?

# 83
tonimirka ,
Хапвам аз, не бой се, само днес нещо става, не ми се яде. Вчера съм погълнала 1100 кал.. Иначе и аз пия Омега 3, демек рибено масло. Сега ще хапна броколи и пуйка, защото довечера българските дами у наше село се събираме на бира,(някои ще пият, а аз ще гледам), е ще хапна пилешко със салата. Надявам се да не прегреша.  Confused  ooooh!

Каймата е от свинско филе.Трябва да внимавам с холестерола, висок е.

WC e OK.

Последна редакция: сб, 28 окт 2006, 05:34 от Cake

# 84
Да ви се похваля издържах на изкушенията, на женската запивка, не прегреших.  Grinning Shocked
Да напиша какво  съм яла, че съм почти заспала.

Днес менюто е без млечни
Закуска- кафе
Обяд 11:00 - кюфте 150 кал
Обяд 15:00 - печено пуешко с броколи  180 кал
Вечеря - 2 кюфтета салата маруля и краставица (зехтин и оцет) 494 кал

Всичко 824 кал

Лека нощ за мен!
Добро  утро на вас!

# 85
  • Варна
Добиютро Mr. Green-повредена съм и в почивните дни не мога да спя-куквам рано-рано.
Саке-идеално меню без млечни-тъкмо за мен, ма нещо тия калории малко ми се видят-трябва да си туря още мазно-не искам да падам под 1000. Към кюфтето на обяд бивало и салата да има-ма ти пък каза,че апетит си нямала-сигур не ти се е яло
Сега да изпййм кафето и да видим дневния ред-
До после-ррр

# 86
Здравейте, момичета! Ето влизам и във вашия форум. Имам няколко въпроса: Пречи ли кафето за режима? Аз го пия със захар дали ще имам същия резултат ? Яйцата като ги готвите само варени ли ги хапвате?  Благодаря ви предварително за вниманието!   Лек ден на всички!

# 87
Добро утро и от мене на всички слабеещи! Рано станах днес!
Добре дошла във форума Mozila!
Кафето пречи, но аз го пия, че без него не мога да мисля. Шекерът обаче трябва да го махнеш пречи има много въглехидрати, пробвай захарин. Яйцата аз лично ги папам варени, пържени, на омлет със зеленчуци и понякога с малко сирене или кашкавалец, но малко 30 до 50 грама млечни в омлета и в тефлонов тиган намазан със зехтин.
Аз ще ходя да потичам т.е. да разтреса мазнотии, докато е тъмно навън, че да не ме гледат хората.

# 88
Благодаря Cake, че отговори  на въпросите ми!  Аз много обичам да си пиивам кафенце със захар но ще трябва да се откажа в името на здравето и красотата. Ти редовно ли тичаш?  Аз не мога в момента да тичам защото лекарите са ми забранили. Само един последен въпрос ти пиеш ли по много вода? Чао и лек ден на всички!

# 89
Mozila,
Преди 4 години тичах редовно по 6 км на ден, рядко пропусках. Хапвах си всичко,и бях слаба. После взех да бременея и спрях. След като родих, направих усложнение след раждането и ми правиха операция , забраниха ми всякакви физически упражнения и аз реших, че гребане с лъжица е подходящ "спорт" за мене, та затова  съм тука.
Сега се опитвам да "бягам" по скоро да ходя бързо по 2 км на ден, но си мисля да слагам по някой метър отгоре всеки ден.
Вода пия между 2 и 4 литра на ден, не пия газирано, не обичам. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт