Покажете си детските стаи - тема 28

• 63 286
  • 819
  •   1
Отговори
# 315
Аз гледах клипчета в тубата на такива лампи. Правят черти. Бях харесала една икейска.

# 316
  • Пловдив
И в двете детски са с лед панели. В стаята на баткото е с дистанционно, от което може да се регулира топлината и силата на осветлението.
Нощни лампи имат и двамата, малката я ползва за четене, баткото - повече за украса, защото чете на Киндъл обикновено

# 317
Аз гледах клипчета в тубата на такива лампи. Правят черти. Бях харесала една икейска.

Права си. Сега обърнах внимание, че прави черти. Ама мен не ме дразнят. Аз си имам други дразнители Simple Smile

# 318
Аз онзи ден харесах един детски паркет и се чудя, дали да не заменя тапетите по стените с него. По проект имам 2 стени с тапет и 2 стени боядисани в бяло. По-евтино ще ми излезе и може би ще се почиства по-лесно, ако се надраска.

# 319
Здравейте ,предстой ми обзавеждане на детска стая за момиче на 4 и пубер на 12 -момче .Стаята е 3,10 на 6 м.Мислим за някакъв вариант да я разделим на две с плъзгаща врата или нещо като параван.Взех оферта за плъзгаща врата ,но цената не ме устройва -5 Хил лева и съм в процес на търсене.Ако някой има идея нека да сподели .Спряли сме се на мебели Меблик, в момента са с промоция  Какво мислите за тях?
Обмисляме два къта като на малкото бюро няма да взимаме ,то докато почне да учи голямото няма да се прибира в нас.Ще приложа чертеж за съвет относно разположението.Приемам съвети всякакви.Много се чудим обаче за цвета на мебелите   дали да са чисто бели или да са тези с дървения акцент .Белите някак ми са по обикновени ,а тези с дървеното няма ли да стане прекалено шарено като си наредят нещата [/img][/img]

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 12:31 от nnnn82

# 320
Нашите гардероби са от Меблик,чисто бели, допадат ми. Цвят в стаята има от какво ли не, така че съм доволна, че са изчистени. Меблик правят безплатен проект, задайте си параметрите

# 321
Здравейте ,предстой ми обзавеждане на детска стая за момиче на 4 и пубер на 12 -момче .Стаята е 3,10 на 6 м.Мислим за някакъв вариант да я разделим на две с плъзгаща врата или нещо като параван.Взех оферта за плъзгаща врата ,но цената не ме устройва -5 Хил лева и съм в процес на търсене.Ако някой има идея нека да сподели .Спряли сме се на мебели Меблик, в момента са с промоция  Какво мислите за тях?
Обмисляме два къта като на малкото бюро няма да взимаме ,то докато почне да учи голямото няма да се прибира в нас.Ще приложа чертеж за съвет относно разположението.Приемам съвети всякакви.Много се чудим обаче за цвета на мебелите   дали да са чисто бели или да са тези с дървения акцент .Белите някак ми са по обикновени ,а тези с дървеното няма ли да стане прекалено шарено като си наредят нещата [/img][/img]

За разделяне могат да се използват разни етажерки с дупки. Като едновремешните Калакс на Икея. Сега май се казват нещо друго. Виждала съм с тях разделени помещения и се получава добре.

# 322
Баткото иска уединение,но 5 хил ми е много и при положение ,че няма да изолира шум.Чакам да ми кажат и цена на тази преградна стена.Какво ще кажете за легло на тийнейджър.Като размер дали 90х 190 ще му е малко .Да не е 2м ,но така ще има място за скрин.Първоначално мислихме за легло 120 на 2 ,но ако е 90 ще има място и за желаният барбарон.

# 323
Ако не върви много едър и мястото е ограничено 90см са Ок, но задължително на 2м.
Предвид, че стяра ще е за двама бих заложила на 90/200см. Много неща искате да съберете, а стаята не е чак толкова голяма.

# 324
Май така се получава.Кое според вас да отпадне

# 325
Нищо няма да изолира шума. Единственият начин за тази цел е отделна стая. За дете на 12 години определено бих купила легло персон и половина - 110/120 на 190/200.

Аз лично не виждам как ще съжителстват момиче и момче с толкова голяма разлика в една стая, пък било то и 18 квадрата. Възможно е, разбира се, но няма да мине без конфликти.

Най-добре си направете плана в мащаб. Примерно на карирана хартия, където едно квадратче е примерно метър. Така ще придобиете представа какво точно ще съберете и колко разстояние остава между мебелите. На всеки различни неща са му важни. В стаята на сина ми има легло, бюро, гардеробче, етажерка за книги и малко диванче, което се разтяга, в случай че има гости. Стаята е 16 квадрата, мебелите не са нагъчкани, но и оставащото място не е кой знае какво.

Аз не съм фен на барбароните, но пък ако детето иска, защо не?!

# 326
Тв шкафа е излишен, нали има бюро, ако на него има монитор не може ли да се ползва за целта.
Аз по принцип съм против телевизорите в спалните помещения.

# 327
Тв шкафа е излишен, нали има бюро, ако на него има монитор не може ли да се ползва за целта.
Аз по принцип съм против телевизорите в спалните помещения.

И аз така. При нас е необходим бустер, за да стигне уайфая до спалните. Нарочно не слагам, за да мога да знам какви щуротии гледа детето в тубата, без то да се усети, че го контролирам.

nnn28, евентуално да махнеш единия гардероб. Да бъде един, но по-голям, в който да стоят дрехите и на двете деца.

# 328
Аз и брат ми имаме 8 г разлика ,мъжа ми със сестра му 9г..Оцелели сме в една стая.Повечето от нас с братя предполагам са били в една стая .Няма как да са в различна стая освен ако не спечеля от тотото или някой не ми подари 3о Хил евро ,за да продам този и  купя апартамент с три спални.
Ако вашите деца са по-малки може да се ограничи до някаква степен,но вече в една възраст няма как .Играят на плейстейшън и биха седяла в хола ,което не е приятно.Има лаптоп ,но го ползва само за онлайн.

# 329
Аз и брат ми имаме 8 г разлика ,мъжа ми със сестра му 9г..Оцелели сме в една стая.Повечето от нас с братя предполагам са били в една стая .Няма как да са в различна стая освен ако не спечеля от тотото или някой не ми подари 3о Хил евро ,за да продам този и  купя апартамент с три спални.
Ако вашите деца са по-малки може да се ограничи до някаква степен,но вече в една възраст няма как .Играят на плейстейшън и биха седяла в хола ,което не е приятно.Има лаптоп ,но го ползва само за онлайн.

Чудесно. Значи и двамата имате опит в това отношение. Що се отнася до ограничаването, ограничавам и още как. Друг въпрос е усилията, които ми коства. Синът ми протестира, но се подчинява, защото е наясно, че всичките му придобивки ще изчезнат.

Общи условия

Активация на акаунт