От ритниче на ритниче, ДЕКЕМВРИ наближава с нашето мъниче! (Тема 5/2021)

• 26 949
  • 754
  •   1
Отговори
# 210
Нещо им става! 😀 Есенен сън. Тъкмо 2-3 дни го мисля, че е необичайно кротък. Леко тръгна едно притеснение 😀
Но днес сутринта направи повече от 5 ритничета за кратък интервал и явно е период.

# 211
То и ние през деня сме кротки,
 ама вечер като седнем да хапвам започваме да ритаме, че и като си легна.

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 09:11 от gabby92

# 212
Моя засега е с режим - сутрин като си пия магнезия, на обяд като хапна, и вечер докато ям Grinning

# 213
Моята госпожица всяка вечер между 23-00ч и сутрин около 6ч прави много активни тренировки по гимнастика 😂
Иначе и при мен има дни, в които е по-активна и дни, в които усещам по-малко ритничета.

# 214
Според една книга,която дъщеря ми чете в момента,през деня са по-кротки, защото вие се движите и така ги полюшвате.На бебоците име  добре.Вечер като хапнете,хапват и те и им идва енергия да беснеят и започват да риткат.

# 215
Едва изчетох всичко! 😁 И при мен имаше затишие 1-2 дни, вчера ме смля...днес въобще не съм го усетила да мръдне все още.

За някои от темите, които сте коментирали да се включа. Още се чудя дали да си накупувам дънки за бременни, защото ако няма да ходя на работа вкъщи ще съм си с по-свободни дрехи/клинове.
За болничния и аз смятам, че предвид обстоятелствата никой не би отказал да даде. За себе си все още го умувам. Чакам да видя в каква посока ще тръгнат нещата.
Амбулаторна карта също имам от първата бременност, после я ползвах за болничните като лежахме с каката три пъти в болница.
Моят АГ , който ме следи по ЗК (не ходя на частно) ми мери кръвно, обиколки всеки път и ги казва на сестрата, може би тя ги въвежда някъде и ще ми ги дадат на финала. Иначе съм на преглед на всеки 4 седмици.

# 216
Момичета, аз просто искам да се оплача, че се чувствам сякаш времето е спряло… Дните се точат, а така ми се иска вече да е декември, че просто няма накъде.

И при мен бебка понякога е по-дива, а понякога ден два е ленива. Обикновено чаша студена вода я разбуждат моментално.

Щях да питам - как сте с косата? Моята беше прекрасна, здрава, лъскава, дълга - изобщо никакви оплаквания. И изведнъж, буквално от раз, започна да капе на шепи… И сега се чудя - бях контактна с Ковид 2 пъти края на юни, началото на юли, а на кръвните тогава точно ми излязоха завишени левкоцити. Сега и косата ми капе, май да взема да си направя един тест за антитела.. Другият вариант, разбира се, е хормоните нещо, ама обикновено те се намесват след раждане. Не знам…

# 217
Rayli До колкото знам при бременност е нормално да са завишени левкоцитите, но ако искаш си направи антигенен тест.

# 218
Райли, и моето време е спряло... Аз броя като ненормална, само минути и секунди само дето не съм сметнала Rolling Eyes уж запълвам времето с филми, спане, прегледи, ремонти, но не ще да минава и това си е.
Аз забелязах, че като е по-студено не мърдат много. Затопля ли се аз, и те се раздвижват.
Райли, аз пуснах тест за антитела, бях си болна по Великден. Никакви нямам, но ми казаха, че може да съм избързала, трябвало поне 3-4 месеца да минат. Ако държиш си пусни де, то не пречи.
И сега хормоните играят. При мен страна обратното - лицето ми се изчисти и косата ми стана нормална и хубава. Като родя пак ще се омазнява на втория ден и ще пада много...

# 219
Габи, аз знам, че попринцип са завишени, но имам предвид завишени над нормалното завишено за бременност 😂

Фейри, при мен беше същата работа - косата ми беше супер. При предната бременност също - коса, лице, кожа, нокти - всичко идеално. И сега е така, само дето от 2 седмици ми капе на шепи… направо се свлича, което е доста депресиращо 😂

# 220
Може пък да е нормалния есенен косопад. При мен го има всяка година. Даже за сватбата преди години (края на септември) бях решила, че ще остана с два косъма, толкова зле беше положението.

# 221
Габи, аз знам, че попринцип са завишени, но имам предвид завишени над нормалното завишено за бременност 😂

Фейри, при мен беше същата работа - косата ми беше супер. При предната бременност също - коса, лице, кожа, нокти - всичко идеално. И сега е така, само дето от 2 седмици ми капе на шепи… направо се свлича, което е доста депресиращо 😂

Ааа сега разбрах, ами тогава не е лошо да пуснеш един антигенен тест... Аз нали съм малко болна и от вчера смуча лукчета, не ми се иска да прилагам лекарства за смучене.

# 222
Ох и при мен не минава времето ,от няколко дни нямам настроение,да си призная нямам и много апетит ,но гледам да хапвам.Просто си чакам да отмине.Преди моята коса си беше по хубава ,сега не мога да я гледам суха е ,без форма и я нося вързана постоянно. Хемоглобина продължава да си пада въпреки ,че пия хапчета 🙄Вчера седнах и направих списък за бебето какво ни трябва и още един списък за родилното та това е то ,ей такива неща.

# 223
Момичета, а как сте с имената?

На мен ми е по-трудно с момчешките, не искаме да е кръстен директно на някого, а и фамилията е по-странна, та не всичко върви. Харесахте ли си нещо?

# 224
Ние се чудим между три имена и още не сме решили напълно.

Общи условия

Активация на акаунт