От ритниче на ритниче, ДЕКЕМВРИ наближава с нашето мъниче! (Тема 5/2021)

• 26 954
  • 754
  •   1
Отговори
# 240
Много красоти, Райли! Много нежно и хубаво е Алина, еха!!

Много се колебая за Борис, харесвам и Симеон. Само се чудя, че Борис последните години било доста популярно и да не е Борис номер 5 в класа. 😀 Но не харесвам и имена тип Джереми-Франциск, само и само да е уникално 😀

Пък ми излиза пред очите портрета на цар Симеон и започна изведнъж много да ми допада 😀

# 241
И ние си имаме име за бебка и вече й говорим с името.Иначе за момче аз много харесвам Йордан и Атанас любими са ми.Освен името което ние сме избрали други момичешки любими имена са ми Нася,Антония, Екатерина ,Яна май са това.Не искам името да е често срещано като напоследък много нашумелите Габриела ,Сияна , Симона или както някой беше написал Борис,Симеон ,Мартин много често слагани са,аз лично избягвам това.

# 242
Между Божидар и Боян определено повече ми харесва Божидар. Освен това ще има имен ден на Богоявление.
Между Симеон и Борис - и двете са хубави, но заедно с Калоян, много дечица има кръстени така.
Ние също не сме готови с името или по-точно аз не съм готова. Мъжът ми е харесал, хубаво е името, но не съм сигурна искам ли да е това точно. Лошото е, че и идея много нямам какво да е... а предния път от самото начало бяхме готови.

# 243
Дами, а какво мислите за Милен, Теодор, Илиан ("божа сила"), Антоан, Матей ("божи дар"), Камен, Младен, Михаил, Йоан, Дилян?

От по-странните не ми звучат лошо Данаил, Дамян, Мануел, както и Севастиан, Савел, но последните, макар от православния календар, може да са малко в повече?

# 244
Дами, а какво мислите за Милен, Теодор, Илиан ("божа сила"), Антоан, Матей ("божи дар"), Камен, Младен, Михаил, Йоан, Дилян?

От по-странните не ми звучат лошо Данаил, Дамян, Мануел, както и Севастиан, Савел, но последните, макар от православния календар, може да са малко в повече?

Повече ми харесват: Илиян, Теодор, Йоан и Дилян

# 245
С имената сме зле - нищо не можем да измислим, което да ни харесва, за момче. За момиче ми харесват няколко, но за момче, хич. До момента само Явор ми звучи добре, обаче пък няма хубаво съкратено име Thinking Има много хубави имена, но все правя асоциации с познати с това име и не мога да го сложа на моето дете.

dee, от изброените ми харесва Михаил и Данаил (но имам близки с тези имена, та затова им се дърпам аз самата Grin).

# 246
Дее, аз съм за Камен или Данаил 😍 Лично аз харесвам и Филип (само ейтака да го подхвърля).

С мъжките имена сте прави, че има някои доста комерсиални, Александър и Виктор например… и двете имена са супер, но в класа ще има 7 Александър, 7 Виктор и 5 общо с различни от тези имена 😂

# 247

Антоан, Матей, Йоан са много хубави. Какво мислиш за Филип, Андрей, Максим? Фаворити ми са, но чакаме момиченце🤣, а същите в женски вариант не са моите.

# 248
На нас за мъжки ни бяха топ тези - Боян , Калоян, Явор, Камен и Крум ❤ Силни имена за силни мъже, но пак си е до вкус. На мен са ми звучни, не е нужно да е съкратете но или на галено да му казваш просто носят много енергия тези имена Simple Smile Дамян също ми харесва като се замисля

# 249
Супер идеи, много благодаря! ❤️ При нас Филип е таткото 😀
Да си избираме с кеф имената и само позитивни емоции да се леят ❤️

# 250
С имената сме пълна трагедия. Дори не сме повдигали още въпроса..като си спомня опита с каката, че в 38 г.с. още не го бяхме и коментирали дори и ми призлява. За нея много исках да е Виктория още от дете го харесвах това женско име, обаче последните месеци отвсякъде чувах "Вики" и това ме отказа. Същото е в момента с момчешките Александър, Виктор и Мартин. По принцип Мартин ми харесва, но вероятно ще го кръстим на някой както направихме с каката. Симеон също ми е много любимо и Борис харесва.
За дължината съм двете крайности - не обичам прекалено дълги имена и супер малко три/четирибуквени харесвам.

Сигурно пак ще заложим на типично българско име, много години съм живяла в чужбина и смея да твърдя, че се оцелява дори да не ти е интернационално името (въпреки че моите предпочитания към Виктория от части бяха и заради международното приложение).

ПС: само на мен ли не ми стига времето?? Имам чувството, че лети с бясна скорост. Sad И предвид че съм последни дни в отпуск. Във вторник като се върна на работа съвсем ще стане мазало.
Спирам, че доста се поувлякох. 😁

# 251
Харесвах много Борис…. Обачеее 2 познати двойки, които и без това някак си са ми недобър пример кръстиха децата си така 😆. Мартин наистина всяко второ дете имам чувството напоследък, че кръщават.
Нашите имена са Данаил за момче и Николая за момиче 🥰

# 252
Ние пък бяхме подготвени с имена и за момиче, и за момче много преди да се получи бебето. Един ни е фаворитът, освен ако не си дойде на датата , когато се празнува другият ни фаворит.
Днес бях на преглед и малчо вече е 1133гр . По време на прегледа си боксираше пъпната връв и доктора се майтапеше, че е , защото не знае, че от там му минават кислородът и манджата.

# 253
Аа пък аз искам да го кръстя на баща ми или брат ми-  Георги или Александър. Напоследък св чудя няма ли как да Съчетая тези две имена… Confounded

# 254
  • до най-прекрасния мъж
С имената и на нас ни е трудно. Аз много искам на Богородица или на Исус Христос. Обаче, Мария се е казвала починалата ми отдавна баба, а Христо починалият баща на ММ. Мислехме Божидара, но и това отхвърлихме, имала съм преждевременно родена сестра, която така се е казвала и не е оцеляла. Теодора не харесваме, Дара нещо ни е незавършено и грубо. Мислех за Кристияна или Магдалена, но нещо ММ не ги хареса на първо четене. В комбинация с второто и третото име идват доста дълги. И пак сме до никъде. Дано нещо ми хрумне до декември. ММ се шегуваше, че ще я кръстим на него. Ама вече много момиченца са Никол, та не знам. Само едно знам, на бабите няма да е 1000 % и в това сме единодушни.

Общи условия

Активация на акаунт