От ритниче на ритниче, ДЕКЕМВРИ наближава с нашето мъниче! (Тема 5/2021)

• 26 957
  • 754
  •   1
Отговори
# 255

И да се оплача. Попринцип съм доста зиморничева,но сега явно хормона ме тресе и постоянно ми е жега, при което се оказва,че на работа в стаята на всички им е добре или хладно само на мен жега и нямам въздух, а като ми жега ми се надуват краката .... мрън , мрън....
И аз съм зиморничава по принцип, обаче сега все ми е топло. Единствено аз още ходя по лятна рокля в офиса и пак се потя...

За имената имаме списък с варианти, сякаш имаше фаворит за мъжко име, 4 буквено, но се разколебах малко защото ми се иска повече и различни звукове, да носят по-разнообразна енергия. Вярвам в това , че името влияе на човека който го носи, постоянно чета значения, произход. А и освен това ни трябва интернационално, драмата е пълна. И пола не знаем, за момиче също имаме списък, но там няма изобщо фаворит..
С малката ми дъщеря не знаех какво да кажа в родилното, а нямах време да мисля там изобщо. Не ми се иска да повтарям тази ситуация...

# 256
  • London
Еха, Ирен ❤
Много пораснало вашето момченце. Коя седмица си вече ? Май вървеше 2 пред мен, аз съм 25та вече, карам 26та.  Нямам търпение да дойде и моя преглед в събота, та да видим момата дали е опънала бузките.
Този 6ти месец ми минава прекалено бавно 😆

# 257
Ирен, честито. Много сте пораснали. Ние сме чак на 15ти този месец на преглед, а вече искам да си го видя момъка.

# 258
Честит нов месец и нека да носи само късмет и искрени усмивки! 🍀❤️🍁🍂

# 259
Amandine и аз не бих чакала чак до края да нямам измислено име.
Когато се роди синът ми и изплака лекаря ми ме попита "кой плаче", казах името и всички в залата му казаха добре дошъл по име - толкова мило ми стана 😊

Довечера съм на преглед и вече нямам търпение - не съм ходила от началото на август.

Времето на мен пък ми минава много бързо и сякаш не ми стига даже, а съм доста организирана..

И на мен ми е постоянно топло, даже нощем се събуждам понякога потна 😒

# 260
Добро утро, Flowers Hibiscus
аз както ви обяснявах за режима на моя малък мъж вчера,и той реши, че цяла вечер ще ме рита от ляво Grinning Отделно ставах 2 пъти до тоалетна (досега чак 2 пъти не съм ставала). И отгоре на всичко ме болеше нещо между гърдите и слънчевия сплит, нз какво е и как да го опиша, като тежест някаква. Абе чудо. Flushed

# 261
Ех тези имена... не вярвах колко е трудно да си кръстиш детето, все има някой, с който асоциираш. 😁
За момченце се спряхме на Деян и не обсъждаме други, та май това ще е.
За момиченце се чудим между Лияна и Лилиан, вие кое от двете харесвате повече?

Вчера минахме на преглед, в 26+3 г.с. отговарят точно седмица напред и двете, по 1.200кг са почти. А корема ми придобива чудовищни размери 😁😁😁
Снощи за първи път ми се случи да имам бракстън хикс на почти всеки 15 мин и изпих един диаспорал 250мг, защото се уплаших,че са на често.
От 13.09 пък ще ходя на тонове, струва ми се рано, но явно с близначета по рано се ходи.

# 262
Биби, за контракциите ако не са болезнени, а само ти става на топка и твърд коремът, не се тревожи - нямат никакво влияние. Аз ги имам от 13та седмица и шийката ми даже не е разбрала за тях, седи си около 4 см. Казаха ми да пия магнезий за тях.

За името, аз лично предпочитам Лилиан, много е женствено и нежно ❤

Влизаме в септември (което е супер!), но предпочитах да е вече декември 😂😂

# 263
Аз по-дълго количката избирах, отколкото името. Smile Знаех, че искам да го кръстя на мой роднина, но всички вариации на името или ги асоциирах с мои познати, или с телевизионни личности. И така до един ден, когато просто не ми просветна, докато си лежах. Таткото одобри и почнахме така да наричаме детИто.

Чак ми е странно колко бързо се случи, а аз не съм от най-спонтанните. Relaxed Е, понякога пак се замислям дали с три букви не е твърде кратко, но на галено звучи много мило. Не сме го казали на никого все още, ще разберат декември (ако не си променим мнението дотогава). Satisfied

А също така забравих да добавя, че малко след това на няколко пъти виждах същото име на доста места: на пощенски кутии пред входове, на табели, а най-новата песен на изпълнителка с това име ми се наби в главата за дълго. Случайност или не, не знам... Flushed

# 264
Днес реших малко да се поглезя и най-накрая да се боядисам... Хихи да видим дали ще хване боята Grinning

# 265
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, обадиха ми се от Хип, ще ми пратят и на мен комплект с мострички. Случайно ми излезе реклама във фейса с код за регистрация и направих нова. Този път, явно успешна  и до две седмици ще си чакам подаръчетата. Ние сме на преглед другата седмица, да я видим девойката колко е пораснала. Тази сутрин се събуди преди мен и взе да пита за закуска.

До края на месеца трябва да пусна и документи за ТЕЛК. Болничният ми няма да стигне и ще трябва да се явя и там. Дано мине бързо и безпроблемно.

# 266
Габи И аз се боядисах сутринта, хвана си ми боята. Вчера бях на маникюр и педикюр с включен масаж на ръцете и краката и си беше супер 😁 В събота сме на сватба и все още влизам в рокли ХС, взех си от Алеса, така че положението явно е под контрол 😁 Даже като гледам снимките на други мами във фейсбук групата, ми се струва, че моя корем е доста малък. И аз следващата седмица съм на лекар + микробиология и стерилна урина, та се надявам бебо да си расте добре както до сега 🙏

# 267
Бях заприличала на зебра в главата хихи... Сега ще видим. Аз на 9ти съм на маникюр него всеки месец си го правя до октомври, че може и до ноември. После го свалям живот и здраве за раждането да съм без маникюр и с малки нокти.

# 268
  • София
Ирен и Биби, много хубави новини! Чета и благородно завиждам колко са напред някои от вас. Аз съм една от последните в темата. 😁

Започнах 24 седмица, която ми беше като мини-цел. Четох, че от тази седмица белите дробове на бебчетата ни започват да се развиват с пълна сила. Следващата важна за мен точка е 27 седмица или началото на 7ми месец. 😊

Дано тази и другата седмица (а и след това разбира се) напълним темата само с хубави новини след толкова прегледи, които предстоят. Стискам палци на всички!

Последна редакция: ср, 01 сеп 2021, 12:28 от Рошличка

# 269
Рош, и аз съм 24 седмица, не си от последните, споко Grinning a и какво е значението.

Общи условия

Активация на акаунт