Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Коя музикална играчка с тихи и нежни мелодии се препоръчва за бебешка кошара?
Какви са процентилите и какво означават в контекста на развитието на бебето?
Какви са ползите от играчките с бял шум и кои са препоръчителни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Коя музикална играчка с тихи и нежни мелодии се препоръчва за бебешка кошара?
-
Какви са процентилите и какво означават в контекста на развитието на бебето?
Процентилите показват как размерът на бебето се сравнява с други бебета на същата възраст. Например, ако едно бебе е в 50-ия персентил, това означава, че от 100 бебета 50 са по-големи и 50 по-малки от него. Важно е да се отбележи, че повече внимание предизвиква резки промени в размера, като например падане от 75-ия до 25-ия персентил.
-
Какви са ползите от играчките с бял шум и кои са препоръчителни?
-
Какво представляват процентилите на ехографа и как се използват за оценка на развитието на плода?
-
Какви са ползите от използването на бял шум за успокояване на бебета?
Същия ден така се случи, че я купихме и се успокоих. Тази нощ обаче сънувах само кошари и пак същото притеснение, че не знам каква ще изберем.
виждам, че и други момичета имат промяна в сънуването, не съм била само аз - сънувам ярки сънища, които запомням, и по 2-3 на нощ, понеже и често се будя. Не са кошмари, ама са тревожни, обикновено нещо тръгвам да правя, ама не довършвам, или тръгвам занякъде, ама се отклонявам по пътя, такива ми ти работи.
Аз още не съм с кошмари само се пробуждам през нощта са се обърна, но хълбуците ме болят определено.