Пъргави ритничета от ОКТОМВРИЙСКИТЕ мъничета! - Тема 13

• 42 161
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Оф, момичета, аз цял ден се боря с дрехи от каката и баткото. Установих, че повечето стават само за вкъщи, имаме няколко комплектчета за излизане. От някои много трудно излязоха петната,два пъти ги прах. И си викам през цялото време защо ли съм ги пазила, като вчера случайно влязов в Sinsay и там има намаления-взех две бодита с къс ръкав за 1,90 двете. А за тези старите изхабих повече препарат за петна от сумата, която дадох за новите дрехи 😂
Сега съм решила повече нищо да не пазя. Всичко, което стане малко и на червения кръст. С дрехите я докара до някъде, но все още си търся помпата за кърма и стерилизатор 🙄

# 496
  • омъжена
DescribletimeИ аз съм в 35+4 ,а на приложението излиза 35 по напред е пак. Супер,защото с тези контракций на прегледа днес АГ си каза,корема,че е твърд.bubamara и аз така правя в контейнерите на червения кръст,а сега една група в фасебоок ги пратих беше ми толкова благодарна милата майка. И аз спрях да пазя.Само от каката сега някой запазени и готини панталонки и блузки в тези пликове на brio вакумиращите.

# 497
  • София
DescribletimeИ аз съм в 35+4 ,а на приложението излиза 35 по напред е пак. Супер,защото с тези контракций на прегледа днес АГ си каза,корема,че е твърд.bubamara и аз така правя в контейнерите на червения кръст,а сега една група в фасебоок ги пратих беше ми толкова благодарна милата майка. И аз спрях да пазя.Само от каката сега някой запазени и готини панталонки и блузки в тези пликове на brio вакумиращите.
Приложение....?

# 498
Мети, честито! Надявам се всичко с бебето да е наред и бързо да над дава, а на теб пожелавам много сили и бързо възстановяване. Като майка преминала през раждане на много малко бебе (1500) напълно те разбирам и подкрепям! Всичко се оправя с времето, дано при вас да е кратко и скоро да си се гушкате вкъщи

# 499
Мети, честито, очакваме само хубави новини, разказвай ни какво се случва, всички много се вълнуваме.

bubamara9, напълно те разбирам за дрехите. Вчера сортирах тези, които ми дадоха, като изсипах чувала на секундата ме заболя глава, малки, големи, с петна... Ужас! Днес съответно извадих старите на каката и пак ме заболя глава Grinning оказаха се супер запазени и сега се чудя какво да ги правя. Ще дам малко на една колежка, която чака момиче и другите май ще ги складирам в чакане на ново бебе в родата. Много дрехи!!! Мъжът ми не можа да повярва колко са като ги видя пръснати.... Викам му - дай да си направим още едно момиченце, така емоционално ми стана, обичам ги тези дрешки Simple Smile

# 500
  • омъжена
Приложение....?
да приложението за бременност. И аз мога да си го изчисля де нали от последната дата на менструацията,но това е лесно показва в коя седмица си.

# 501
Метии, честито щастие!! 💗💗 Как се казва бебчо? Ти възстановяваш ли се добре? В коя седмица се роди? Пожелавам ти прекрасни моменти с него възможно най-скоро 👩🍼

Water, вие с Румен как сте? Ти по-добре ли се чувстваш вече след секциото? Има ли новини?

Аз да ви се оплача - уж беше супер важно да следим бебка всяка седмица, защото много изостава и има риск да загине вътре в мен, пък сега като съм с ковид ми казаха, че 20дни, докато изтече карантината няма да я гледат и да следя движенията 😡 Ми че те движенията, ако спрат, не е ли малко късно?! Много се разстроих. 😭

# 502
Метии, честито щастие!! 💗💗 Как се казва бебчо? Ти възстановяваш ли се добре? В коя седмица се роди? Пожелавам ти прекрасни моменти с него възможно най-скоро 👩🍼

Water, вие с Румен как сте? Ти по-добре ли се чувстваш вече след секциото? Има ли новини?

Аз да ви се оплача - уж беше супер важно да следим бебка всяка седмица, защото много изостава и има риск да загине вътре в мен, пък сега като съм с ковид ми казаха, че 20дни, докато изтече карантината няма да я гледат и да следя движенията 😡 Ми че те движенията, ако спрат, не е ли малко късно?! Много се разстроих. 😭
Ох, ужас! Как да ти кажа да си спокойна, като изживях същото чувство като бях с Ковид, само че с дъщеря ми. Тя като се разболя и вдигна над 40 градуса и никой не иска да те погледне. Това е най-гадно, точно как всички ти казват да се оправяш и ако оцелееш. Няма ли някоя болница с Ковид отделение за бременни 🙄

# 503

Ох милата тона е ужасно , но вярвам че всичко ще бъде наред!🙏☘ От кой град си?

# 504
Това наистина е ужасно, нали за това имат ковид отделения?! Вярвам, че всичко ще е наред. Стискам палци! В нашата група са само бойци и ще видите, че всички бебчовци ще са живи и здрави! ❤

Аз да се отчета. Отидох на преглед за болките и тежестта до болницата все пак. Много се бях притеснила вече.
Шийката ми е поскъсена и имам контракции, но казват, че всичко изглежда наред. Иначе точно това ми обясниха - тазът се разширява, бебето слиза надолу и наистина ме боли точно там, където е главата на бебка. Все още си е главично разположена, което също много ме радва.
Аз съм в 32+4, а тя е “малко над 2 кг”. Всичко останало изглежда наред - плаценти, води, бебе. Странно, че тъкмо казах, че спрях да усещам контракциите, а на прегледа се виждали. Повече почивка ми препоръчаха и вече за втори път ми казват, че трябва да изтикам поне до 34та седмица.
Да сме живи и здрави, малко остана!

# 505
Мети честито бебче! Пожелавам Ви всичко с бебчето да е наред , бързо да навакса кг и на теб бързо възстановяване.
Аз с тази бременност съм със съмнения за прееклампсия , защото в първата имах мнооого лека бременност но накрая в 38 седмица получих сърбеж и главоболие ,никой не обърна внимение и в 40 седмица като ми изтекоха водите те бяха светло зелени , и вдигнах рязко кръвното 100 и нещо на 100 и нещо ..... оставиха ме да родя нормално , няма да обеснявам и да давам подробности .
Сега уж ме следят ,кръвното ми е уж нормално пак ..... та мисълта ми е ето с мен пъврия път  в 38 седмица какво стана а преди това нищо . Само да знаете че и сърбежа на корема е признак ,аз се мислех че е защото кожата се разтяга.
Тааа и по 7227289 пъти на ден да мериш кръвното ако е писано ще те свари накрая. Да пази Бог всички ни .
Аз имам сега други размисли ...относно Името много ми харесва Ноа , на мъжа ми също , нооо той не искал защото на пръв негов братовчед детето му което е на 1 год. Се газва Ноа. Ние не сме си близки но жшвеем в един град и според него това щяло да изглежда все идно го копираме .

# 506
Виала подкрепям те,че каквото има да става,ще стане ,идеята с меренето е,че повечето хора НЕ усещат главоболие при високо кръвно и няма как да разберат че се вдига,защото ти си вдигнала и сте разбрали веднагаа ама ако е 160 на 100 три дни и нямаш признаци (главоболие,повръщане и тн) става опасно...Иначее то става за часове и може да си легнеш ок и да се събудиш с прееклампсия,важното е да се реагира на време.
лоли не мисли лоши неща,каква е причината за теси тревоги? Няма ли аг болница с ковид отделение в твоя град?
Карди ще изкараш и повече ❤❤❤

# 507

Защо20дни?? Ти в кой град си? Аз питах в РЗИ като ми звъняха, казаха, ако има нещо свързано с бебето да звъня на АГ. АГ от своя страна каза същото, ако има нещо да му звъня, ако е пррз нощта направо да отивам в болницата. Ти как си иначе? На мен днес ми е 7ми ден и вече душата ми не издържа затворена..

МЕТИ, честито бебче и от мен, пожелавам бързо наддаване, а на теб бързо възстановяване!

# 508
  • Казанлък(Бургас)
Честит син, Meti!
Пожелавам му да е много здрав и бързо да натрупа нужните грам чета, за да можеш да си го гушкаш!
lollytea, желая ти бързо да оздравее, и нека всичко да е наред с бебчо!

# 509
  • au bout du monde
Следете за симптоми и ако има нещо веднага се звъни на медицинско лице.

Малко остана.

Общи условия

Активация на акаунт