Пъргави ритничета от ОКТОМВРИЙСКИТЕ мъничета! - Тема 13

• 44 456
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Аз багаж не съм оправяла има време като цяло,всичко е на лице но е в кашони,защото ни изби някаква тръба в банята а банята е залепена за стаята,която тъкмо беше ремонтирана и сега на ново 🙈🙈🙈
Моника,май в Ремедиум съм виждала, но не съм сигурна на 100%.Как си ти пооправяш ли  се,смъкна ли температурата?

# 406
Хариом, благодаря ти, по-добре съм. Вече не ми е така лошо, вечер още вдигам за малко 37градуса,което ми е доста странно в предвид, че съм 4ти ден на антибиотик. Кашлям, но усещам, че кашлицата вече е по-скоро къртеща. Остава ми само болката в тялото, най-вече от обездвижването последните дни. Сега, обаче и малкия е с температура от 2 дни, надявам се да му мине бързо.

# 407
Ами дано се оправя бързо,а за температурата,ако продължава звънни на док ❤

# 408
Моя багаж е готов (най-сетне) в малък куфар с колелца събрах всичко необходимо, дано не съм  забравила нещо,че в чужд град  сама ..сложно ми става като се сетя.. днес се замислих..това са последните дни от бременността ми ..едни хормони бушуват  ту ми е тъжно, ту нервно, ту и аз не знам,ама много ми се плаче ..луда работа!

# 409
мама Софи, в кой град ще раждаш? Ако раждането е в Пловдив, пиши ми, може да разчиташ на съдействие!

ПС-аз с багажа не съм готова, но спрямо списъка на болницата, в която ще бъда, си правя сметка, че сакът за тренировки ще ми бъде достатъчен. Пък да видим, де. Като се наканя, ще го стегна Smile
Все така се чувствам като най-неподготвената бъдеща мама откъм покупки, но ще опитам да наваксам.

# 410
Ох, и аз още нищо не съм оправяла. Все си казвам, че има време, понеже термина ми е чак на 23-ти октомври, но онзи ден родителите на съпруга ми ни бяха на гости, за да ни донесат неща, които са купили за бебето... Страшно много неща! Мисля от днес да започвам да пера. Хубавото е, че поне имам сушилня и повечето неща няма да ги гладя.

Ние с таткото толкова малко неща сме купили за бебето, че чак се чувствам неудобно покрай бабите и дядовците, които са страшно развълнувани за първо внуче и постоянно купуват. Confused

Моят багаж ще го стягам сигурно средата на септември, още малко неща ми оставят да купя и съм готова. Обаче колкото повече идва времето, толкова повече вкъщи ми се струва неподредено и постоянно гледам да изчистя или подредя, а по принцип изобщо не си падам тип домакиня Grinning Явно този инстинкт за гнездене започва да се изявява много силно.

# 411
  • София
Ако искате ми вярвайте, но аз не съм започнала с нищичко!
Вчера ходихме до Виденов за легло на баткото, за да може сегашното му крвватче да остане за бебето
Нормално си легълце +матрак с повдигащ механизъм 200 лв и точно случайно си ровех в Хоп мебели видях по добро за 255 лв подобно, но с две шкафчета +ракла
И в четвъртък като ми преведат паричките от болничния мисля да отидем да го купим

# 412
Еднократно бельо на Always в момента го има налично в emag. Поръчах от там, моя приятелка беше останала доволна от него.

# 413
Еднократно бельо на Always в момента го има налично в emag. Поръчах от там, моя приятелка беше останала доволна от него.
И аз ще поръчам направо от там, така или иначе искам и памперси да взема и разни такива неща..

Аз си оправих багажа за болницата поне да ми е готов. Събрах всичко в чантата, обаче едвам я вдигнах😀 съответно реших да съм и аз с куфар на колелца за ръчен багаж. Имам да си взема само още малко бельо, някое шишенце с вода и мисля, че това е Simple Smile

# 414
  • София/Севлиево
От това еднократно бельо 5 броя стигат ли или е добре да имам повече?И удобно ли е за след секцио?Миналият път карах с нормално и в началото с нощни превръзки Always,след около 4-5 дни минах на нормалните дето си ползвам на Либрес.И се чудя има ли смисъл да вземам за родилки или пак тъй да процедирам.Вчера си взех от ДМ пакет еднократни гащи и кутия с подплънки за кърмачки.И за нощниците много се чудя дали с къс или дълъг ръкав...

# 415
Аз нищо не съм стягала и прала . Онзи ден питах тук мамите .... почти нищо не съм купувала . Даже леглото не съм решила какво ще правим хаха , иначе вчера си купих столче на   stokke със седалка за новородени , ама легло си нямаме Joy

# 416
Виала, и ние сме още без легло, незнам след раждането дали ще идем в новия апартамент, или в стария или при майка ми, ако не сме готови още😀 пълна мъгла ми е. Поръчах си иначе от Емаг това абсорбиращо бельо на. Always, имам и 2 пакета нощни превръзки, които ми се струва дори, че са много. Поръчах и за бебето прах за пране, мокри кърпи, пелени... Добре, че е онлайн пазаренето, че не знам.. 😀

# 417
Бикините на Always и аз съм ги виждала само в Емаг. Имам приятелка, която е фармацевт и я помолих да ми ги поръча и да ги взема от нейната аптека, но по складовете, с които работи ги няма. Случайно в Метро видях подобни гащи на друга марка и взех тях. 10бр са в пакате, като ще дам половината на братовчедка ми. Иначе Always ги е ползвала кумата ми и каза, че са супер удобни, няма нужда да се сменят на 2-3 часа и с един чифт можеш да изкараш цял ден. Иначе съм си нагласила и обикновени дамски превръзки.
Багажът ми за родилното не е готов, ще изчакам до другата седмица, когато трябва да си взема 45-дневния и тогава ще говоря с АГ. Нощници не съм купила. Имам две, които май няма да ми свършат работа. Иначе мисля да ползвам един куфар, следващия по големина след този за ръчен багаж. То само хавлиите за баня и халата ми заемат място колкото ръчния багаж. Освен това още не съм решила дали да вземам дрехите за изписване с мен или ММ да ми ги носи на деня.
На бебето нищо не съм прала и гладила, не знам и аз какво чакам. Хем има време, хем като гледам каква съм апатична без грам гнездене... Не знам, ще видим кога.
И като за финал ще споделя, че вече освен прекрасните киселини, от които не мога да спя цели нощи, съм се обзавела и с хемороиди, които да придават разкош и на дните ми. Мажа с един крем, от който като че ли има ефект. Дано скоро се приберат Laughing

# 418
Моника, честно да ти кажа ако бях на твоето сигурно щях да съм много изнервена. Аз хем искам всичко да ми е оправено и наредено , ама някой друг ако може да го свърши Grinning
 За леглато много се чудя... кажете какво бихте направили вие.
Имаме едно лорели легло от на баткото -той си скъса да реве вътре , ИЛИ до си купим едно новичко с повивалник отделно от ИКЕА . Майка ми вика купете му ново ..... не знам.
Какво бихте направили ?

# 419
Ох не питай колко съм изнервена😀 и ние имаме легло лорели от баткото, с много шкафчета, почти не използвано, беше ми много удобно, ама май няма да имам място за него. Ако взимам ново ще търся нещо без шкафчета отстрани, евентуално само отдолу. Въобще не ми се иска ново, ама май няма да имам избор. Колкото до тези сгъваеми те, при майка ми имам такова и въобще не го харесвам. Плата е ужасен, да мръдне малко бебето и шуми, не ми харесват въобще тези. Та така, яд ме е, че ще се наложи да оставя почти ново легло ей така..

Общи условия

Активация на акаунт